78
Vadászat,halászat,madarászat virtuálisan
-
Grandee #78 Szevasztok!!
Imádoma Cabela's játék sorozatot,de egy 1-2 éve nem jelenik meg már egy játék sem pc-re,mi ennek az oka, megöl az ideg, a cabela's outdoor 2010 volt az utolsó, se a big game hunter 2010, dangerous hunt 2011, és a big game hunter 2012 sem fog, mi ez?! Skacok,nekem vadászos játék kell:'( -
tomikes24 #77 Hello tudna nekem valaki segiteni légyszi:elakattam ahol megnézem a szarvast és az özikéket a dombról ahol megszólal egy kürt és elszaladnak egy keritésen átugornak meg kell öket talalni no megtalálom öket egy viz mellet ahova a szikla mellé kell elbujnom és onann nemtudok átmenni hiába lelövöm nemjo.Söt megfujom a szarvas hivot akkor két szarvas jelenik meg és utána nemtudom mit kell csinálni kérem segitsen valaki aki már átment ott.Elöre is köszönöm. -
ladaman1997 #76 Sziasztok!Tudna valaki segíteni?Elakadtam egy havas pályán:Eljutottam odáig hogy lerakom a fa mellé az szarvast de utána akármelyik odamegy és lelövöm akko kiírja h hunt failed:melyiket lőjjem le vagy mit csináljak? -
Speedy99 #75 Sziasztok! ugyan az a problémám mint az előző hozzászólónak pls segítsen vki:D -
KopfSchuss #74 Üdv. Máris elakadtam, méghozzá szépen.
Rámegyek az elején, hogy Hunt, azon belül pedig Story. Elkezd tölteni, de leáll, és újra kell indítanom a gépet... valaki nem tud valami megoldást erre?
nagyon örülnék neki. -
redlaci #73 Nem tud valaki magyarosítást hozzá??? -
noricadragon18 #72 na de már tényleg csak egyet mondjatok meg
van a 2 medvés pálya elbujok a bokorba lelovom az egyiket,de erre elfut a másik,pedig azt is le kellene loni. -
#71 Pedig közelebb kell jönnie! -
noricadragon18 #70 ujabb gondom van.Felmásztam a fára és az ELK-be akármennyit beleeresztek
nem hal meg.hivom is de nem jon kozelebb.Help -
#69 Ahol vannak a cuccaid ott kell kiválasztani a fára rakható széket! -
noricadragon18 #68 hellotok.Az a gondom hogy a pulykalovészet után valami fára kell felülni vagy nem tudom.Valami treestand odamegyek a f8hoz és semmi
segítsetek légyszi. -
Grandee #67 Hi all. Eddig minden Cabela's játékot kiakasztottam,de most az Outdoort felraktam, rámegyek,hogy story, bejön a hapi,megáll a kép,lefagy és ennyi volt...:( Szerintetek mi lehet a gond,hiába állítok a beállításokon,semmi:S -
varazslo41 #66 most kezdtem a játékot eljutok a szarvasnál a szikláig és nem tuom hogyan tovább valaki segitsen légyszi -
pip000 #65 Megvan a megoldás.Menj a szikla mellé ahová a játék is vezet,és vedd elő a kelléktárból a szarvasagancsokat.Összeütögeted és várod hogy a bika átjöjjön a vízen,utána már csak rajtad múlik:) -
dark night #64 hello
nekem is win 7 van fenn és nem indul a játék akárhogyan próbálom!
kiírtam már dvd-re is a kicsomagolt fájlait és akkor sem indul
mi a megoldás erre???? -
#63 Nálam tökéletesen megy! -
#62 hello! Win 7 alatt elidnul de nem jön be se az intro se semmi:S -
balazsgigi #61 A Tab gomb lenyomása mutatja a küldit.De szólj,ha rájöttél,mert én is ott elakadtam. -
cash888 #60 Valaki dobna egy listát a játékban levadászható állatokról?
Nekem nagyon bejött ez a game! -
pip000 #59 Hát azt hittem nem okozhat további meglepetést ez a játék,de mégis.A rádió beszélgetéseket nem lehet valahol újra megnézni?Mert nekem nem sikerül Mountain Caribion Bull-t leszednem.
Valakinek megoldás? -
pip000 #58 köszönöm a segítséget
-
#57 nah szóval, jobb egérgombal fújja meg, majd zölden jelöli hogy fel egér. akkor mozgasd fel felé, majd zölden le és kész, gyorsan kell egy rövid mozzanattal -
pip000 #56 Na igen mutatja hogy fel egér meg fel le,na én szétrángatom de semmi,és még annyit ír hogy jobb egérgomb nyomni na én csinálom -
#55 egyszerű, nyomj egy bal alt-ot, majd előjőn egy kis segítség hogy, hogy kell a dudát fúlyni, lessz még a játék során hasonló -
pip000 #54 Üdv mindenkinek.
