50
Sony Ericcson - Playnow plusz
-
Coriander #10 Akkor jól számolom, hogy egy szám olyan 150 Ft-ra jön ki? Most azokra gondolok, amiről idővel leveszik a DRM (vagy milyen) kódolást, és használhatod szabadon. -
trabiubi #9 Nem törli le, viszont nem is hallgathatod őket, amíg nem fizetsz újra elő. Ez úgy működik, hogy a DRM védett zenék lejátszásához szükség van egy tanúsítványra, amit a lejátszó letölt a szolgáltatótól. Ott meg ugye ellenőrizve van, hogy megvan-e még az előfizetés. Ugyan ez megy a PC-s részen is, bár ott nem tudom, hogy hogyan ellenőriz. Gondolom a mobilról húzza le az infót.
Tehát ha megszünteted a szolgáltatást, akkor nem fogod tudni lejátszani a zenéket, és ennyi.
Viszont van egy olyan része az egész szolgáltatásnak, hogy az első hat hónap után a 100 legtöbbet hallgatott zeneszámról leveszik a DRM-et, majd utána havonta a 17 leghallgatottabról. Tehát ezeket utána bárhányszot le tudod játszani :) -
heilmester #8 Értem, így kb világos már.
Viszont ami még érdekel, hogy az előfizetés lejárta után, a mondjuk több ezer számmal mi lesz? hallgathatom még, vagy letörli a telefon? -
Coriander #7 Én 96kbps-es netrádiókat szoktam hallgatni, és egész tűrhető a minőségük, szóval nem tudom miről beszélsz. Ez nem Marantz, de nem is Harman/kardon. Telefontól amúgy is mit vársz? Legalább gyorsan lent lesznek a számok... gondolom én. -
trabiubi #6 Kicsit rendet rakok akkor:
A szolgáltatásban benne van az adatforgalom, így tényleg csak havi 2400 forintba kerül ez neked, semmi más plusz költség nincsen.
A letöltött számokat nem csak a telón hallgathatod meg, hanem 2 windowsos számítógépen is, amire feltelepíted a lejátszó programot! Mivel ugye a DRM védett zenék lejátszáshoz szükség van tanúsítványra ezért kell a külön program a gépekre.
Valamint 6 hónap után a 100 legtöbbet hallgatott zeneszámról eltűnik a DRM, így azokat már bármikor bárhol meghallgathatod. Utána havonta 17 darab szám válik hasonlóan DRM mentessé.
@pixxel: szerintem az a poár giga zene otthon nem feltétlenül legális -
heilmester #5 Hm, úgy olvastam hogy az is benne van, vagy akkor mégse?
kuci: Azt gondoltam hogy nem valami jó minőség, de hogy ennyire gáz lenne?
pixxel: mert sokat utazom, és mindig akkor akarok olyan számokat hallgatni, amiket tuti nem tettem fel a telóra, mire meg hazaérek, már elfelejtem :D Ennyit megérne nekem ez. -
#4 ezt nem értem. minek fizetnél pénzt zene letötlésért? fogod a kábelt, vagy a bútúszt, aztán felmásolod a zenét. biztos van pár giga otthon... -
#3 jaja... és a letöltött zenét CSAK a telefonon hallgathatod meg.
plusz agyon van tömörítve... 96kbps körüli.
ami igazából csengőhangnak jó, másnak nem igazán -
#2 2400FT plusz a telefonon használt internet ára :D -
heilmester #1 Sziasztok!
Minap vettem egy W595-ös telót, s abban van egy ilyen szolgáltatás szerűség. Kb annyit tudok róla hogy havi 2400-ért tudok korlátlanul zenét letölteni. Mivel ezek mindig amolyan túl szép hogy igaz mondatok, érdekelne hogy aki próbálta már, tényleg így van-e? Mert így elsőre megérné nekem ezt a pénzt.
Nem akarok az első számla láttán hanyatt vágodni...