985
Története, kialakulása, legnagyobb alakjai/bandái, és a jelenkor!
-
Rotcsa #305 Április 8: Megadeth + Slayer koncert! :))
EZt már nem hagyom ki! -
-
spiczi91 #303 Ha nem volt eddig Exodus, akkor azé, ha rég volt akkor azé, ha nem volt akkor azé.
-
#302 -
spiczi91 #301
Jó öreg Ruhr-vidéki bányász-thrash. -
-
-
spiczi91 #298 Hopp mit leltem :)
Ez a faszi feltolta a fullos 91es rio-i megadeth bulit, fakje! -
#297 \mmmmmm/ SPICZIKÉM HATALMAS! Márciusban talán már lesz cash BIG 4 DVDre hátha még lesz akkor...de már sehol nem találok az a durva :O. -
spiczi91 #296 -
#295 Megint egy kis Hirax! :)).
-
#294 MMMMMMMMMMMMM.....
-
#293 Ezt sem felejtettétek el remélem! :))) -
#292 Nembaj, a fő, hogy jönnek. Óriásit fogok zúzni:D -
carcass69 #291 Mekkorát változott a világ. Anno, ha jól emlékszem, a kisstadionban lépett fel a Sodom... -
#290 Srácok ha valaki nem tudná és érdekli, február 13 Sodom!
A Dieselben lesz. -
:o -
#288 Jaja már láttam de kurva nagy, a szám és a videó is xDDDD -
#287 :D
-
#286 -
#285 \m/
-
#284 Ez a Hirax tud meglepetést okozni bazdmeg...
-
#283 KILL AND DESTROY ALL THE POSERS!!!!!!!!!
-
#282 -
#281 Valóban fülbefogós:D -
spiczi91 #280
Hopsz, véletlen a def link ment, bocs. :SSADSDSADA_SDADA -
spiczi91 #279
Füleket befogni. -
#278 FUUUUUUCKKK YEAAAH....
-
#277 Anthrax!
Megadeth
Slayer
Metallica
EGYENLŐ
46,5 Fontért megvásárolható (benne van a kiszállítási díj) azaz 15.000 Ft mai árfolyamon! 5 CD 2 DVD POSZTER STB... -
#276 Egy kis kúra a végére.
van egy két buzi banda a felvételek között de azért nem rossz összeállítás.
-
spiczi91 #275 Szinte évente járnak, idén asszem Heidenfest volt, tavaly Paganfest. Erre meg egy Korpiklaani bulira egyszer mindenképpen ki akarok jutni. -
#274 :(
Nem Thrash de haveromék Hétvégén felléptek a Vörös yukban. Igényes Skate punkot tolnak.
Tényleg jól szól az egész. 20-30 ember állt rajtuk....
Jött egy ... banda...
Hangzás borzasztó, zene borzasztó. Igénytelen szar fos... ezen több mint 100an tomboltak...
Most akkor mit várunk? ... -
#273 Sajnálom, mert erre nagyon szívesen elmentem volna:(
Humiariba látom a videót, és nézem a címet, hogy micsoda?! Remélem jönnek még valamikor. Érdekes, hogy erről egy plakátot nem láttam sehol, bezzeg még DJ Kovács Jóska is ki van plakátolva :S -
#272 Elfelejtettem, volt erről szó, de ha eszembe lett volna írtam volna, vagy mondta Spiczi de elfelejtettük. Mind1 Hülye vagy hülyék vagyunk :(. -
#271 És nem szóltatok?:( -
#270 Aha! -
#269 Ti ezt tudtátok? -
#268 Már 24 éve hogy eltávozott az élők sorából az egyik legismertebb és legfantasztikusabb egyéniségű bass gitáros.
Nyugodj békében Cliff!
-
#267 Ezt meg csak úgy! :)
-
#266 Mondhatni első numetál szám, talán, de nem fix, és csak az első :D. Ahogy a szöveg is mondja már akkor is más volt az Anthrax. Én megfogalmazásomban Party Thrasherként szerepelnek :D.