204
Extrém betük,karakterek,fontok stb nevek,ötletek
-
#204 azokat a csikokat a neved elejéröl és végéröl eltudnád küldeni ? -
F1re #203 itt is tedd fel a kérdést
MSN topic -
#202 Sziasztok!
Tudom hogy nem itt a helye de mást nem nagyon találtam! Olyan problémám volna az msn-el hogy ha elérhetővé teszem magam folyamatosan kilép, csak rejtőzködve tudom használni! Vki esetleg tudja mi lehet a gond?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
#201 igen ezt csak te látod majd igy...a többiek azt a pár krix-kraxot látják amit te linkeltél,hogy neked igy mutatja... -
#200 de ha még föl is rakja, akkor mások ugyan úgy nem fogják látni, nem? :D -
#199 Ok. De egyáltalán ilyen vagy ehez hasonló fontokat, hol lehet találni?? Esetleg tudnál egy linket v vmit küldeni?? Megköszönném -
F1re #198 feltelepités az nem nehéz az a nehéz h rákéne jönni h mi a neve annak a fontnak ami hiányzik -
#197 És, hogyan kell ezeket feltelepiteni?? -
F1re #196 nincsenek telepitve ezek a fontok a gépedre -
#195 arra gondolok, hogy pl ezek közé szeretném a nevemet beirni
http://imagerz.com/QENFC0tvAwIDVVMZEgVR
és az msn igy jeleniti meg
http://imagerz.com/QENFC0tvAwIDVVMZFQVR -
#194 Sziasztok! Olyan problámám van az msn-el, hogy szeretnék ilyen különleges nevet beirni. Vannak is ilyen név előtagjaim, de az a baj, hogy mikor msn-re beirom őket, akkor csak ilyen krix,krax-okat jelenit meg csak. Ezt, hogy lehet megcsinálni, hogy jó legyen?? (bocs ha kicsit értelmetlen a fogalmazásom, de nehezen tudom igy elmagyarázni). -
#193 valaki tud nekem adni me to you-s smiley-t, volt nekem régen csak format volt és elveszett, me to you maci volt és inetgetett a kezével, 3-4 képkockából álhatott :D -
#192 -
#191 Valaki tudna segíteni hogyan csináljak nagy smiley t mert ha innen kimásolom azt a jelet az msn be már csak egy négyzetet rak
előre is köszönöm a segítségeket
-
#190 de te homi vagy és nem olvasod el többi postomat -
F1re #189 igyvan -
#188 de ez fórum és nem a chat :| -
#187 mert az úgy trendy ;) -
#186 hülye vok fórumon SAD:SAD:SA: :D -
#185 mert nem szabad káromkodni chaten és ha x-el írod valoságban elveszti jelentését :D -
#184 és a faszt miért kell x-el írnod? -
F1re #183 ez az köszi :D
télleg most olvasom :D:D:SDD:SS elég balfax modon sikerült de a lényeg h érted mit akartam :D -
#182 ezt szépen megfogalmaztad :D
am itt van -
F1re #181 Vkinek van vmi scriptje v vmi amivel lehet az msnes írásának betű színátmenetet lehet csinálni ? amikor beszélgetsz vkivel -
F1re #180 :SA:DSA:D:DD -
#179 :D -
#178 :DDDD -
Hugh Hefner #177 nálam, nem tőlem, te igénytelen buta picsa, miért olyan nehéz ezt megjegyezni? -
#176 Nem kell látnod, csak másold be vazze :D -
#175 1éve kb:
-
F1re #174 nemhát:D de az msnem is szar felveszek vkit azt nincs fent:D -
#173 még mindig nem jó? xD -
F1re #172 nem látom azt a kibaxott jelet :S:D:D hiányzik vmi FOnt a csak nem tom meik -
#171 nesztek -
#170 jézusom... :D am oké ;) -
F1re #169 küld el az msn ciimed privibe felveszlek es kuld mar el a jeleket egy txt filbe v töltsd fel vahova :D amikor mented el a txt-file akkot a kodólását ansirol- unicode-ra állitsd -
#168 nem tom, én is úgy másoltam ki egy másik oldalról :D -
#167 ja... fail xD -
#166 ezt se látod: #162? :D -
F1re #165 olyan jeleket h a ge.imbe hozzak létre ?:D