100 millió eladott Need for Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
益田せいじ
Az egyik kedvenc a MW, bár az utolsó fél órát aki trainer nélkül túl tudta élni, az elött megemelem a kalapomat. A legjobb viszont a Porsche Unleashed volt (2000-bõl), ebbe nagyon keveset csalt az AI, és törtek az autók, ráadásul a tuning is itt jelent meg elõször. Nagyon élveztem a szappantartós 356-osokat, és nagyon jok voltak a pályák is.
A NFS1-et nem láttam, de 2. résztõl ismerem a sorozatot, szinte ez összes részt végigtoltam, kivéve azt (nem ugrik be a neve) amit csak online lehetett játszani, na meg most a Shift. Az NFS 4-ben érdekes volt, hogy éjszakai versenyek is voltak, csakhogy az autón ki lehetet ütni a fényszorot, egy kis koccanás és már esélyed sem volt a nyerésre, mert nem láttál semmit😊))) Csak ehhez a részhez volt többszáz megányi kiegészitõm😊)))
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
益田せいじ
Hidd el, nem szokásom sorra sértegetni az emberkéket - magam is túl vagyok a 3 darab X-en, és sulikon is bõven...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://img266.imageshack.us/img266/350/nfs1rt0.jpg
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
(Komolyan nem értem, miért ilyen kötekedõek az emberek. Ja és nem járok már iskolába se.)<#wave>#wave>
益田せいじ
Az EGÉSZ sorozat termelt ekkora számokat, az elsõ résztõl!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
益田せいじ