7
-
panki88 #7 Helló mindenki most keztem el nem rég a broderlands et és zseretnék végre 1 jót tolni online ba veled de nem kapcsolódik sehova és ha meg én csinálok 1 szervet oda meg nem lép be senki ez mért van ?
fegyetek fel barátnak és majd tolunk 1 jót
panki88
-
#6 Az előző COD baromi hangulatos volt, voltak egyszerűen megdöbbentően jól megcsinált jelenetek, viszont annyira brutálisan csőjáték lett, hogy a hátam közepére se kívánom a következő részt, ennyire lekorlátozni a szabadságomat, ennyi erővel lehetett volna rail-shooter is... A borderlands ebből a szempontból jobb lenne, az biztos, de ez a grafika.... :( -
#5 Ez baromsag en pl nem vagyok kiajulva a cod 6-tol :fucc-losz fucc-losz,fucc-losz, ja esetleg lehet ha fucc-losz .ezt sokkal tobbre tartom! -
haxoror #4 Borderlands Demand Causing Retail Shortages
Ennyit a véleményéről, a játék tarol. -
Kindred Blades #3 Elég nagy butaság Pachter úr részéről épp ezekhez a játékokhoz hasonlítani.
Mint a zongora.
Vannak lábai, tehát olyan, mint a kacsa. A színe fekete, tehát olyan, mint gyászlobogó. Tehát a zongora a kacsa és a gyászlobogó szerelemgyereke.
Végülis... -
galocza #2 engem speciel a 2 ellenpélda közül egyik sem érdekel a legkevésbé sem, a borderlands viszont izgat - lehet, idén a legjobban. -
tyuklepes #1 A Fallout 3 többé-kevésbé dübörgő sikere után szerintem a Borderland-nek is bőven van létjogosultsága. Főleg, hogy az MW2 hosszútávra szól (a multija miatt), ez pedig inkább egyszeri, közepesen hosszútávú móka. Ha nem lennének olyan drágák a szoftverek, én meg jobban el lennék engedve, most venném meg a Borderland-et, karácsonyra pedig az MW2-t.
De ezt lehet, csal én gondolom így ...