Aliens vs. Predator - Mozgásban az Idegenek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Ehehe, "tökéletes" lény, ami képtelen önmagában szaporodni, mindenképp szükséges neki egy gazdatest ami inkubátorként mûködik? Addig oké, hogy egy nagyon sikeres dög, de a tökéletestõl rettentõ távol áll.

Emellett nemtom mit kezdenek magukkal, ha egy bolygót totálisan letakarítanak... Letelepednek, és elkezdenek földmûveléssel foglalkozni? 😄

Jó, tudom, bennem van a hiba, hogy bele akarok gondolni...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Egyébként én az eddigi játék alapján és a filmekben elmondottak szerint a következõt várom az idegenektõl:

A filmben a tökéletes organizmusként jellemezték az idegent a következõ tulajdonságai alapján:
-gyorsan szaporodik(ok)
-Képes megállapítani az élõlények testi erejét(game-ben ilyen nem volt)
-Denevérekhez hasonló ultrahangos tájékozódással mm-es pontossággal meg tudja állapítani a célpont helyét.(ahhoz képest elég sokszor mellé lehet ugrani, amikor támadunk)
-érzékeli a testhõt(ez se volt sehol)
-a nyála minden földi anyagot átmar és minden ismert savtól erõsebb(ezt csak akkor láthattuk, ha bele trappancsoltunk egy döglött idegenbe.;jó lenne fröcskölni azt a nedût...😊
-borotva éles karmok(mondjuk,h ez ok)
-lát a sötétben(nem a legjobb látás, de mondjuk, h ok)

azon kívül kitalálhatnának vmit a falmászás könnytíésére, mert sztem az sem volt a legkönyebb.
Jó lenne, ha ezek a hiányosságok benne lennének az új játékban.

Szóval hiába sunyulsz a predivel láthatatlanba, akkor is ki leszel filézve a katmokkal, ha épp te nem látod a nyáladzó a dögöt..😄

Így van, de ez visszafelé is igaz tekintve azt, hogy az Alien érzékeli kvázi0 "látja" az élõlények álltal kibocsátott feromonokat.

dronkZero
Amíg csak egyféle ellenfél van, addig elég nehezen megközelíthetõ a predator, de ha mindhárom faj jelen van a pályán, akkor már elég szar váltogatni a különbözõ nézetek közt...

Amúgy, Predátorral szemben egyáltalán számít az hogy sötétben bújkál az Alien vagy sem? Nekem úgy rémlik tökmindegy, tekintve a kismillió látásmódot a predi maszkban...

Vorpal
Singleben meg egyéb gondok vannak. Vagy észrevesz az AI akkor is ha a szénbányába sunnyogsz és miután észrevett 3 pályát visszaugathatsz akkor is tudja hol vagy és a fákon át lelõ, vagy akkor sem észre ha elõtte állsz (OPF2), hogy Pistikének is könnyû legyen.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

dronkZero
Az a baj az ilyen lopakodásra és árnyékokra épülõ multis játékoknál, hogy kurvára használhatatlan online, mert mindenki az egekbe bassza a gammát meg a brightnesst. Aztán sok sikert a lopakodáshoz, ha a marínnál még az árnyék is fehér a monitoron...

Quake2höz volt egy mod Gloom címmel, nagyon király volt, LANon iszonyatnagy meccseket toltunk (miután régebbi pléjerek körbejártunk, és beszabályoztuk játszhatóra az újak monitorát), de mikor neten kipróbáltam, gyakorlatilag esélytelen volt "élien" oldalról.

És úgy látom, hogy ez ellen nem is nagyon lehet semmit sem tenni. Szal erõsen kételkedek benne, hogy jó lesz vele multizni...

Singleben persze érdekel, úgy nagyot ütöttek az elõzõ részek is.

Az AvP méltõ lesz régi hírnevére <#eljen>
JaSoN HuNTeR
Gyerekek én nagyon várom =D

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

hehe, a videó alatti reklám az Otthon fõzés - finomságok témáját népszerûsíti