Magyarországon is debütált a Windows Phone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a W része... és mert htc ui -val lassu allitolag

asysoft
Csak kíváncsiságképp: konkrétan mi a bajod a WM-el? HTC UI-val szerintem már bõven használható...

/*WTF?!*/

Úr isten, hívják a mentõket!
- Nem tudom! Lefagyott!
xD

amit nagyon sajnálok... jó hardver, rossz szoftver. WM-el nem vesze meg, akkor sajna hero

asysoft
Androidos hírek nyilván valami tévedésbõl adódnak, a HTC oldalán WM szerepel (+minden megjelenõ képen/videón WM-el szerepel). Yesname pedig vagy rosszul fogalmaz, vagy hatalmas öngól, amit írt😊

/*WTF?!*/

én is így tudom.. de volt szó eleinte androidról, meg aztán #11 (yesname) megjegyzésébõl következtettem...

asysoft
most akkor a htc touch hd2 az win (http://www.technet.hu/pdamania/20090921/megjott_a_htc_touch_hd2/) vagy Android?

Most probaltam egy palm pre-t nagyon jo,gyors iphone melett egyetlen rendszer ami tetszett logikus,letisztult ,felhasznalobarat.(android nem jott be)

asysoft
Sajnos valóban nem a közeljövõben fog megjelenni, de az MS végre rájött, hogy fejleszteni kéne itt is (6.5 ugye csak tûzoltásként jelent meg, tehát nem ennek minõsége alapján kéne elõrejelzéseket tenni)

Chronos2111: szerintem S60v5 jelenlegi formájában zsákutca (egy alapvetõen billentyûzetes készülékekre tervezett OSt pofoztak át érintõképernyõssé), WebOS CSS+JS megoldásával komolyabb alkalmazást nem túl célszerû írni (nem tudom, készül-e natív SDK, gondolom idõvel biztosan)

Tomalak: de gondolom egy szoftvert sem az ASUS írt rá (btw, rég 'beszéltünk'😊)

Gerygrey: ez a készülék hardware-esen mindent tartalmaz, amit csak kívánhatnék, kár, hogy hatalmas...

RYO21: a Windows Phone egy operációs rendszer, s csak készülékekkel együtt tudsz hozzájutni (vagy frissítéssel, ha a gyártó cég készített (netán egy csapat "fõzött")).

/*WTF?!*/

Nah most pont a lényeget nem tudtam meg.

MENNYI PÉZBE KERÜL EZ A WINFOS FÓN???

Sziasztok !
Ezt is érdemes megnézni (Nokia n900) n900.hu , maemo.org !
Szerintem mindent ver !
Gerygrey
Így van.

Érdemes megnézni itt az alsó két videót, szerintem korai még leírni a WM platformot...
Tomalak
Héé asus király nekem olyan laptopom 😛 😄
Nem elég hogy nincs értéke a hírnek, még ennek a félkegyelmûnek a képét kell néznem ha SG.hu-ra vagyok kíváncsi. Csodás.

WinMo-nak nem sokat jósolok. S40 Android/WebOS és Apple MacOS Mobile a jövõ.
azért várjuk ki a végét.
Jelenleg egyre inkább a zárt rendszerek korát éljük, furamód.
ZuneHD is milyen kellemes lett.
Az Omnia pl a Win 6.1et is elég jól kihasználta
Menni fog, bár nem lesz piac vezetõ az tuti.

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

yesname
Akkor nézzetek utána a HTC Touch HD2-nek, hogy milyenek a vélemények róla. Alázza az iPhonet és WM-eket is kegyetlen. Android 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

és (inkább!) az iPhone OS mellett/miatt
5c0rp330n
a kozeljovoben nem, de amugysem nagyon.

asysoft
Azért a WM7 még okozhat meglepetéseket.

/*WTF?!*/

😊) Nemszóltam... 😄 respect

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

5c0rp330n
android mellett egy halalraitelt rendszer.

asysoft
NDrive?

Amúgy nem értem miért hangsúlyozzák ki a Windows Live-al való integrációt WP6.5 esetén, WM6.0-s PDA-mon is gyárilag rajta volt a Messenger (más kérdés, hogy csak egyszer volt hajlandó mûködni, utána mindenkit offline állapotúnak mutatott - hiába, az ASUS minõség😊), illetve szinkronizálta a kapcsolatokat is.

/*WTF?!*/

Sanyix
gugli a barátod 😉

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Jó..csak mondj egy GPS progit ami fut a Google cuccon és nemkell hozzá mobilnet.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Elõtte arról voltak cikkek, hogy még maga Ballmer is szídta a rendszert. Hamarosan jönnek az ingyenes Androidot futtató gépek, kiváncsi leszek hányan fognak plusz pénzeket fizetni azért, hogy egy sokkal gyengébb rendszerük legyen. A Youtube-on korábban láttam egy-két összahasonlítást, ahol nagyon leszerepelt az új Windows Mobile.
Jó lesz ez. Kitûnõen fut majd az Új PDA-mon.