14
  • stepboy
    Ryan Reynolds:
    -> Hannibal King - Blade: Trinity
    -> Deadpool - X-Men Origins: Wolverine
    Ráadásul mindkettő Marvel Comics karakter, a lámpás az DC.

Szóval ez kb. olyan mintha Gil Grissom egyik héten Vegasban nyomozna, a másik héten meg New Yorkban v Miamiban köröznék.:-)
  • Etinger
    Igen, így már értelek. Amúgy Han Solo és Indy jelleme közé én egy halvány egyenlőség jelet is tennék. Gondolok itt a fanyar humorra. Nagy kedvenc.
  • winnie
    sorozatról és ikonról van szó, lehetőleg hasonló műfajból. egyelőre egy vasember és nulla sherlock van, de nagyjából hasonló lehet a probléma.

fordnál eléggé egyszerre volt, ráadásul ő volt deckard is. de persze egy filmstúdió gondolkodik csak így, nem hiszem, hogy valakit is hallottam volna összezavarodás miatt panaszkodni.

5 év termése.

# Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) .... Indiana Jones
    # Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983) .... Han Solo
    # Blade Runner (1982) .... Rick Deckard
    # Raiders of the Lost Ark (1981) .... Indiana Jones
    # Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980) .... Han Solo
  • Etinger
    Eredetileg Pókember is sokkal-sokkal (szerintem talán a leginkább) vicces képregény figura. Csodálatosan narrál, jók a beszólásai, mégis amikor kell, komoly tud maradni... Ehelyett a filmben...
  • Etinger
    Oké, itt végül is az a gond, hogy EGYSZERRE játszik 2 külön szerepet.. Na de Harrison Ford Indyje és Soloja között úgy emlékszem nem volt átfedés.. Ilyen alapon meg minden színész zavarhatna, hogy 2008-ban Vasember... idén meg Sherlock Holmes?? Vagy lehet én nem értem ezt..
  • bladesoft
    hehe fel semm tünt hogy spoilereztem ámbátor ugy tünik amit mondtam az annyira titok minthogy Bruce Wayne Batman -.-'
  • Kindred Blades
    Na igen, ezért volt mindig a kedvenc képregényhősöm, remek poénforrás volt a kiszólogatás. Ha jól tudom, ő az egyetlen képregény-figura, aki tudtában vannak, hogy az, ami :)
  • Slainte
    Pont ezek a kiszólások azok, amiért szeretjük a képregényt :)
  • nessboth
    Egyetlen zavaró dolog a nézők felé kiszólás, komolytalanná teszi a filmet, amitől a néző abszolúte nem tud elmélyülni a sztoriban...
  • winnie
    deadpool és green lantern között? (a nézők a színészhez sokszor egy figurát társítanak és ezt kell maximálisan kihasználnia bevételileg a stúdióknak. már eleve az sem veszi ki jól magát, ha egy színész két külön stúdiónak az arca egy filmsorozata révén. például ezért is voltak bérviták a nip/tuck sorozat utolsó évadjával kapcsolatban, hogy a két főszereplő bár 2009-ben leforgatja a sorozat utolsó részét, de az csak 2011-ben kerül adásba és addig hiába van két szabad évük, nem vállalhatnak tévésorozatszereper, mert a nézők "összezavarodnának":)
  • Zabber
    én úgy tudom, hogy a flash-t is Reynolds fogja játszani...
  • Etinger
    Ejj, ez most spoiler??

Amúgy Han Solo és Indiana karaktere nem tudom miért jött szóba... vagy miért kellett volna a nézőket hogy zavarja? Itt azért nagyobb a hasonlóság.
  • Hornymut
    Na ez végre ígéretesen hangzik, reméljük a Fox nem szól bele, mert ez így igazi DP film is lehet