Egy kis segítség kellene Vonulnak a kacsák és nekem fújnom kell a dudát,de hiába,már szét megy a tüdőm a kacsák csak vonulnak előttem és hiába is puffogtatok semmi.Mi a teendőm? -
Geee #53 help
game töltéskor kifagy---az intró --menű megy---help
-
Geee #52 © Geee
tegnap 21:16 | válasz erre | #50
Szia sztoka segítségeteket szertném kérni----nekem a mwnü után töltéskor kifagy kákhalállal ---Help pls -
#51 menj a fához, majd I és válaszd ki a "sipnál" a széket, felülsz a fára,majd fúlynod kell a Szarvas "dudát", aztán puff -
Geee #50 Szia sztoka segítségeteket szertném kérni----nekem a mwnü után töltéskor kifagy kákhalállal ---Help pls -
#49 Elk vadászatnál mit kell csinálni?
Oda küld a fenyőhöz azt csókolom... -
#48 hopp nem figyeltem, minden ok, Idoaho a köv map....
ricsa:: haveromnak X1650Pro-val is megy, sajnos passz -
ricsa008 #47 én nekem csak bevillog a kép 7600 al
többeknél is van ez a probléma nem tud rá valaki megoldást? -
#46 na akkor segíts légyszives, megcsináltam Kansas-t adott egy könyvet, és az alsó képe nálam is volt, de nem megy tovább a story, nincs több pálya? csak saját készítés? -
#45 Na sikerült nekem is a horgászós rész!
Na csináltam magamnak egy szép kis trófeát:
A Story módban pedig ezzel jutottam tovább a Kansas-i részen:
-
#44 most össze jött, kb közép táj találtam,, elsőnek a bójánál próbálta, de semmi, majd oda mentem ahol a vizen látszík hogy van ott vmi, majd ott sikerült ötödik próbálkozásra, majd vissza kellet menni a dock-hoz, most 2 szarvast kell levadászni de 1-ik mindig lelép,amikor lelövöm a társát.... -
#43 Hát a radaron semmi érdekes nincs csak a halak elhelyezkedése!
Kom már fogtam vagy 20 halat de egyik sem jó! -
#42 énis ott tartok, sztem a radart kell lesni -
#41 A horgászós résznél amikor 5lbs-es halat kell fogni akkor azt hogy a francba kell megcsinálni?
Kiválasztom a megfelelő csalit fogok halat de mindig visszadobja! -
#40 Nah kipróbálva:
Menü: nagyon szép, hangulatos, egyértelműen profin összerakott.
Grafika, látvány: erre csak annyit, hogy szép, bár igazából lehetne szebb is, egyes textúrák elég rondák, pl a talaj egyes részei, de az állatok kidolgozása csillagos ötös(még az orra csillámlását is megoldották).
Játékélmény: hát ez elég vegyes, egy biztos: ez nem szimulátor, és még ahhoz közelinek sem nevezhető! Kezdésnek annyi, hogy minden becélzott állatot automatikusan követ, aimozik a játék, bár elvileg ki lehet kapcsolni, nálam nem működött, s ez elég sokat levont a játék érdemeiből, ugyanis viszonylag van bejárható terület, de az állatok szinte az ölünkbe szaladnak. Nem hiszem, hogy 10 méterről nem lehet észrevenni egy vadászt, és a puskalövéstől is csak párszáz méterre menekülnek. A horgászat is jelentősen megkönnyített.
Irányítás: semmi exra, nem nehéz, jól kezelhető.
Hangok: elég jó, úgy 4/5 pontot adnék rá, bár inkább másra figyeltek volna.
Aki arra vágyik, hogy nehézségek nélkül sikerélményt szerezzen a vadászatban(a játékban), annak bátran ajánlható.
Nálam ez olyan 3/5...szerintem jobb lenne ha visszatérnének a dangerous hunt környékére, mert abban volt izgalom is egy kicsi néha, legalább ennyiben hasonlított a valódi vadászatra.
Nálam ennyi a játék, s nem hiszem, hogy sokáig fentlesz, de pár órás szórakozásnak azért jó. -
#39 Nagyon sokat fejlődött grafikailag ez a játék előzőkhöz képest.^^
hajrá cabela's.:)