136
-
unranked #16 Miért nem fogtak egy LFS-t és csináltak sajátot....Részemről felejtős nem szeretem a böngészös oprendszereket. Marad az Arch :)
(meg nem kívánok részt venni az nwo-ban sem) -
who am I 7 #15 Nem baj, majd jó lesz linukszgeekek nagy fitymacsattogásba kezdenek.Egyébként elég gagyin néz ki..vagyis...szokásos linux XDDD , gúglitól többet vártam..dehát no.. -
Erről egy az a vicc jut az eszembe amelyiknek ez a poénja:
Aztán kijöttél, beleszartál a vázába és most várjuk, hogy mi lesz.
-
Ferrer #13 Ronda linuxos felület ez is.. Először is az a betűtípus, amit a Gnome használ brrrrr... hányinger. -
Most szépen töltsük le a képeket, hogy aztán mehessen a lomtárba heheheh .D -
És persze tessék ezeket is ugyanolyan fenntartásokkal kezelni. A Google-OS-ről egyelőre annyi biztos, hogy dolgoznak rajta. -
Az egész a google apps köré fog épülni, amiket pedig -ugye- köztudomásúlag a chrome kezel a legjobban. (még szép, házon belül)
Olyan tippek már a chrome első megjelenésekor voltak, hogy az apps-al együtt a chrome oprendszer az oprendszerben, ahonnan egy lépés hogy kell köré egy minimál linux, amin alapesetben semmi más nem fut, és kész a csurom google webes felhasználói környezet néhány száz megabájtban. Persze nyilván hozzáférhetsz majd máshoz is, de nagyon is elképzelhető, hogy az alap UI a chrome böngésző lesz.
De mondom, ez még nagyon a jövő zenéje. -
another linux dist... de lehet majd hypolni mert googlés:D -
Alfa Of NS #8 Az oprendszer kezelőfelülete lényegében egy böngászőablak lesz? -
Bmx01 #7 hát erre kíváncsi leszek -
Mielőtt valaki félreértené, a képek tetején és alján levő sávok a futtatásra használt Ubuntuhoz tartoznak, nem a "Chrome OS"-hez. (a negyedik kép az "OS" "jelenlegi" állapota) Amellett ez a "szivárogtatás" nyilván a marketing része, segít a köztudatban tartani, hogy a google saját oprendszeren dolgozik. A miheztartás végett.
Szóval olyan messzemenő következtetéseket ebből még nem kellene levonni, még neve se biztos, nemhogy a kezelőfelület elemei. -
TorrenteXY #5 Ez nekem úgy néz ki mint egy sima Linux. :/ -
Demonic #4 Flameeee:D -
végre egy hír amely nem erről az undormány Winfos 7-ről szól... amit akkor se telepítenék fel ha külön fizetnének érte, a Visztával egyetemben. -
hát ez nekem teljesen új platform(külsőleg) a windowshoz képest :O a Google tudja mit akar a Wave és egy teljesen új platform so ha az bejön akkro ezis^^ -
Demonic #1 Debian alapú lesz ezek szerint?