30
igo amigo
 • Szuni
  #30
  Kérdezném, hogy eredeti szoftveremmel működnek-e ezek az úgynevezett skinek? Azaz csak annyi a teendőm, hogy bemásolom a megfelelő helyre, és akkor választható lesz a menüben? találtam egy magyarul is tudó jópofa skint,ami eléggé átalakítja a kinézetet. Viszont azt is olvastam, hogy liszenszhez van kötve szinte minden, így nem nagyon lehet módosítgatni a kártyán semmit.
  A másik kérdésem is erre vonatkozik. A készülékem tud zenét lejátszani, videót, képnéző, egyebek. csakhogy gyárilag egy két gigás kártyát kaptam hozzá, amiből 1.9-et elfoglal az amigo. Vettem egy nagyobb kártyát, átmásoltam cakkpak mindent rá a két gigásról, csináltam plusz mappákat, ha már tud, és felmásoltam pár képet. Az eredeti szerkezethez nem nyúltam, a két gigáson kipróbáltam, a maradék helyen, nem zavarta ha amappákat csinálok. A nagyobb kártyán azonban nem hajlandó elindítani az amigo-t, úgy csinál mintha nem lenne benne kártya - holott a képnéző pl látja a mappákat..
 • Szabó Péter
  #29
  Primo...
 • Vlala #28
  Üdv, egy kérdés:
  Most frissítettem Amigora az iGo 8-amat. Ez tényleg nem tudja kiírni, hogy pillanatnyilag mennyivel megyek, vagy csak én vagyok béna?
  Ha túl gyorsan megyek, azt jelzi.
 • kosztalaci
  #27
  Sziasztok Urak!

  Lenne egy kérdésem, hátha találkozott már valaki ezzel a hibával.
  Hiba a következő:
  CNS stylus pna-ra feltettem 1 SI keretprogramot, hogy többféle navit is próbálgathassak egyszerre.Az amigoval gondom akadt.....indítás után, kb 3 mp mulva, kéri, hogy válasszam ki a nyelvet.ezen túlesek, kiválasztom, majd kb 5-6 mp. mulva ujraindul a készülék.....
  RIGOVAL közös content mappát használnék helyhiány miatt.
  aki tudna segíteni annak megköszönném....
 • [HUN]FaTaL
  #26
  Mellesleg az amigo egy butított igo 8.3 PNAkra. Ahelyett, hogy inkább kiadták volna a 8.3at PNAra is...

  #19: Valamennyire érzékeli, hogy mi van mert pl. ha túlmész egy úton mert le van zárva, azt hiszem a harmadik alkalommal (állítható az érzékenység) új útvonalat tervez. Szerencsére, nem keringtet körbe hogy te akkoris a lezárt hídon menjél át. :D
 • [HUN]FaTaL
  #25
  Te próbáltál már igo 8.3at? Nem nyomkodni kell egész nap, de jóval többet tud.
 • pxxl
  #24
  én meg a garmint használom N95-ön. jójaz. am is tudom merre megyek. nem tévedtem még el vele se nélküle
 • desigo
  #23
  iGO8 jobban bejön
  Amigo nekem már túl letisztult,kevés az info

 • zyppy
  #22
  Olá caros amigos!
 • akyyy
  #21
  szóval menjek be a bozótosba? úgy tudom az utat, hogy ki van táblázva hogy x falu erre van, de gps nélkül ideáig se jutottam volna:D
 • hen-tes
  #20
  Ha tudod az utat minek a gps?
 • akyyy
  #19
  Én napi 14+ órát használom a GPS-t, s az igo amigó nagyon kaka, való igaz, hogy szőke nőknek készült. Ha akarod, a sima igo 8-at is le tudod magad butítani, hogy amit nem használsz, ne legyen szem előtt:D
  nekem teljesen testre van szabva, csupán a bugokat nem tudom benne javítani hogy így meg úgy tervezzen újra, stb.

  legjobb igo egy tanítható igo lenne. felajánl egy útvonalat, ami árkon bokron vinne, de én tudok egy alternatív útvonalat, ha kétszer arra megyek, harmadjára már a gps is arra tervezne.
 • HiPPoNaX
  #18
  Letezik ugyan olyan skin az amigohoz, amivel lehet koztes utpontot megadni, de joval butabb a funkcio, mint a klasszikus igo-kban, szamomra ebben a formaban hasznalhatatlannak tunt. Igaz nem dolgozom vele napi 8 orat, de ha bonyolultabb utvonalat akartam vele osszehozni, akkor bizony megszenvedtem vele. iGO8.x eseten ugyanez indulas elott 2 percembe tellett. Szoval ez az amigo tema szerintem erosen izlesfuggo :]
 • Pipör
  #17
  ez van jelenleg a PNA-mon és sztem vmi eszméletlen egyszerű a kezelése de téll mindent leír szóról szóra..
 • Lunatic83
  #16
  röviden és tömören: a szőke nőknek készült...


