32
  • valentine2
    Ehhez segítséget nyújthat a TweetBrands, ahol egyes márkák említését is le lehet mérni a Twitteren.
    Szélessáv
  • Epikurosz
    A vége lemeradt (a lényeg):

Kattintson ide , йs vйgezze el a lйpйseket, hogy eltбvolнtsa korlбtozбsokat.

The OTP Bank Team
    ˆ copyright 2009 OTP Bank
  • Epikurosz
    Ezt kaptam a noname emilemre:

Tisztelt Ьgyfelьnk!
    Ez a hivatalos йrtesнtйst arrуl, hogy a hitelkбrtyбjбt korlбtozott volt. A kцzelmъltban felьlvizsgбltбk a kбrtyбt, йs ъgy tűnik, hogy a vele kapcsolatban бllу tцbb mint 1 szбmlбk. Цsszekapcsolja a hitelkбrtya tцbb sokszoros szбmlбk szigorъan tilos, йs azt is tцrvйny bьnteti. Цn most mбr felkйrtйk, hogy nyъjtson informбciуkat a hitelkбrtyбjбt. Az OTP Bank azonnal kivizsgбlja az ьgyet, йs ha a vizsgбlatot az Цn javбra fogjuk visszaбllнtani a fiуkjбt. Hogyan бllнthatom vissza a szбmlбjбt?
    Hogyan бllнthatom vissza a szбmlбjбt?
  • Gascan #29
    Aki obamáról és megválasztásának körülményeiről szeretne egy angol nyelvű dokumentumfilmet látni annak ajánlom: The Obama deception

http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw
  • billxxx
    ez igaz tetsuo,obama csak egy bábu....ő is
  • Tetsuo
    obama csak babu
  • Tetsuo
    amerika nincs hatalmon regota.. a multicegek es bankok diktalnak.
  • billxxx
    És te ezt a sok baromságot honnan vetted?
    "egy teszteles alatt allo radar megolvasztotta egy techikus ingzsebeben a csokit"

..........
  • kvp
    "Ufo téma,tényleg az 1947-es roswelli technológiából van a szilikon csip,a mikrohullám,meg a infra,motorola,,,,,,kapta a rádiót,állítólag??"

Vagy csak siman agyhalott az sg-re irok egy resze. Az elso termeszetes felvezetot meg a forradalom elotti cari oroszorszagban azonositottak. A mikrohullam a radiotechnika resze, a masodik vilaghaboruban erre epult a radartechnika. (a mikrohullamu sutot ugy fedeztek fel, hogy egy teszteles alatt allo radar megolvasztotta egy techikus ingzsebeben a csokit) A radiot marconi meg tesla fedeztek fel, jo 50 evvel korabban. A motorola kifejezes pedig az autoradiok nepszeru neve volt a 10-es 20-as evekben, ebbol jott a ceg neve.

A cia-rol mindenki tudja, hogy fegyver es kabitoszer kereskedelembol elnek az allami tamogatas mellett (mivel a fo befolyassal biro izrael nem igazan tud anyagilag is hozzajarulni a munkajukhoz). Ezert is jott jol nekik a jelenlegi afganisztani helyzet, mivel a talibok mar majdnem kiirtottak a kabitoszerultetvenyeket (mindemellett a termesztoket es a kereskedoket is, csaladostol). Mostanra helyreallt a regi helyzet es ujra afganisztan adja a maktermes jo reszet.

"Demokráciáról akkor beszélhetnénk, ha minden állampolgár indulhatna az elnökválasztáson, és mindenki csak 1 órát kapna, hogy meggyőzze a népet miért őt válasszák. És ennél több kampányolást pedig betiltanák."

