100
A trash királyai! :)
-
Noodlee #60 Megadeth és az industrial -
#59 atomkirály zene. dave mustaine zseniális dalszerző. ez nem szimplán thrash, legalábbis nekem többet jelent. az endgame is fenomenális lett.
szeressük őket na. -
#58 THRASH. Légyszíves. :)tHrash -
#57 Mármint azt, hogy én nem sorolom metálon belül sehová, vagy az industrialt, vagy hogy nem trash? -
#56 ne aggódj én se hallgatom :). Egy számot hallgattam anno, de elég is volt :). Speed metál messze áll nagyon tőlem. -
Noodlee #55 Dragonforce? Igazából nyitott vagyok mindenféle stílusra, de az ő zenéjüket nem tudom megemészteni. Hogy lehet egyáltalán meghallgatni?
Saját vélemény! -
Noodlee #54 Ez hol olvastad? :D -
Noodlee #53 Maximális egyetértés!
St. Angeren hogy a fenében szólhat ennyire siralmasan egy dob??
Rakás sz@r az egész! -
Noodlee #52 Érdekes, hogy még csak most nyílt neki topic! -
#51 http://www.youtube.com/watch?v=Gv6psE7l7rk
Kedvenc. Flatout 3 ből. -
#50 Uuuuuaaaaaaa Megadeth
Sajna csak a regi albumokat ismerem.
Countdown To Extinction pedig a mai napig az egyik nagyonnagy kedvencem. -
#49 Municipal Waste - Wrong Answer (live@Budapest 09.09.09.) -
#48 ugyan. ott a motörhead vagy a sodom. vén kecske mindegyik, de ma is tele vannak energiával, kurvajó lemezeket csinálnak. -
#47 Á vének már, nem érzik, hogy legalább 10 éve be kellett volna fejezniük.Utolsó jó lemezük a 1992-es. Görcsös erőlködés. Amúgy a Slayer is.Nem veszik észre , hogy csak lejáratják magukat. Legalább a Slayer az még élőbe jó.Fiatal korban elmegy ez a csapkodás de 50 évesen már röhejes. Adják át a terepet az újoncoknak pl.Municipal waste, Legion of the damned,Bonded by blood ,Fueled by fire azok még fiatalok , éhesek. -
#46 Ász zene!
In my Darkest Hour
Countdown of Extinction
Mice and Men
Hangar18
stbstbstb. -
Cat 02 #45 Húú, ők vannak a Duck Dodgersben :)
link, de fent van teljes rész is -
spiczi91 #44 Industrial a Rammstein....
A Megadeth thrash metal, kivéve a Killing is my business, mert az inkább speed. -
#43 Szegény Mustain...Nem hiába harcol 20on akárhány éve hogy megmutassa neki jobb a thrash bandája mint a Metallica :). Ezért harcol mióta onnan kirúgtál :). Hidd el Thrash játszik vagy akar játszani :).
Ha ezt elolvasná hogy beírtad hogy industrialt játszanak,...agyon ütne :). -
#42 Ezek olyan bulis zenék. Koncerten hallgatva, megfelelő minőségű sörrel a kezemben (az idő múlásával minőség -> mennyiség vektorral korrigálva a tételt) én is élvezném. :)
A DT meg olyan művészzene. -
#41 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Véletlenül sem trash. Azt hiszem industrial metalnak szokták szakmai berkekben hívni, amúgy szerintem szimplán Megadeth oszt kész :-) -
#40 Én tájékozatlan vagyok ebben a témában (rofl). Hogy is volt az a történet, mikor Dave Mustaine izomból pofánvágta James Hetfieldet úgy, hogy kiesett 2 foga? -
#39 Na van végre egy ilyen topik is. Szeretjük a MegadetH-et.
Hangar 18 bestofall, album nincs kedvenc, több szám más-más albumokról. -
#38 Hát az ugyanolyan igénytelen mint bármeny más Thrash. Ide sorolnám még a Kreatort is, ami az új albummal elérte az év legjobb Thrash albuma címet.