  divatos felhasználói felület
  nem túl gyakoriak a manőverek
  ruhaméret-átváló
  fényképnézegető és többféle díjnyertes mobiljáték
 • Szabó Péter
  #15
  Egyébként, ha valakit érdekel a köztes pont az amigoban, szívesen megkeresem a linket ahonnan leszedtem. Ez egy skin, van külön magyarosítás hozzá.

  Mondjuk azt is 1 napig kerestem, míg rátaláltam, remélem márkönnyebben menne.
 • Szabó Péter
  #14
  Volt egy idő, bár a készülékemen mind a kettő fennt van, de a sok fórum olvasásának hatására visszakapcsoltam az igo 8-at. Hát meg kelett tanulnom kezelni. Pedig nem vagyok egy ostoba az efféle dolgokhoz. Pláne, feltettem olyan skint, amin csak ceruzával lehetett a picike ikonokra kattintani. Na most menet közben, ember legyen a talpán, aki pöcöktet. Vagy lehet nagy az újjam???

  Vagy az árokba kötök ki. Így is volt rá precedens.
 • Szabó Péter
  #13
  Igen, kipróbáltad. Nem használtad folyamatosan. Ha napi 10 órában mondjuk dolgozol vele, rájössz a külömbségre. Ebben nem az a lényeg mint a "tamagocsiban", hogy nyomkodjuk, etetketjuk, altatjuk, bíbelődünk vele, hanem egyszerűen használjuk. És tökéletesen.
 • [HUN]FaTaL
  #12
  Kipróbáltam pár hete az igo 8.3 után, hát nekem nem jött be. Végtelenül egyszerű, de egyben buta is, maradt az igo 8.3.
 • Szabó Péter
  #11
  Az iGO amigo a hétköznapi igényekre összpontosít, nem terheli használóját komplikált beállításokkal. A számos intelligens funkció figyelembe veszi az autós egyéni igényeit, és elősegíti a szoftver gyors és hatékony használatát.

  Az iGO amigo nem a Nav N Go iGO 8 szoftver újabb változata, hanem egy teljesen új szoftversorozat, mely kiszolgálja a legkülönfélébb piaci igényeket is.

  Az iGO amigo néhány kiemelt tulajdonsága:
  Könnyű kezelhetőség
  Az iGO amigo kezelése villámgyors és könnyen megtanulható. A szoftver csak a navigáláshoz szükséges alapfunkciókat tartalmazza, a lépések logikusan követik egymást, így szinte lehetetlen elveszni a beállítások között. A program egy beépített oktatóanyagot is tartalmaz, mely pár lépésben bemutatja a szoftver használatát.

  Biztos technológia, szilárd alapok
  Az iGO amigo ugyanarra a szoftvermotorra épül, mint a Nav N Go többi megbízható navigációs terméke, melyek már bizonyítottak. A gyors útvonaltervezés, a lenyűgöző 3D képi megjelenítés, a sávinformációk és az útjelző táblák, az utcanevek bemondása (TTS), valamint a folyamatosan frissülő forgalmi információs (TMC) szolgáltatás mind olyan tulajdonságok, melyek szilárd alapot teremtenek egy kiváló navigációs megoldáshoz.

  Vadonatúj, divatos felhasználói felület
  Az iGO amigo élénk színei és animált képernyőváltásai divatos megjelenést kölcsönöznek a szoftvernek. Nagyméretű gombok, egyértelmű feliratok és látványos ikonok segítik az eligazodást. A képernyőn jól látható minden gomb, amire az adott pillanatban szükség lehet.

  Intelligens funkciók
  Az iGO amigo több okos funkciót tartalmaz, melyek könnyebbé, gyorsabbá teszik a szoftver használatát. Az intelligens billentyűzet meggyorsítja a település- és utcanevek beírását. Újdonságnak számít, hogy a szoftver „megtanulja” a felhasználó szokásait: az aktuális pozíció, az időpont és a korábbi útvonalak alapján felkínálja a legvalószínűbb úticélok listáját.

