Cabela\'s Outdoor Adventures
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Imádoma Cabela's játék sorozatot,de egy 1-2 éve nem jelenik meg már egy játék sem pc-re,mi ennek az oka, megöl az ideg, a cabela's outdoor 2010 volt az utolsó, se a big game hunter 2010, dangerous hunt 2011, és a big game hunter 2012 sem fog, mi ez?! Skacok,nekem vadászos játék kell:'(
Rámegyek az elején, hogy Hunt, azon belül pedig Story. Elkezd tölteni, de leáll, és újra kell indítanom a gépet... valaki nem tud valami megoldást erre?
nagyon örülnék neki.
van a 2 medvés pálya elbujok a bokorba lelovom az egyiket,de erre elfut a másik,pedig azt is le kellene loni.
nem hal meg.hivom is de nem jon kozelebb.Help
segítsetek légyszi.
nekem is win 7 van fenn és nem indul a játék akárhogyan próbálom!
kiírtam már dvd-re is a kicsomagolt fájlait és akkor sem indul
mi a megoldás erre????
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Nekem nagyon bejött ez a game!
Valakinek megoldás?
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Egy kis segítség kellene Vonulnak a kacsák és nekem fújnom kell a dudát,de hiába,már szét megy a tüdõm a kacsák csak vonulnak elõttem és hiába is puffogtatok semmi.Mi a teendõm?
game töltéskor kifagy---az intró --menû megy---help
tegnap 21:16 | válasz erre | #50
Szia sztoka segítségeteket szertném kérni----nekem a mwnü után töltéskor kifagy kákhalállal ---Help pls
ricsa:: haveromnak X1650Pro-val is megy, sajnos passz
többeknél is van ez a probléma nem tud rá valaki megoldást?
Na csináltam magamnak egy szép kis trófeát:
A Story módban pedig ezzel jutottam tovább a Kansas-i részen:
Kom már fogtam vagy 20 halat de egyik sem jó!
Kiválasztom a megfelelõ csalit fogok halat de mindig visszadobja!
Menü: nagyon szép, hangulatos, egyértelmûen profin összerakott.
Grafika, látvány: erre csak annyit, hogy szép, bár igazából lehetne szebb is, egyes textúrák elég rondák, pl a talaj egyes részei, de az állatok kidolgozása csillagos ötös(még az orra csillámlását is megoldották).
Játékélmény: hát ez elég vegyes, egy biztos: ez nem szimulátor, és még ahhoz közelinek sem nevezhetõ! Kezdésnek annyi, hogy minden becélzott állatot automatikusan követ, aimozik a játék, bár elvileg ki lehet kapcsolni, nálam nem mûködött, s ez elég sokat levont a játék érdemeibõl, ugyanis viszonylag van bejárható terület, de az állatok szinte az ölünkbe szaladnak. Nem hiszem, hogy 10 méterrõl nem lehet észrevenni egy vadászt, és a puskalövéstõl is csak párszáz méterre menekülnek. A horgászat is jelentõsen megkönnyített.
Irányítás: semmi exra, nem nehéz, jól kezelhetõ.
Hangok: elég jó, úgy 4/5 pontot adnék rá, bár inkább másra figyeltek volna.
Aki arra vágyik, hogy nehézségek nélkül sikerélményt szerezzen a vadászatban(a játékban), annak bátran ajánlható.
Nálam ez olyan 3/5...szerintem jobb lenne ha visszatérnének a dangerous hunt környékére, mert abban volt izgalom is egy kicsi néha, legalább ennyiben hasonlított a valódi vadászatra.
Nálam ennyi a játék, s nem hiszem, hogy sokáig fentlesz, de pár órás szórakozásnak azért jó.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Amúgy nekem még ez a Hunting Unlimited is jobb mint ez a Cabela's!
Van amúgy általános vadászós játék topic?
amúgy:
(kibaszottul nem tartozik ide de tessék😊
<#idiota>#idiota>
ezt télleg zárni kellene
kb ennyit értek (aaa07) ... elmondtam a véleményem azt már egybõl lehurrognak meg beteg vagyok stb. <#idiota>#idiota>
Nem téged akartalak bántani DeerHunter01 Sõt! senkit nem akartam bántani csak egyesek szeretnek értelmetlenül kötekedni...