Obamat peldaul a fene sem akarta a gazdagok kozzul. O talalta ki, hogy ha minden tamogatojuk ad neki 5 dollart akkor nagyobb kasszajuk lesz mint a nagytokesek altal tamogatott Clintonnenak... es tenyleg bejott. O valahol az eszaki munkasokat kepviselte, persze szuletett ertelmisegikent mint anno lenin, de legalabb nem nagytokes, ha mar annyira onallotlan is ammennyire. Viszont az alelnok programja nagyon jo, alapvetoen azt vettek at egy az egyben es akartak vegrehajtani, csak mind a sajat partjuk nagytokesei mind az ellenzek keresztbetett. Pedig tenyleg lehetne szocialdemokraciat csinalni az usa-ban is.
  • billxxx
    1.Lehet hogy csak kacsa.Az amcsik és a cia be vannak szarva a terroristáktól,aknek a felét?ők pénzelik?És azért is kacsa hogy ne rosszalkodjanak az emberek a neten,fegyvereladás,hardvereladás stb.Ezekből sok folyik be az államnak,és a cia-t is fent kell tartani valamiből.?
    2.Kitört a hidegháború vagy vége sem lett.?
    3.Ufo téma,tényleg az 1947-es roswelli technológiából van a szilikon csip,a mikrohullám,meg a infra,motorola,,,,,,kapta a rádiót,állítólag??
    Vagy csak figyelemelterelés volt az egész valami nagyobb dolog miatt?

Ki tudja,csak találgatunk,de szerintem ők sem tudják már saját berkekben hogy ki kivel van????????,

Ha nem irok többet a fórumba,az amcsik elraboltak:D

Ha bármelyikőtöknek ekkora tudás volna,a birtokában,hatalommal,és pénzzel,ti kiadnátok azokat?Nem.Mert ha az eggyik bukik,bukik a többi is.

Én nem akarom tudni miket kavarnak az amerikaiak.
    Mert a tudás veszélyes,nagyon.

De ez is csak egy mese................
  • Gascan #22
    Szerintem nem kéne általánositani az médiából érkező információk alapján, hogy milyenek az amerikaiak.. ha ezt megteszed, akkor pont elérik nálad azt a hatást, ami valójában a céljuk

Demokrácia nem létezik, soha nem is létezett. A pénz demokráciája, amiről te szeretnél beszélni szerintem.

Demokráciáról akkor beszélhetnénk, ha minden állampolgár indulhatna az elnökválasztáson, és mindenki csak 1 órát kapna, hogy meggyőzze a népet miért őt válasszák. És ennél több kampányolást pedig betiltanák.

Igy nem lenne lehetősége a pénzembereknek, hogy ők ültessék az elnöki székbe az embereket.
  • hol9672
    Vagy ne az igazi, hanem kitalált névvel.
  • who am I 7
  • who am I 7
    ""A terrorista hálózatok egyre többet használják az internetet, ugyanis könnyen lehet segítségével névtelenül és országhatárokat átlépve kommunikálni"

Hopp 3 elakadó táblát az zsgének a terroristázásé
  • RecoPhile
    Az, hogy te vígan engeded, hogy hallgassanak le, de azért mások meg nem akarják, hogy lehallgassák. Nehogy már az legyen, mint Kommunista korban, hogy mindenkit _szabadon_ lehallgattak és ez ellen nem lehetett mit tenni. És ezért nehogy már ilyen világban élünk, ahol van "szollás szabadság" és demokrácia- ami béka feneke alatt van, és csak felszínét lehet tapogatni, néhol. Meg hogy bankokat védjük és emberektől minél több pénzt nyúljunk le (nem csak mo-n, hanem más országokban is).

Mellesleg lehet, hogy van is oka, hogy szidják amcsikat sokan.
  • Gascan #17
    Elég szép dolog, hogy ez a bizonyos In-Q-Telt cég internetre összpontositó vállalkozás révén még csak meg sem található a googlen :)

Milyen terrorista szervezetekről van itt szó konkrétan? Amit a CIA pénzel? Szépen nézünk ki, hogy fegyvert vesznek valakinek, hogy lőjön rá az amcsikra, aztán meg kémkedünk utánuk, mikor tudjuk, hogy a mi pénzünkből esznek.. :)

