27
-
barii #27 a W része... és mert htc ui -val lassu allitolag -
#26 Csak kíváncsiságképp: konkrétan mi a bajod a WM-el? HTC UI-val szerintem már bőven használható... -
Youri #25 Úr isten, hívják a mentőket!
- Nem tudom! Lefagyott!
xD
-
barii #24 amit nagyon sajnálok... jó hardver, rossz szoftver. WM-el nem vesze meg, akkor sajna hero -
#23 Androidos hírek nyilván valami tévedésből adódnak, a HTC oldalán WM szerepel (+minden megjelenő képen/videón WM-el szerepel). Yesname pedig vagy rosszul fogalmaz, vagy hatalmas öngól, amit írt:) -
barii #22 én is így tudom.. de volt szó eleinte androidról, meg aztán #11 (yesname) megjegyzéséből következtettem... -
#21 Windows Mobile 6.5 -
barii #20 most akkor a htc touch hd2 az win (http://www.technet.hu/pdamania/20090921/megjott_a_htc_touch_hd2/) vagy Android? -
acdc #19 Most probaltam egy palm pre-t nagyon jo,gyors iphone melett egyetlen rendszer ami tetszett logikus,letisztult ,felhasznalobarat.(android nem jott be) -
#18 Sajnos valóban nem a közeljövőben fog megjelenni, de az MS végre rájött, hogy fejleszteni kéne itt is (6.5 ugye csak tűzoltásként jelent meg, tehát nem ennek minősége alapján kéne előrejelzéseket tenni)
Chronos2111: szerintem S60v5 jelenlegi formájában zsákutca (egy alapvetően billentyűzetes készülékekre tervezett OSt pofoztak át érintőképernyőssé), WebOS CSS+JS megoldásával komolyabb alkalmazást nem túl célszerű írni (nem tudom, készül-e natív SDK, gondolom idővel biztosan)
Tomalak: de gondolom egy szoftvert sem az ASUS írt rá (btw, rég 'beszéltünk':))
Gerygrey: ez a készülék hardware-esen mindent tartalmaz, amit csak kívánhatnék, kár, hogy hatalmas...
RYO21: a Windows Phone egy operációs rendszer, s csak készülékekkel együtt tudsz hozzájutni (vagy frissítéssel, ha a gyártó cég készített (netán egy csapat "főzött")). -
RYO21 #17 Nah most pont a lényeget nem tudtam meg.
MENNYI PÉZBE KERÜL EZ A WINFOS FÓN??? -
zpe #16 Sziasztok !
Ezt is érdemes megnézni (Nokia n900) n900.hu , maemo.org !
Szerintem mindent ver ! -
#15 Így van.
Érdemes megnézni itt az alsó két videót, szerintem korai még leírni a WM platformot... -
#14 Héé asus király nekem olyan laptopom :P :D -
Chronos2111 #13 Nem elég hogy nincs értéke a hírnek, még ennek a félkegyelműnek a képét kell néznem ha SG.hu-ra vagyok kíváncsi. Csodás.
WinMo-nak nem sokat jósolok. S40 Android/WebOS és Apple MacOS Mobile a jövő. -
feamatar #12 azért várjuk ki a végét.
Jelenleg egyre inkább a zárt rendszerek korát éljük, furamód.
ZuneHD is milyen kellemes lett.
Az Omnia pl a Win 6.1et is elég jól kihasználta
Menni fog, bár nem lesz piac vezető az tuti. -
#11 Akkor nézzetek utána a HTC Touch HD2-nek, hogy milyenek a vélemények róla. Alázza az iPhonet és WM-eket is kegyetlen. Android :) -
FlyingV #10 és (inkább!) az iPhone OS mellett/miatt -
#9 a kozeljovoben nem, de amugysem nagyon. -
#8 Azért a WM7 még okozhat meglepetéseket. -
roliika #7 :)) Nemszóltam... :D respect -
#6 android mellett egy halalraitelt rendszer. -
#5 NDrive?
Amúgy nem értem miért hangsúlyozzák ki a Windows Live-al való integrációt WP6.5 esetén, WM6.0-s PDA-mon is gyárilag rajta volt a Messenger (más kérdés, hogy csak egyszer volt hajlandó működni, utána mindenkit offline állapotúnak mutatott - hiába, az ASUS minőség:)), illetve szinkronizálta a kapcsolatokat is. -
#4 gugli a barátod ;) -
roliika #3 Jó..csak mondj egy GPS progit ami fut a Google cuccon és nemkell hozzá mobilnet. -
sedward #2 Előtte arról voltak cikkek, hogy még maga Ballmer is szídta a rendszert. Hamarosan jönnek az ingyenes Androidot futtató gépek, kiváncsi leszek hányan fognak plusz pénzeket fizetni azért, hogy egy sokkal gyengébb rendszerük legyen. A Youtube-on korábban láttam egy-két összahasonlítást, ahol nagyon leszerepelt az új Windows Mobile. -
coolbboy83 #1 Jó lesz ez. Kitűnően fut majd az Új PDA-mon.