136
  • unranked
    Miért nem fogtak egy LFS-t és csináltak sajátot....Részemről felejtős nem szeretem a böngészös oprendszereket. Marad az Arch :)

(meg nem kívánok részt venni az nwo-ban sem)
  • who am I 7
    Nem baj, majd jó lesz linukszgeekek nagy fitymacsattogásba kezdenek.Egyébként elég gagyin néz ki..vagyis...szokásos linux XDDD , gúglitól többet vártam..dehát no..
  • gothmog
    Erről egy az a vicc jut az eszembe amelyiknek ez a poénja:
    Aztán kijöttél, beleszartál a vázába és most várjuk, hogy mi lesz.
  • Ferrer
    Ronda linuxos felület ez is.. Először is az a betűtípus, amit a Gnome használ brrrrr... hányinger.
  • DjDano
    Most szépen töltsük le a képeket, hogy aztán mehessen a lomtárba heheheh .D
  • gothmog
    És persze tessék ezeket is ugyanolyan fenntartásokkal kezelni. A Google-OS-ről egyelőre annyi biztos, hogy dolgoznak rajta.
  • gothmog
    Az egész a google apps köré fog épülni, amiket pedig -ugye- köztudomásúlag a chrome kezel a legjobban. (még szép, házon belül)
    Olyan tippek már a chrome első megjelenésekor voltak, hogy az apps-al együtt a chrome oprendszer az oprendszerben, ahonnan egy lépés hogy kell köré egy minimál linux, amin alapesetben semmi más nem fut, és kész a csurom google webes felhasználói környezet néhány száz megabájtban. Persze nyilván hozzáférhetsz majd máshoz is, de nagyon is elképzelhető, hogy az alap UI a chrome böngésző lesz.
    De mondom, ez még nagyon a jövő zenéje.
  • Skynet85
    another linux dist... de lehet majd hypolni mert googlés:D
  • Alfa Of NS
    Az oprendszer kezelőfelülete lényegében egy böngászőablak lesz?
  • Bmx01
    hát erre kíváncsi leszek
  • gothmog
    Mielőtt valaki félreértené, a képek tetején és alján levő sávok a futtatásra használt Ubuntuhoz tartoznak, nem a "Chrome OS"-hez. (a negyedik kép az "OS" "jelenlegi" állapota) Amellett ez a "szivárogtatás" nyilván a marketing része, segít a köztudatban tartani, hogy a google saját oprendszeren dolgozik. A miheztartás végett.
    Szóval olyan messzemenő következtetéseket ebből még nem kellene levonni, még neve se biztos, nemhogy a kezelőfelület elemei.
  • TorrenteXY
    Ez nekem úgy néz ki mint egy sima Linux. :/
  • Demonic
    Flameeee:D
  • Flang3r
    végre egy hír amely nem erről az undormány Winfos 7-ről szól... amit akkor se telepítenék fel ha külön fizetnének érte, a Visztával egyetemben.
  • Andr0
    hát ez nekem teljesen új platform(külsőleg) a windowshoz képest :O a Google tudja mit akar a Wave és egy teljesen új platform so ha az bejön akkro ezis^^
  • Demonic
    Debian alapú lesz ezek szerint?