12
  • PetiX87
    #12
    No kipróbáltam a demót és valóban nem olyan rossz. d(^^,)
  • caprine #11
    Nekem a Shift annyira nem tetszett, igaz csak néhány órát mentem vele. A bíztositékot az vágta ki, amikor a Viper ellen kellett mennem egy Ford GT-vel. Akármit csináltam, minden segédeszköz be volt kapcsolva mégis állandóan kitört az autó segge, az ellenfél meg olyan szépen íven tudott maradni. Amikor autot cseréltünk akkor megint ez volt a helyzet.

    Az egyik kedvenc a MW, bár az utolsó fél órát aki trainer nélkül túl tudta élni, az elött megemelem a kalapomat. A legjobb viszont a Porsche Unleashed volt (2000-ből), ebbe nagyon keveset csalt az AI, és törtek az autók, ráadásul a tuning is itt jelent meg először. Nagyon élveztem a szappantartós 356-osokat, és nagyon jok voltak a pályák is.

    A NFS1-et nem láttam, de 2. résztől ismerem a sorozatot, szinte ez összes részt végigtoltam, kivéve azt (nem ugrik be a neve) amit csak online lehetett játszani, na meg most a Shift. Az NFS 4-ben érdekes volt, hogy éjszakai versenyek is voltak, csakhogy az autón ki lehetet ütni a fényszorot, egy kis koccanás és már esélyed sem volt a nyerésre, mert nem láttál semmit:)))) Csak ehhez a részhez volt többszáz megányi kiegészitőm:))))
  • tomcsa4
    #10
    A Shift igenis jó játék. Tessék megtekinteni.
  • PetiX87
    #9
    Rendben, felejtsük is el. Megyek keresek egy demót.
  • IMYke2.0.0.0
    #8
    Véletlenül sem akartalak megsérteni! Az, hogy szarkasztikusnak tűnt/het az írásom, abból fakad(hat), hogy én sem tettem mosolyarcot hozzá.
    Hidd el, nem szokásom sorra sértegetni az emberkéket - magam is túl vagyok a 3 darab X-en, és sulikon is bőven...
  • bermuda3
    #7
    óóó a régi szép idők, amikor kiléptem a windows 3.1-ből h elindíthassam az NFS1-et :) mostmár telefonokon szebb játékok vannak. nálam az borítja ki a bilit, ha valaki ebből arra asszociál, hogy az underground1-et, mert azt hiszi az az első része a sorozatnak. fiatalságbolondság. én már vén 21 éves vagyok...
    http://img266.imageshack.us/img266/350/nfs1rt0.jpg
  • MrPrise
    #6
    Sokkal sikeresebb is lehetne, ha az egymást követő részek egyre jobbak lennének...
  • PetiX87
    #5
    Minek ez a lenéző hangnem? Ugye nem gondolod komolyan, hogy nem tudom (főleg miután én is elolvastam). Ebből már rájöhetnél, hogy szarkasztikus kédés volt csupán, amivel az előző részekre céloztam. Szóval, kinek is van szövegértelmezési problémája? Bár lehet, hogy miattad valami smilet is kellet volna odaraknom, hogy megértsd.
    (Komolyan nem értem, miért ilyen kötekedőek az emberek. Ja és nem járok már iskolába se.)
  • Szefmester
    #4
    azt figyelembe vennéd hogy 15 játékból összesen 14 platformon? csak átlagolva nézd meg akkor mennyi mehetett el.
  • IMYke2.0.0.0
    #3
    Értelmezésből 1-es, leülhetsz...
    Az EGÉSZ sorozat termelt ekkora számokat, az első résztől!
  • PetiX87
    #2
    ennyire jó a shift? még a végén én is kipróbálom
  • zola2000
    #1
    100millió? Nem semmi, ennyit csak a pokemon játékokból és super mariokból, na meg a sims kiegészítőkből adtak el, az ea és a nintendo tud valamit