különleges msnes nevek,betűk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Heffi
Csak ne kezdj ki Vektorral, mert baj lesz <#idiota>

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Viktor99
Miazhogy...
te qrva kemény gyerek lehetsz
<#nevetes1><#nevetes1>

<#eljen>

am aki akar még mindig nyomhat képet a nevérõl 😛
Viktor99
A válasz a #8-ra...

"lexarom"... Vagyis B. Buzi!
<#integet2>

bujcsik555
ok, akkor megyek és megölöm magam mert nem vagyok elég "trendy"<#bdead>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

ja

bujcsik555
Alap betûvel fehérbe.

Nagyon gáz?

<#wilting>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Matt07
nem tudom miért fáj nektek ha vkinek színes a neve. neki tetszik, neked meg nem és ennyi. ízlések és pofonok. teljesen hiábavaló és fölösleges az okoskodás amit csináltok :|

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

tigeroo
vagy szürke egerek között a színes manga 😛
CattiBrie
Nem baj! Azért köszi. 😊

[/spam]&#8482;

vagom volt mirandam 😊 de engem zavar h abba nem lehet igy szinezni bohockodni stb joh ez igy 😄 ha nem irna ki oktalanul nekem 1 qrva nagy hibát a live akkor meg lennék vele teljesen elégedve
"+ 1 dolog ami nyerõ..látom ki van fent rejtve 😊"

Ez ugyanolyan hátrány is mert akkor õk is láthatják ha én....

SimaSuna
használj Mirandát...
kb lassan 1,5éve használom..milliószor jobb az MSNnél...nincs reklám, nincs vírusküldés..és saját magamra szabhatom 😊
abba se színes betü se krikszkrakszok 😊

2 piti hibája van -.-

- webcamozni
- rejtve ráírni valakire

+ 1 dolog ami nyerõ..látom ki van fent rejtve 😊
tod nem 1xre beszélek velük csak meg néztem naplozotba h kb mennyivel szoktam beszélni...
spanyolviasz<#idiota>

trendi ha van többszáz partnered 😄

Tudod a fiatalok egy nagy csoportjánál szokás akik úgy mond "élnek" fogyasztanak rendesen illetve heti szinten szórakozás,de ettõl ez még nem elítélendõ úgy élnek ahogy akarnak,õ dolguk.

na... zárható -.-
Csabesz6
Lol😄DDDDDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

eightmiles
*khm* játssz *khm*

Kérdésre kérdéssel ? Ám nem szólogatok be úton útfélen.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Heffi
Mert te ki vagy?😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

goblintower
saját galériájából szedtem... de azért oltsá be

Shit Fuck Shit! Goblin Tricks! Szar Basz Szar! A Goblin Csal!

kuci06
rexor? 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Te egyébként ki a pöts vagy ? Mert ahova mész mindenhol csak beugatsz és mindenhol utálják a pofád. Tényleg érdekel 😊

Ám mostanában milyen divat lett rl képeket berakni az emberekrõl 😄
Bár a sok iq fighter (goblin pl) nem megnézné a fórumozók fényképtárában...

Smicy2
sztm nem egyszerre -.-

Charade GTti

te 70-80 emberrel cseverészel az h a rákba oldod meg? téleg hitéritõ lehetsz ha nem politikus, vagy esetleg pézbehajtó csak msnen tolod ha már az olasz metaforánál tartunk

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Heffi
Biztos te...

Legjobb

Olyan vigyori smiley nekem is volt (japán jel asszem), egyszer traviban kiraktam falum neve mögé, aztán késõbb láttam másnak is, kitudja, lehet én kezdtem el terjeszteni 😄

meleeeeg

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Heffi
Politikus vagy?

70-80al szoktam rendszeresebben

sztem te élsz vmi elbaxott szar közegbe ahol elnyomnak téged
n3whous3
ne flémelj te majom légyszíves

púúúúú

kuci06
mert õ menõ.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

aaasdd
eredetileg nem így nézett ki<#szomoru1>
ez meg a másik. max 30al beszélsz valójában, minek ennyi barom msnre.

Tyler1
ez az alsó-felsõ keret hogy van?? 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

CattiBrie
kérdõjel kérdõjel kérdõjel

Ezt látom. 😊

[/spam]&#8482;

azért vagy olasz, mert cigány vagy, és/vagy azt hiszed menõ?

meg egyáltalán, 18-25 között vagy elviekben. normális ember a saját nevét írja ki msnben fekete betûkkel, egyszerûen. szar közeg az, ahol a név tuningolás ad egy életérzést és még menõnek, sztájlosnak hisznek tõle.<#zavart2>

aaasdd
™›‹
œž‰
˜šŒ
CattiBrie
Ebbõl még hiányzik. 😊

╠╬
╚╩╝

[/spam]&#8482;

Hegi90
1 centivel hosszabb lesz.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

nem kislányok hanem <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valszeg nem gondolkozó tökéletes fogyasztók,még a nevüket is cifrázzák
<#idiota>

Heffi
Te meg játsz ezzel:

tommygear
abból beszélsz tuti vagy 20al 😄
van 380 msn partnerem a fele legalabb szines v elbaxot akkor valszeg az mind kislany igazad van 😄
szintúgy<#idiota>