Lost-színészek a vámpíros film folytatásában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nagyon állat film volt, persze a képregény biztos jobb, mivel azaz eredeti, és szerintem pont attól volt, jó hogy nem volt olyan mint a többi.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
A képregény amúgy sokkal paráztatóbb volt, mint maga a film aminek legnagyobb hibája az egy helyben totyorgás és az álló cselekmény. Uncsika volt...
A vámpír olyan, amilyennek a film alkotója megálmodja!
A vámpír olyan, amilyennek a film alkotója megálmodja!
Épp az volt a lényeg, hogy azon a helyen nem kellett magukat embernek tettetni, szabadon engedhették vadállati énjüket, levehették maskarájukat, visszavedlethettek nem-emberi ragadozóvá.
Nekem a Blade bejött mint mozi és mint sorozat is.Az a stilus és hangulat ott volt a szeren.Kár hogy azt nem folytatják.Nem mondom hogy a 30 Days of Night rossz volt csak nekem nem jött be.
Jah, egyébként meg kíváncsi vagyok, mitõl volt ez másabb mint egy szokványos vámpír film? Egyáltalán honnan veszed, hogy van tipikus vámpír? Bántja õket a nap, vért szívnak, általában gyorsak és erõsek. Ennyi a közös, aztán innentõl kezdve lehet a neve Blade, Dracula vagy Lestat.
Már az elsõ rész is ritka nagy fos volt. Ilyen "vámpírokat" még az életben nem láttam, ezeknek semmi közük nem volt a vámpírokhoz, csak annyi, hogy bántotta õket a nap és vért szívnak. De ennyi. Hót hülyék voltak, randák, mint a nyû, és nem tudtak beszélni, csak varnyogtak állandóan. Iszonyatosan szar film.