Szekeres Viktor

Deadpool is rebootot kap

Az X-Men-rajongók által talán legjobban várt önálló film Deadpoolé lehet. A karakter már feltűnt az X-Men kezdetek: Farkas című filmben is, de a készítők nem feltétlenül akarnak foglalkozni Deadpool azon megjelenésével, inkább rebootolnák a mutánst.

Lauren Shuler Donner, a mutánsfilmek egyik producere, a már korábban említett Empire-interjúban a Deadpool-mozi jelen állásáról is ejtett pár szót. Először is arról beszélt, hogy szíve szerint figyelmen kívül hagyná a Wolverine-film Deadpoolját és a nulláról kezdene neki a karakter megalkotásának, ami nem rossz ötlet, tekintve Hugh Jackman filmjének egyik befejezését.

A producer nem érzi gondnak, hogy Ryan Reynolds egy másik szuperhős, Green Lantern bőrébe is be fog bújni, hiszen annak idején Harrison Ford is jó Han Solo és Indiana Jones volt, s a nézőket sem zavarta össze a kettősség. Ráadásul Green Lantern teljesen más karakter, mint Wade Wilson.

A tervek szerint a Deadpool-film hangvétele, ha megvalósul, akkor sötét lesz és mégis poénokkal teli, s az ígéretek szerint egy nehezen elmesélhető történeten fog alapulni. Jelenleg a producerek az írókkal, írójelöltekkel tárgyalnak és remélhetőleg novemberre el fog dőlni a forgatókönyvíró személye. A meglehetősen innovatív film egyik eleme a "negyedik fal" ledöntése lesz, vagyis a karakter ki fog szólni a nézőkhöz, tudni fogja, hogy csak egy film szereplője. Legalábbis ez a terv - hogy a Fox mit szól majd hozzá, idővel kiderül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • stepboy #14
    Ryan Reynolds:
    -> Hannibal King - Blade: Trinity
    -> Deadpool - X-Men Origins: Wolverine
    Ráadásul mindkettő Marvel Comics karakter, a lámpás az DC.

    Szóval ez kb. olyan mintha Gil Grissom egyik héten Vegasban nyomozna, a másik héten meg New Yorkban v Miamiban köröznék.:-)
  • Etinger #13
    Igen, így már értelek. Amúgy Han Solo és Indy jelleme közé én egy halvány egyenlőség jelet is tennék. Gondolok itt a fanyar humorra. Nagy kedvenc.
  • winnie #12
    sorozatról és ikonról van szó, lehetőleg hasonló műfajból. egyelőre egy vasember és nulla sherlock van, de nagyjából hasonló lehet a probléma.

    fordnál eléggé egyszerre volt, ráadásul ő volt deckard is. de persze egy filmstúdió gondolkodik csak így, nem hiszem, hogy valakit is hallottam volna összezavarodás miatt panaszkodni.

    5 év termése.

    # Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) .... Indiana Jones
    # Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983) .... Han Solo
    # Blade Runner (1982) .... Rick Deckard
    # Raiders of the Lost Ark (1981) .... Indiana Jones
    # Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980) .... Han Solo
  • Etinger #11
    Eredetileg Pókember is sokkal-sokkal (szerintem talán a leginkább) vicces képregény figura. Csodálatosan narrál, jók a beszólásai, mégis amikor kell, komoly tud maradni... Ehelyett a filmben...
  • Etinger #10
    Oké, itt végül is az a gond, hogy EGYSZERRE játszik 2 külön szerepet.. Na de Harrison Ford Indyje és Soloja között úgy emlékszem nem volt átfedés.. Ilyen alapon meg minden színész zavarhatna, hogy 2008-ban Vasember... idén meg Sherlock Holmes?? Vagy lehet én nem értem ezt..
  • bladesoft #9
    hehe fel semm tünt hogy spoilereztem ámbátor ugy tünik amit mondtam az annyira titok minthogy Bruce Wayne Batman -.-'
  • Kindred Blades #8
    Na igen, ezért volt mindig a kedvenc képregényhősöm, remek poénforrás volt a kiszólogatás. Ha jól tudom, ő az egyetlen képregény-figura, aki tudtában vannak, hogy az, ami :)
  • Slainte #7
    Pont ezek a kiszólások azok, amiért szeretjük a képregényt :)
  • nessboth #6
    Egyetlen zavaró dolog a nézők felé kiszólás, komolytalanná teszi a filmet, amitől a néző abszolúte nem tud elmélyülni a sztoriban...
  • winnie #5
    deadpool és green lantern között? (a nézők a színészhez sokszor egy figurát társítanak és ezt kell maximálisan kihasználnia bevételileg a stúdióknak. már eleve az sem veszi ki jól magát, ha egy színész két külön stúdiónak az arca egy filmsorozata révén. például ezért is voltak bérviták a nip/tuck sorozat utolsó évadjával kapcsolatban, hogy a két főszereplő bár 2009-ben leforgatja a sorozat utolsó részét, de az csak 2011-ben kerül adásba és addig hiába van két szabad évük, nem vállalhatnak tévésorozatszereper, mert a nézők "összezavarodnának":)