17
-
Nazir #17 Ha wow kocka lennél értenéd. ;) -
#16 hűek akarnak lenni a játékhoz? akkor olyan fura elnagyolt aránytalan papírmasé díszletek közt fognak rohangálni? -
morden #15 Világok harca néven biztos nem , mert olyan film már van és nem lehet ugyan az a címe. Caterna fura egy nyelvet beszélsz :D -
rufhus #14 Ebben teljes mértékben igazad van! -
InterFoxSOFT #13 Tök jó, hogy idehaza majd Világok Harca néven kell keresni!:( -
Nazir #12 Nekem bejön a hallottak alapján a készítői szereposztás. Legyen csak hű az igazi Warcraft világhoz és akkor talán kapunk egy olyan filmet aminek nem véletlenűl az a címe ami.
Cateran és Bladesoftnak pedig annyit, hogy remélem nem fog laggolni mert szarul hangzik a moziban az anyázás. -
cateran #11 Vagy minitortentkent a hofeherke feldolgozasa az "Ejcicacska es a 7 gnom"..gnom tank,fury warrior,rogue,warlock,mage,death knight es a 7. a noob leecher valamint a nightelf healer szerepeben Ejcicacska NE druid...
Ezek igy kiadnak 1 kisebb raidet,szoval lesz nagy orom,amikor ramennek valami orias meretu bossra es a gnom tank bizonyithat,hogy mekkora aggrogeneralo a labkorme alatt bokdosni a bosst...:D
De tanulsagos lesz a titangripes fury is,ahogy vonszolja maga utan a 2 2kezes fegyvert..:D
Remeljuk a DK miatt nem lesz fagyos a hangulat..ha megis a fire mage majd melegit..:D -
bladesoft #10 Remélem benne lesz a magamnak vart repülőszönyeg skillem :D
Vagy a titan grippes warim :D -
Loverman #9 szerintem pont hogy a "wow vérpistikéknek" fog tetszeni és mindenki más fikázni fogja mint ahogy általában mindent szoktak
Lenry: Metzen írja a sztorit, Rodat a forgatókönyvet. ennyire egyszerű
Amúgy mindegy ki "lenne" jó rendező, ez van, ezt kell szeretni. Valószínűleg a többi jó rendező nem vállalta el. -
kissssss #8 szerintem tökmindegy hogy ki rendezi a filmet a wow vérpistikék úgyis csak azt fogják szajkózni hogy mekkora szar lett a film ezt én már előre borítékolom -
rufhus #7 nem értem mi bajod Uwe Boll bácsival:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
hopp #6 Rendezőnek lehet jobb lenne Peter Jackson, de ha olyan látványvilága lesz, mint a Spartacus: Blood and Sand-nek http://www.youtube.com/watch?v=yHxn8mTpAJU akkor elég ütős lesz :D
Én már annak is örülök, hogy nem Uwe Boll csinálja :P -
Ulquiorra #5 Sose játszottam WoW-val, (meg amúgy is rossz hatását látom a környezetemben élőkre), de a cinematic-okat imádom, azok nagyon hangulatosak és profik. Ha olyan lessz a film minősége mint azok, akkor nem csak a rajongók fognak tódulni hanem a tömegek is. -
Lenry #4 én a sztorit egyértelműen Chris Metzennel íratnám. Ő hozta össze a teljes Warcraft-világot, szóva lehet, hogy van némi rálátása a dologra :)
rendező? +1 szavazat Peter Jacksonnak. csak kár, hogy nem én döntök -
totoro #3 Valami komolyabb rendező kellene ( pl. ridley scott), mert nem hiszem el hogy Raimi képes egy komoly, feszült hangulatú, odab..szós filmet összehozni. -
#2 Jól elkurják figyeljétek meg majd! -
Novell #1 Nem rossz, nem rossz, de rendezőnek lehet, hogy jobb lenne Peter Jackson, mert ő már a Gyűrűk Urával bizonyította, hogy ért a fantasy műfajhoz.
De majd meglátjuk, nem húzom le előre a filmet...