6
  • Gamecube86
    #6
    Gondolod akkor többen vennék meg?
    Na jó, talán igen.
    A többség nem azért tölt le mert drága az adott játék.
    Egyszerűen berögződés hogy amit ingyen is meg lehet szerezni azért minek fizessen az ember. Ennek oka pedig az eddigi laza törvénykezésben keresendő. Ha olyan büntetéseket szabnának ki mint egy bolti lopásnál (10 000 - 200 000 forint között kisebb érték, két évig terjedő szabadságvesztés, közérdekű munka vagy pénzbüntetés), akkor kétszer is meggondolná a delikvens hogy megéri e letölteni avagy sem. Az hogy az szellemi tulajdon az csak egy dolog, ha pénzbe kerül akkor pénzbe kerül. És most lehet mondani hogy akkor Pistikét fogják megbüntetni aki anyukájának töltött le két MP3-at?! Ugyan már, persze erről lehet vitatkozni és biztos vagyok benne hogy lesz is aki rám támad a nézőpontom miatt de őszintén szólva lesz****.
  • bakagaijin
    #5
    Egyre gyakrabban előfordul, hogy új - még meg nem jelent - játékokat meg lehet venni elővételben a teljes ár töredékéért, akár 3-5eFt-ért. Megjelenés után kb egy-másfél év kell, mire újra eléri ugyanezt az árat. Ez PC-s piacra vonatkozik, és alapvetően webbolti árakra, a konzolok és a boltok magasabban áraznak.
  • Landro
    #4
    A kedvenc játékaimat meg szoktam megvenni, mikor már csak max 3-4e ft-ért árulják őket. Addig marad a biztonsági mentéses verzió.
  • Adamul
    #3
    Ha csak 3* annyian, mint így akkor buktak rajta. (mondom ezt úgy, h nem vagyok egy nagy játékos de annyiért talán még én is kipróbálnám) Ettől független engem jobban zavarnak a másolásvédelmek... eredeti játékkal így úgy a meghajtóban kell lenni a lemeznek, e-mailban meg kell erősítenem a reg-et stb stb... pl egy újratelepítésnél is csak a macera van ezzel, ellenben egy átlagos cracknél egy fájl csere és máris sokkal gyorsabban fut az egész a winyóról...
  • bermuda3
    #2
    gyűlölöm ezt az ördögi kört. letöltünk mert drága, és azért drága mert sokan töltik le és kevesebb emberen kell elosztani az eltervezett bevételt... egyszer próbálna meg valaki egy híresebb játékot 10ezer helyett 3ezerért adni - mondjuk jóféle multi kiegészítésekkel - kíváncsi lennék mennyien vennék
  • Zoliz
    #1
    Bárcsak szépek lennének a papírdobozok, hogy érdemes lenne vásárolni...
    Azok mindenképpen megérnének 12-14 ezer forintot :)
    Addig meg maradnak az ingyenes demók, elég az...