204
Extrém betük,karakterek,fontok stb nevek,ötletek
-
#124 nem az enyém, csak neked gyártottam csak itt, csak most. -
#123 nesze
*ÐäðÐ*ðÐä*ð]í*³í£³í£*£*$$³*í***&*@{*&@*}{>}}><;*{
:D -
Cat 02 #122 Jobb klikk, másolás, és akkor kiírja h milyen néven van neki.
Ám az se rossz ha valakinek (*)-el kezdődik a neve, hogy az első legyen a listában. -
Cat 02 #121 ☃ -
#120 380? bazze... Fogadjunk a felével az életben nem beszéltél.
Egyszerű "ki akarok tűnni a tömegből és egyedi akarok lenni, még ha ilyen kretén módon is" effektus.
Jellemzően a közösségi portálok 16 éves kislányainak szórakozása, a töménytelen mennyiségű különleges karakter telefosása(többnyire ilyenekkel: Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ) a név előtt és mögött. Az igazán degeneráltak a saját nevüket is különleges karakterekkel írják ki, aztán csodálkoznak, hogy a keresésben nem találja senki a nevüket.
-
#119 hm. valahogy nem jön be ez a színezgetős, különleges karakterek a névben dolog. mivel komoly időtöltés kiolvasni az illető nevét. bár a partnereim közt nincs ilyen egyén, ők már kinőtték ezt! ;)
btw, a legjobb amikor szavakat cserélnek le különböző szmájlikra, képekre, és az ember nem győzi használni a ctrl+c, ctrl+v -t..
bár ez relatíve. az ilyenre csak partner törlése, tiltása a reakcióm. -
#118 LOL XD -
#117 B*meg!
Egész évben az volt kint neked, hogy Boldog 2008-at!
Én meg már úgy Május tájékán elkönyveltelek bolondnak! xD -
#116 mivel a legjobbtól másoltad le -
#115 LOL téleg?:DDd -
Cat 02 #114 Nekem meg január óta az h Boldog 2009-et, nabumm. Ki nem találjátok tavaly mi volt ...
byz: nem vok én terjesztő :p -
#113 F1re in the hole! -
#112 No ezt is rendesen leírtam. -
#111 Nagyobb ökörséget nem is mondhattál volna
Nekem msn-en már vagy 1 éve ez van. : LS200/2009//
Egyébként Szievasz Pista -
#110 te matek órát terjeszthetnél nem mosolygós szmájlit előre is kösz viktor ^^ -
pista89 #109 nm máskoris -
#108 Köszi -
pista89 #107 szégyen vagy -
#106 Bezony, szegény Heffike egyszer csúnyán nézett rám és eltörtem mind a hat fülét... És mindezt a monitoron keresztül! :P -
Szabi1991 #105 má' vagy 3 éve ez..
-
#104 Csak ne kezdj ki Vektorral, mert baj lesz -
#103 Miazhogy... -
F1re #102 te qrva kemény gyerek lehetsz -
F1re #101
am aki akar még mindig nyomhat képet a nevéről :P -
#100 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1255871691&no=8]A válasz a #8-ra...[/URL]
"lexarom"... Vagyis B. Buzi! -
pista89 #99 -
#98 ok, akkor megyek és megölöm magam mert nem vagyok elég "trendy" -
pista89 #97 ja -
#96 Alap betűvel fehérbe.
Nagyon gáz?
-
#95 nem tudom miért fáj nektek ha vkinek színes a neve. neki tetszik, neked meg nem és ennyi. ízlések és pofonok. teljesen hiábavaló és fölösleges az okoskodás amit csináltok :| -
#94 vagy szürke egerek között a színes manga :P -
#93 Nem baj! Azért köszi. :) -
F1re #92 vagom volt mirandam :) de engem zavar h abba nem lehet igy szinezni bohockodni stb joh ez igy :D ha nem irna ki oktalanul nekem 1 qrva nagy hibát a live akkor meg lennék vele teljesen elégedve -
Rundstedt17 #91 "+ 1 dolog ami nyerő..látom ki van fent rejtve :)"
Ez ugyanolyan hátrány is mert akkor ők is láthatják ha én.... -
#90 használj Mirandát...
kb lassan 1,5éve használom..milliószor jobb az MSNnél...nincs reklám, nincs vírusküldés..és saját magamra szabhatom :)
abba se színes betü se krikszkrakszok :)
2 piti hibája van -.-
- webcamozni
- rejtve ráírni valakire
+ 1 dolog ami nyerő..látom ki van fent rejtve :) -
F1re #89 tod nem 1xre beszélek velük csak meg néztem naplozotba h kb mennyivel szoktam beszélni... -
Rundstedt17 #87 spanyolviasz -
Rundstedt17 #86 trendi ha van többszáz partnered :D -
Rundstedt17 #85 Tudod a fiatalok egy nagy csoportjánál szokás akik úgy mond "élnek" fogyasztanak rendesen illetve heti szinten szórakozás,de ettől ez még nem elítélendő úgy élnek ahogy akarnak,ő dolguk. -
geo91 #84 na... zárható -.-