17
  • Nazir
    Ha wow kocka lennél értenéd. ;)
  • Nethyrrea
    hűek akarnak lenni a játékhoz? akkor olyan fura elnagyolt aránytalan papírmasé díszletek közt fognak rohangálni?
  • morden
    Világok harca néven biztos nem , mert olyan film már van és nem lehet ugyan az a címe. Caterna fura egy nyelvet beszélsz :D
  • rufhus
    Ebben teljes mértékben igazad van!
  • InterFoxSOFT
    Tök jó, hogy idehaza majd Világok Harca néven kell keresni!:(
  • Nazir
    Nekem bejön a hallottak alapján a készítői szereposztás. Legyen csak hű az igazi Warcraft világhoz és akkor talán kapunk egy olyan filmet aminek nem véletlenűl az a címe ami.

Cateran és Bladesoftnak pedig annyit, hogy remélem nem fog laggolni mert szarul hangzik a moziban az anyázás.
  • cateran
    Vagy minitortentkent a hofeherke feldolgozasa az "Ejcicacska es a 7 gnom"..gnom tank,fury warrior,rogue,warlock,mage,death knight es a 7. a noob leecher valamint a nightelf healer szerepeben Ejcicacska NE druid...
    Ezek igy kiadnak 1 kisebb raidet,szoval lesz nagy orom,amikor ramennek valami orias meretu bossra es a gnom tank bizonyithat,hogy mekkora aggrogeneralo a labkorme alatt bokdosni a bosst...:D
    De tanulsagos lesz a titangripes fury is,ahogy vonszolja maga utan a 2 2kezes fegyvert..:D
    Remeljuk a DK miatt nem lesz fagyos a hangulat..ha megis a fire mage majd melegit..:D
  • bladesoft
    Remélem benne lesz a magamnak vart repülőszönyeg skillem :D
    Vagy a titan grippes warim :D
  • Loverman
    szerintem pont hogy a "wow vérpistikéknek" fog tetszeni és mindenki más fikázni fogja mint ahogy általában mindent szoktak

Lenry: Metzen írja a sztorit, Rodat a forgatókönyvet. ennyire egyszerű

Amúgy mindegy ki "lenne" jó rendező, ez van, ezt kell szeretni. Valószínűleg a többi jó rendező nem vállalta el.
  • kissssss
    szerintem tökmindegy hogy ki rendezi a filmet a wow vérpistikék úgyis csak azt fogják szajkózni hogy mekkora szar lett a film ezt én már előre borítékolom
  • rufhus
    nem értem mi bajod Uwe Boll bácsival:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • hopp
    Rendezőnek lehet jobb lenne Peter Jackson, de ha olyan látványvilága lesz, mint a Spartacus: Blood and Sand-nek http://www.youtube.com/watch?v=yHxn8mTpAJU akkor elég ütős lesz :D

Én már annak is örülök, hogy nem Uwe Boll csinálja :P
  • Ulquiorra
    Sose játszottam WoW-val, (meg amúgy is rossz hatását látom a környezetemben élőkre), de a cinematic-okat imádom, azok nagyon hangulatosak és profik. Ha olyan lessz a film minősége mint azok, akkor nem csak a rajongók fognak tódulni hanem a tömegek is.
  • Lenry
    én a sztorit egyértelműen Chris Metzennel íratnám. Ő hozta össze a teljes Warcraft-világot, szóva lehet, hogy van némi rálátása a dologra :)

rendező? +1 szavazat Peter Jacksonnak. csak kár, hogy nem én döntök
  • totoro
    Valami komolyabb rendező kellene ( pl. ridley scott), mert nem hiszem el hogy Raimi képes egy komoly, feszült hangulatú, odab..szós filmet összehozni.
  • csiber
    Jól elkurják figyeljétek meg majd!
  • Novell
    Nem rossz, nem rossz, de rendezőnek lehet, hogy jobb lenne Peter Jackson, mert ő már a Gyűrűk Urával bizonyította, hogy ért a fantasy műfajhoz.
    De majd meglátjuk, nem húzom le előre a filmet...