Az elsõ képek a Chrome OS-bõl

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Mert félkész, vannak benne grafikai hibák és társai. De az átalakíthatóságot tükrözi, max a te ízlésednek nem tetszik.

Ráadás: eggyel elõzõ, elõzõelõzõ drakos, kb a legelsõ. Na ezek között van egyedi, ami nem koppincs, és többféle stílust is képvisel. Még mindig csúnya a linux? :]

+1 Cheebee mester képe
Sanyix
SELFOWNED :D

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

na ez pl kifejezetten csúnya. már boccs :)

Balumann
Csicsalinux?! Ez szerintem egy teljesen nem túl csicsás, tipikus Windows Vista/7-es destop :| HDTV -vel használom, baromi jól néz ki, jól átlátható, és jól kezelhetõ is. Ja a tetején lévõ menü csak egérre jön elõ. Háttérkép (kb. 330 db HD-s képbõl), diakép (saját képeimbõl) változik, így unalmas sem marad. Nekem ez az ideál :-)

narumon
Nincs pénze normális harverre és itt a forumon éli ki, hogy nem tud feltelepiteni semmit ami modern.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Kicsit csicsalinux hatása van.
Ability desktopja viszont marhára bejön, grat!

LZ forever

Balumann
Nálam ilyen most a win7, ennél szebb nekem nem nagyon kell :|

Balumann
Mond már el, hogy mi az isten bajod van a Windows 7-el? Gyors, stabil, jó memória és hardverkezelés, 64 bitesen eddig szinte minden tökéletesen fut. Emellett szép is, kezelése is nagyon jó (keresõvel pillanatok alatt bármire rálehet menni, tálcán az ablakok elrendezése, tálcára pinnelés), és még számos dolog nagyon jó benne. A háttérváltogatás, a mini alkalmazások (úgy, hogy nem is zavarnak bele semmibe).

És a legfontosabb, hogy jóval több mindent lehet rajta, de ha esetleg linuxos program kell, akkor meg ott a vmware -en :P Van 2 eszközöm amihez nincs driverem win7-en, vmware -el virtualizált xp-n simán megy (10 mp elindítani, így mennek a régebbi 16 bites játékok is).

Persze, ha neked a Linux az optimális és neked tökéletesen megfelel megértem, de miért jó ez a divatfikázás?

Narxis
Pedig én feltelepítem a gépedre a Windows 7-et akkor is ha nem akarod. Ha kell erõszakot alkalmazok.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ability
Viszont piszokgyorsan fejlõdik, kivéve a gnome. És amit írtam nem általános dolog, hanem csak egyes területek, semmi baj nincs ezzel, csak néhol van még fejlõdnivaló. Sok dologban sokkal jobb, mint más OS-ek. Na ennyi volt, offolom a témát, csak annyit akartam, hogy ne mondjátok, hogy ronda, mert pont az a része amit fikáztok, abból lehet szépet csinálni. Az, hogy létezik néhány puritán program meg tény.
Ability
ui.: amúgy elhihetitek hogy linuxosként a halálf*szára kívánom a gnome fejlesztõit, mert egyszerûen nem haladnak sehova, a többi linuxos ablakkezelõ és desktop környezet gyorsabban fejlõdik. Mondjuk nem mintha nagy hiányossága lenne, de azt én is kijelentem, hogy pár linuxos (leginkább GTK-ra épülõ) program és néhány fejlesztõi mentalitás révén elég puritán felületû cuccokkal állnak elõ olykor. Nem csúnyák ezek, jól lehet használni õket, jól mûködnek, kényelmesek, csak nem olyan szemet gyönyörködtetõ mint egy OSX. Meg a Window7 is elég jól sikerült, szép lett. Linux is van az én véleményem szerint annyira szép (egy kis módosítással), de egyes helyeken nagyon kéne a ráncfelvarrás. Meg kicsit kiforratlan. Ez van, nincs nagy pénz a cucc mögött. De attól még jó (nekem).
Ability
Ez így van, egyértelmû. :] Van kismillió OSX skin, ezt találtam meg. Biztos van jobb is. :P Most ezt a képet nem úgy kell nézni, hogy az OSX-hez képest milyen, vagy hogy mennyire ízléses, vagy mennyire koppintás. Ez csak egy bemutató, hogy lehet belõle szépet csinálni. Mert az egy dolog, hogy van nála szebb, még akkor is, ha egy koppintás, meg az is egy dolog, hogy valakinek nem tetszik az ízlése miatt, de azt tükrözi, hogy át lehet alakítani saját igény szerint szépre is.
Ability
És teszem hozzá, hogy ez bármennyire is egy koppintott kinézet, teljesen másmilyet is lehet alkotni. A linux közösség sokkal nagyobb szerepet vállal a közhasznú cuccok kibocsátásában. Lehet ezt variálni, nem is hinnétek mennyire. Az igényektõl és ízléstõl függ. Épp ahogy az OS választás is. Ergó mindenki döntse el, hogy mit akar használni, engem nem érdekel, és nem mondom meg neki a frankót. Csak ne szarozzatok már valamit, amit nem is ismertek. De hát nem kell messzire menni, XP vs. Vista/Win7, házon belül is megoldjátok és persze mindenki azt hiszi, hogy mennyire frankón megmondta és igaza van.
passatgt
hát csúnyább mint osx:D

Ability
#15 + #13: Ez is csúnya?