• Rexhawk
    Just avoid to falling into the hands of terrorists.
  • djw
    az amik vannak hatalmon... a hatalom nélkülieket nem divat szidni...
  • lekvároshurka
    Hát elég rossz példa hogy volt ez meg az a terrorcselekmény, mert ha nem lenne, akkor lehet hogy még odakellene irni : BudaPest ,Bukarest :) ..... és még 100+1 város nevét, ez nézöpont kérdése. Megjegyzem akinek nincs "vaj" a füle mögött annak meg nincs miért aggodnia, engem aztán nyugotan lehallgathatnak,nem adok okot rá hogy ez gond legyen,visszaélés hát igen.. benne van..nyilván erre nehéz okosat irni,de ne menny ki az utcára mer elütt a villamos. Én a régi rendszerbe születtem és éltem jópár évet ,én örülök a manapság nagy divat lett "szidni" amiknak .)
  • Narxis
    Beteg elvetemült vagy.
  • Sliders
    Egy kis összeesküvés elmélettel simán lehetne azt gondolni, hogy a Google új email forradalma (na persze) a Google wave pont ilyeneket szolgálhat majd :)
    Beszélgetések rögzítése, visszakeresése tárolás, átírása minden rögzítve lesz. Istenem, ha azt mondanám hogy állami megrendelésre készült vagy van benne kiskapu, biztosan én lennék a beteg elvetemült. De mióta felreppent hogy a Gmailt frankón átscannelik, a Google ez irányú szolgáltatásait fenntartással kezelem.
  • Lowosan
    Terroristák. Youtube-on és Twitteren szervezik a támadásokat. Afganisztánban. Egy országban ahol a hálózatnak még az árnyéka sincs kiépítve.
    Ez elég meredek
    Tudom hogy egészségtelen dolog volt 9/11 meg a többi, de akárki akármit mond ez szerintem nem alkalmas a terroristák nyomon követésére...
  • MacropusRufus
    ami meg a terorizmus elleni harcot illeti: wtc után hány terror támadás történt? Hát egy jó pár. (Madrid, London, Egyiptom, stb...)
    ennyit ér a cucc. Gy.k. a terroristák ezentúl majd nem fofják használni (sztem amúgy eddíg sem tették) a fent említett oldalakat.
    Visszatérnek a galamb postára meg a személyes hírvivőkre stb.
    Mint ahhogy szerintem most is müxenek a dolgok. Nem hinném, hogy pl. a Afganisztánban/Irakban olyan barmi fejlet kommunikációs hálózat lenne kiépítve, mint pl. az EU-ban vagy a jenkiknél.
  • MacropusRufus
    sztem ez nem azonos azzal, amit te említesz. Itt nem arról van szó, hogy egy méda tartalmát elemzik, hanem a magánbeszélgetéseidről készítik ezt. pl. az iwiw esetén csak azok tudnak akik az ismerőseid körében vannak (pl üzenő fal használata). Amit megvalósítanak az kb. az, mindha az utcán a beszélgetéseket felvennék és elemeznék. Hiszen az utcán hangzott el, ergo: publikus is lehet, hiszen más is hallhatta.
  • Pares
    Röhej! 1984, V for Vendetta, lassacskán de biztosan többé nem sci-fi filmek lesznek, hanem történelmi dokumentum filmek...
  • KillerBee
    Tévedsz. Magyarországon legalábbis akkor is tilos személyekről részletes adatbázist létrehozni, ha az adatok nyilvános forrásokból beszerezhetők. Nem tudom megadni a vonatkozó törvényt, csak olvastam róla több helyen.

Összesített adatok szerzése természetesen nem tilos, de csak ha azokból nem lehet személyre szóló adatokat kibányászni.
  • Darth Sith
    "A terrorista hálózatok egyre többet használják az internetet, ugyanis könnyen lehet segítségével névtelenül és országhatárokat átlépve kommunikálni."
    már megint a jó öreg terrorizmus elleni harc. elég nagy összeget mertem volna rátenni, hogy ez az indokok között fog szerepelni :)
  • kvp
    Ez meg alapvetoen legalis, hiszen csak azt latjak, amit mindenki szabadon es onkent nyilt oldalakon elmond. Regebben ez volt a sajtofigyeles... Szvsz. vannak nagyobb gondok is, mint, hogy nehany ceg vagy allam olvasgattja, hogy mit irnak roluk.
  • Tetsuo
    1984..
  • Narxis
    Ne regisztráljatok ilyen idióta oldalakra mint az iwiw, facebook és társai. Mindjárt nem kell félni.
  • John Wayne #2
    Ja, ez a terrorfenyegetés az abszolút joker, bármikor be lehet dobni indokként.
  • unranked
    Szép új világ. "nyílt forráskódú" lol