különleges msnes nevek,betűk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Én ezt használom vagy 1 éve 😄
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
All hail the double x!

leírtam h mennyivel beszélek átlagba a sok van akivel már nem szoktam csak ha fontos beszélni való van stb
név színezés meg semmivel se másabb mint az h itt van logonk ami színes csicsás sztem tök alap dolog 😄 de ha vkinek csak sima neve van abba sincs semmi
az a smiles dolog tényleg baxott idegesítõ, írnak azt azt kell nézned folyamatosan h mit jelent a smile de má hozzászoktam😄
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Úgy látszik a fiúk sokkal trendibbek tõlem d:
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
A hangulatjelek kikapcsolásával a képecskéket és ugráló, színes karaktereket is megúszod.
¥ xfire: kistekila
ja,egyszer vagy 20 percig pinkre váltottam,hogy elég trendcsy legyek.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
*ÐäðÐ*ðÐä*ð]í*³í£³í£*£*$$³*í***&*@{*&@*}{>}}><;*{
😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ám az se rossz ha valakinek (*)-el kezdõdik a neve, hogy az elsõ legyen a listában.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egyszerû "ki akarok tûnni a tömegbõl és egyedi akarok lenni, még ha ilyen kretén módon is" effektus.
Jellemzõen a közösségi portálok 16 éves kislányainak szórakozása, a töménytelen mennyiségû különleges karakter telefosása(többnyire ilyenekkel: Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ) a név elõtt és mögött. Az igazán degeneráltak a saját nevüket is különleges karakterekkel írják ki, aztán csodálkoznak, hogy a keresésben nem találja senki a nevüket.
btw, a legjobb amikor szavakat cserélnek le különbözõ szmájlikra, képekre, és az ember nem gyõzi használni a ctrl+c, ctrl+v -t..
bár ez relatíve. az ilyenre csak partner törlése, tiltása a reakcióm.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Egész évben az volt kint neked, hogy Boldog 2008-at!
Én meg már úgy Május tájékán elkönyveltelek bolondnak! xD
byz: nem vok én terjesztõ :p
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Nekem msn-en már vagy 1 éve ez van. : LS200/2009<#smile>#smile>//
Egyébként Szievasz Pista <#wave>#wave>
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