Ez az én desktopom most. Lehet mondani rá, hogy OSX koppintás és társai, de azt azért nem, hogy csúnya. És persze ez amit itt láttok egy kidolgozatlan fos, nem sokat tököltem vele, ez csak egy beta Karmic. Annyit csináltam neki, hogy kicsit szebb legyen, vannak itt még lehetõségek... Abban egyetértünk, hogy a Gnome alapból csúnya. Na de te meg who am 17 akkor jó nagy Windowsgeek vagy, mert aki kicsit is elmélyül a Linuxban az tudja, hogy mennyire durván át lehet rendezni, át lehet skinezni. Sokkal rugalmasabb mindennél. És ez csak Gnome. Láttatok már egy friss SVN-es E17-et? (Aminek az alap skinje szintén csúnya, teszem hozzá). Vagy láttatok már egy KDE-t ami szinte már majdnem Windows koppintás? Nagyon fasza hogy nagy megmondóemberként reklámozzátok a hülyeséget. Mert én leszarom, hogy ki mit használ. Sõt, nem is kívánom senkinek Linuxot, tudom hogy szopni kell vele míg megismered. Meg azt is tudom, hogy néhol kiforratlan, és bizonyos területeken a Windows magasan übereli. Én nem azért írom ezt, hogy bárkit térítsek, szerintem még egyet is értünk abban, hogy az átlagembernek a Windows kényelmesebb és egyszerûbb. Ergó nem mondom senkinek hogy a Linux mennyire jó, mert csak én gondolom így, és tudom, hogy az átlagember nem osztaná, de nem azért, mert szar, hanem azért, mert hülye hozzá. Bocs, de ez van. Vannak támogatottságbeli problémák és társai, most nem errõl beszélek. Arról beszélek, hogy magaslóról rondázzátok, ami alapjáraton igaz is, csak hát arra már basztok, hogy 5 perc alatt kényelmesebben szebbet csinálok, mint a Windows.
Nem mintha arrakistort egy kicsit is védeni akarnám (sõõõõõt:D), de a #19-ben nem mintha te is úgy mondanál véleményt egy oprendszerrõl, hogy ki sem próbáltad?:P

kakateve
Igen, igen. És úgy mondasz véleményt egy op. rendszerrõl, hogy ki sem próbáltad...
Mikor lesz egy olyan OS cikk, amihez te nem szólsz hozzá???

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

kakateve
Na ez is egy kalap sz@r lesz...

Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!

Vegulis nem lett elmondva legalabb 4x hogy meg semmi sem biztos! Amugy meg kinek a pap kinek a lanya

btw Szia Peti! :)

Only the dead have seen the end of war.

gothmog
Fura is volt, minek örült hottold annyira.

Miért nem fogtak egy LFS-t és csináltak sajátot....Részemrõl felejtõs nem szeretem a böngészös oprendszereket. Marad az Arch :)

(meg nem kívánok részt venni az nwo-ban sem)

Nem baj, majd jó lesz linukszgeekek nagy fitymacsattogásba kezdenek.Egyébként elég gagyin néz ki..vagyis...szokásos linux XDDD , gúglitól többet vártam..dehát no..

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

gothmog
Errõl egy az a vicc jut az eszembe amelyiknek ez a poénja:
Aztán kijöttél, beleszartál a vázába és most várjuk, hogy mi lesz.<#lookaround>

Ronda linuxos felület ez is.. Elõször is az a betûtípus, amit a Gnome használ brrrrr... hányinger.

LZ forever

DjDano
Most szépen töltsük le a képeket, hogy aztán mehessen a lomtárba heheheh .D

gothmog
És persze tessék ezeket is ugyanolyan fenntartásokkal kezelni. A Google-OS-rõl egyelõre annyi biztos, hogy dolgoznak rajta.

gothmog
Az egész a google apps köré fog épülni, amiket pedig -ugye- köztudomásúlag a chrome kezel a legjobban. (még szép, házon belül)
Olyan tippek már a chrome elsõ megjelenésekor voltak, hogy az apps-al együtt a chrome oprendszer az oprendszerben, ahonnan egy lépés hogy kell köré egy minimál linux, amin alapesetben semmi más nem fut, és kész a csurom google webes felhasználói környezet néhány száz megabájtban. Persze nyilván hozzáférhetsz majd máshoz is, de nagyon is elképzelhetõ, hogy az alap UI a chrome böngészõ lesz.
De mondom, ez még nagyon a jövõ zenéje.

Skynet85
another linux dist... de lehet majd hypolni mert googlés:D

Az oprendszer kezelõfelülete lényegében egy böngászõablak lesz?
hát erre kíváncsi leszek

gothmog
Mielõtt valaki félreértené, a képek tetején és alján levõ sávok a futtatásra használt Ubuntuhoz tartoznak, nem a "Chrome OS"-hez. (a negyedik kép az "OS" "jelenlegi" állapota) Amellett ez a "szivárogtatás" nyilván a marketing része, segít a köztudatban tartani, hogy a google saját oprendszeren dolgozik. A miheztartás végett.
Szóval olyan messzemenõ következtetéseket ebbõl még nem kellene levonni, még neve se biztos, nemhogy a kezelõfelület elemei.

Ez nekem úgy néz ki mint egy sima Linux. :/
Flameeee:D
Flang3r
végre egy hír amely nem errõl az undormány Winfos 7-rõl szól... amit akkor se telepítenék fel ha külön fizetnének érte, a Visztával egyetemben.

Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]

Andr0
hát ez nekem teljesen új platform(külsõleg) a windowshoz képest :O a Google tudja mit akar a Wave és egy teljesen új platform so ha az bejön akkro ezis^^

Armin & Ayu fan

Debian alapú lesz ezek szerint?
← ElőzőOldal 3 / 3