Ezért Thrash a Thrash, mert igénytelen de kicseszett jó, nem túl gyors, mint a Dragon force speed metálja, és megfelelően kemény zene.
DT nek nekem is megtetszett 1-2 száma, de azért én annál jobban szeretem az erősebb stílust. Bár mondjuk Skate punkot is mostanában hallgatok... -
#37 +fav -
#36 Az ilyen viták is feleslegesek :P
Nekem sem tetszik sok zene, de nem fikázom a zenekart, mert van akinek az a mindene.
Az elkurvulásról meg annyit, hogy egy Metallica szintű zenekarnak nem hiszem hogy az emtívi meg a menedzser mondja meg hogy milyen zenét játszanak, hanem ők írtak olyen számokat amik az eredeti vonaltól eltérnek.
Nekem pl abszolút kedvencem a Dream Theater, de az utóbbi 5 év termését még mindig csak szokom, mert tök más mint a régebbiek. De nem mondom hogy elkurvultak, vagy ilyesmi :P -
gyuri12 #35 "Metallica első 3 albuma CSAK"
A legújabb sem rossz, és a 4. sem,ofkorsz. De csak az első 3 a thrash,állat húdefasza dolog. -
Rotcsa #34 Nekem a Metallica a St. Anger-el megszűnt létezni! :)
Sajna ez van,hiába van még szinte mai napig a régi fölállásában, nem tudnak egy jót zúzni! :) -
Rotcsa #33 Á, a Metallica el van kurvulva!
Nem találják a régi önnmagukat, viszont a Megadeth sokkal inkább azt játsza, amit a rajongók elvárnának tőle! -
gyuri12 #32 Ha Thrash,akkor a Metallica első 3 albuma CSAK.A Megadeth,és főleg a Slayer valahol a "kurva szar" és a "mi az isten ez?" között van.
Egyedül a Duke Nukem theme az,ami tetszik,de az nagyon.:) -
Rotcsa #31 A Washington is next sztem elég hű maradt a Megadeth arculatához, ami a bonyolult, változatos szólókat illeti legalábbis! :) -
Rotcsa #30 Rust in peace, yeah!
-
Rotcsa #29 Amit Heavynek szántam. De asszem egyértelmű! :) -
#28 hm, nem hasonlít a többire, akkor biztos ez a hegyimetál :P -
#27 és ez most melyik? :) -
#26 Hát pedig az az igazi Thrash :) Hallgass meg egy Hard Punk számot,...na azt gyorsísd fel meg zúzasd be 5000xeresre. megkapod a Thrash metált :).
de persze van azért lazább Slayer szám is...
-
Rotcsa #25 Amúgy ezzel én is így vagyok, bár a Heavy stílusjegyei azért elégh jól elkülöníthetőek a többi metal-underground műfajtól.
Pl: Manowar-Let de Gods Decide -
Rotcsa #24 Csak most látom, h a leírás a beágyazni kívánt videó SRC-címét teszi flash-ek közé. Én azt hittem az url-cím az és azzal is próbáltam.
Mi az az SRC, hol találom? :D Bocs, h amatőrködök, de tényleg nem toom! :S -
#23 Viccesek ezek az elnevezések, én általában nem ismerem fel a stílusjegyeket. Azt még megértem hogy a Misfits miért horrorpunk :P
Kétféle zene van, ami tetszik, meg ami nem. -
Rotcsa #22 A Slayertől nekem csak a "Rain in blood" ismerős, de köszönöm szépen, annyi elég is belőle..::D -
#21 Nem megy ez neked...
Amúgy alapjában véve szeretem a zenéjüket, de semmiképp nem nevezném a Thrash királyainak, mert ha szavaznom kéne akkor Slayerre szavaznék, és ezzel nem kell vitába kerülni. Slayer, Metallica (első 3 album), Megadeth...hát itt album számot sem tok meghatározni, de hát ezek a populárisabbak, vannak azért nagyon jó bandák amik sosem kerültek a nagyszínpadra :). De van egy új Thrash éra, Thrash - Death keveredés.