  Továbbfejlesztett útvonaltervezés
  Az iGO amigo nemcsak a leggyorsabb, legrövidebb és gazdaságos útvonalat tudja megtervezni, hanem a legkönnyebben követhetőt is, melyben egyszerűek és nem túl gyakoriak a manőverek, és javarészt a főútvonalat kell követni. Az áttekintő funkcióval a lehetséges útvonalak közül már az indulás előtt kiválasztható a legszimpatikusabb. A Sávinformáció pedig abban segít, hogy a sofőr időben választhassa ki a legközelebbi manőverhez szükséges sávot.

  Gyorssegély
  Az iGO amigo „Hol vagyok?” funkciója vészhelyzetben nyújt segítséget a felhasználó számára: pontosan meghatározza az aktuális pozíciót, és segít megtalálni a legközelebbi segítséget: rendőrséget, mentőállomást, autómentőt stb.

  Extra tartalmak*
  Az iGO amigo számos, utazáskor hasznos tartalommal segíti a felhasználót. Az utazási segédletben mértékegység- és ruhaméret-átváló, nemzetközi hívószámok listája, és számológép is található. Emellett a felhasználók 3D-s épület-nevezetességekkel, vagy telepített útbiztonsági kamera-adatbázissal is kiegészíthetik szoftverüket.*

  Multimédia és szórakozás
  Az iGO amigo integrált alkalmazásai a navigáción túli szórakozást biztosítják. Aktiválható a fényképnézegető és többféle díjnyertes mobiljáték is, melyeket próbaverzióban ki is lehet próbálni.*

  Online szoftver- és térképfrissítés
  Az iGO amigo szoftver és térképei folyamatosan fejlődnek. Új internetes frissítő portálunkon, a naviextras.com-on egyszerűen letölthetők a kiválasztott frissítések és extra tartalmak.

  Vehimarkers
  Az iGO amigo-ban a felhasználó könnyen választhat különféle ikonokat a pozíciójelző helyett, így a nyíl lecserélhető különleges 3D szimbólumokra, például kerékpárra, autómodellre vagy gyalogosra is.

  *Előre telepített, vagy a naviextras.com-on megvásárolható, egyénileg aktiválható szolgáltatások.
 • Szabó Péter
  #10
  Ime egy leírás
 • Szabó Péter
  #9
  Én az igo 8.XXX től teljesen külön venném, ezért nyitottam a topikot.
 • Szabó Péter
  #8
  Ezt megelőzően én is az igo 8 híve voltam azt használtam, de a folyamatos napi 10-12 óra használat melett úgy döntöttem kipróbálom az amigot. Nem csalódtam sőtt.. egy olyan navi szoftver került a piacra, mely szinte minden igényt kielégít.

  Természetesen ennek is vannak hiányosságai, de alapvetően ugyanazok mint a többinél.

  Gondolok itt pl. arra, hogy nem veszi figyelembe a domborzati viszonyokat, szintkülömbséget, a kanyarokat (nem fordulót, melyet természetesen a felhasználó negatívumként kezel, joggal. Egyenlőre... Bízzunk a jövőben!
 • Szabó Péter
  #7
  Igen, ez egy navigációs szoftver, melyet a cebiten márciusban muattak be.

  Nem az utódja az igo 8 nak, hanem egy sokak által vélt butított verziója.

  Szerintem, ez nem helyén való megállapítás, hanem csak egy egyszerű, letisztult felületről van szó. Mellőzve vannak az olyan opciók, melyeket az ég egy adta világon senki nem használ. Hozzáteszem a gyakorlatban.
 • LaszloLedzenyi
  #6
  gondolom vmi térképprogram asszem látszanak az épületek vagy mi de IGO tápigba elfért vóna igazán ám.
 • Szabó Péter
  #5
  Jajj bocsánat!
 • Bruk
  #4
  Ez mi? Talán azt leírhatnád kezdésnek. :)
 • Szabó Péter
  #3
  Most már folyamatosan használom lassan egy éve a szoftvert szinte, hibátlannak találtam. Sokak hiányolták a köztes útvonaltervezést, de egy skin csere ezt is megoldotta.
 • Szabó Péter
  #2
  Kezdésnek lenne egy kérdésem, aki esetleg érintett a dologban, és tudja rá a választ szívesen fogadom.

  Az alap amigo games -en kívül van e még amit bele lehet tenni, vagy esetleg felhasználói programot.

  Gondolok szövegszerkesztőre, rajzprogramra hasonló.
 • Szabó Péter
  #1
  Sziasztok!

  Van hasonló topik, de én úgy gondoltam, egy külön igo amigo megérdemel egy újat.