17
-
Yutani #17 Nem volt gondom a játszott szerep hitelességével. Az említett jelenetet tényleg nagyon ütősen adta elő! [nevetes1] -
TeDDyRuSh #16 jaaa, "nem egy Osdcar-esélyes". Basszus, megijedtem:) -
TeDDyRuSh #15 "Oscar-esélyes"? Huh, valaki gyorsan dobjon egy linket, hogy ez honnan jött pls. Részemről max egy MTV Movie Avard jelölést kapna:) -
Yany #14 Ja és én nem értek egyet Heigl kisasszony negatívabb minősítésével, mert habár ez nem egy oscar-esélyes muvi, azért igen jól előadja a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jelenetet. De amúgy az egész film alatt képes úgy cuki lenni, hogy ne tini-film szintű mélységekbe taszítsa az egészet. (nem kell velem egyetérteni ;))vibrátorbugyis -
Yany #13 Nekem az elmúlt időszak legkellemesebb perceit okozó filmet jelentette a Csúf igazság. Biztos van egy csomó dolog, amibe beleköthetnék, de végre úgy álltam fel a moziban, hogy jól éreztem magam. A párom is nagyon sokat derült rajta, így azt sem mondhatom, hogy feminista vagy soviniszta nézőknek ajánlott... 2x ültünk be rá. Először kettesben, majd ismerősökkel... -
bippo #12 Te ugye most viccelsz?! Tekintve, hogy a Tv2-es sorozatelpakolós hírre mit kommenteltél, tudnod kéne.
Vagy nagyon fiatal vagy és esetleg az új generáció nyomi szlengjei kiszorítják a régieket, ezért nem ismered? Nemtom.
Vagy "nem nőkben utazol", ezért ismeretlen számodra a dögös nő fogalma ?! :) -
kalapos01 #11 Ha visszanézed a kritikákat, akkor azonnal megtudod a fene rejtélyes kérdésre a választ. Nem is nagyon látni olyan kritikát, ami dvdripre lenne időzítve. Ez igen, az előző 3 meg nem. Ha valami jó az újságokban (még akkor is, ha 10 olvasója van), hogy minden filmet meg tudnak nézetni ingyen az arra kijelöltekkel. Premier előtt. Lásd Rémségek cirkusza, aminek most volt a vetítése. -
Csak77 #10 Az véletlen, hogy a legtöbb filmkritika az sg-n akkor jelenik meg amikor kijön egy esetleges dvdrip, vagy r5 verzió magyar felirattal? Gyanítom ezt soha nem fogjuk megtudni. -
Yutani #9 Barátnőmmel megnéztem a filmet a hétvégén, egy jót szórakoztunk, vannak benne jó poénok. Az, hogy kiszámítható, francot sem érdekel, úgyis tudtuk, mire ültünk be a moziba. Többségben voltak a csajok a nézőtéren, de sok pár is volt, és természetesen nem is csodálkozik az ember ezen. -
spect16 #8 Ez fájt. -
skiryo #7 -
cateran #6 Tutajos...masneven faszallito..ha erre se esik le mit jelent,akkor vagy no vagy,vagy hulye...(vagy 8 even aluli,bar a dogos maca kifejezest szerintem mar ismerik ebben a korban:D) -
algost #5 Ne haragudj, kifejtenéd, hogy mit jelent az a szó, hogy "dögös"? -
TeDDyRuSh #4 Én most nyomtam ki a filmet fél óra után. Nem akarom ezzel szídni, de nekem elég volt. Bejönnek a romantikus filmek, főleg ha meg van fűszerezve egy kis iróniával, sőt komédiával, de nekem ez a film túl slampos. Tényleg kiszámítható az egész film. Rendkívűl mű (ami lejött az első fél órában). Ezzel a storyval és stílussal elég lett volna erre az évre a Nász ajánlat is. -
bippo #3 Nyilván nem. Arra akartam utalni, hogy nekem Meg Ryan egy nagyon szolid sminkben (mintha nem lenne rajta) is nagyon bejött, kvázi mindegy milyen ruhában, míg Heigl-n többet kell tupírozni, mert amúgy nálam tök átlagosnak tűnik, több kell a hatáshoz. Nincs olyan erős alap kisugárzása. -
Loverman #2 szerinted volt bármilyen filmben is Meg Ryan smink, megcsinált haj és jó ruha nélkül? -
bippo #1 2 napja néztem meg, tetszett, a kritika viszont találó.
Heigl mint a mai kor Meg Ryanje? Háát, keresettségben lehet, nekem valahogy mégsem annyira erős,karakteres, valahogy nem jön le a váaszonról. Meg Ryan bármilyen helyzetben aranyos volt, és bár Heigl jó nő, még dögös is, de ehhez 'meg kell csinálni' - értsd jól: smink, haj, ruha.
Butlerre viszont csak jót tudok mondani, nagyon jól hozza a karaktert. Benne még nem csalódtam (Operaház fantomja óta imádom).