Az elsõ képek a Chrome OS-bõl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadás: eggyel elõzõ, elõzõelõzõ drakos, kb a legelsõ. Na ezek között van egyedi, ami nem koppincs, és többféle stílust is képvisel. Még mindig csúnya a linux? :]
+1 Cheebee mester képe
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ability desktopja viszont marhára bejön, grat!
LZ forever
És a legfontosabb, hogy jóval több mindent lehet rajta, de ha esetleg linuxos program kell, akkor meg ott a vmware -en :P Van 2 eszközöm amihez nincs driverem win7-en, vmware -el virtualizált xp-n simán megy (10 mp elindítani, így mennek a régebbi 16 bites játékok is).
Persze, ha neked a Linux az optimális és neked tökéletesen megfelel megértem, de miért jó ez a divatfikázás?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ez az én desktopom most. Lehet mondani rá, hogy OSX koppintás és társai, de azt azért nem, hogy csúnya. És persze ez amit itt láttok egy kidolgozatlan fos, nem sokat tököltem vele, ez csak egy beta Karmic. Annyit csináltam neki, hogy kicsit szebb legyen, vannak itt még lehetõségek... Abban egyetértünk, hogy a Gnome alapból csúnya. Na de te meg who am 17 akkor jó nagy Windowsgeek vagy, mert aki kicsit is elmélyül a Linuxban az tudja, hogy mennyire durván át lehet rendezni, át lehet skinezni. Sokkal rugalmasabb mindennél. És ez csak Gnome. Láttatok már egy friss SVN-es E17-et? (Aminek az alap skinje szintén csúnya, teszem hozzá). Vagy láttatok már egy KDE-t ami szinte már majdnem Windows koppintás? Nagyon fasza hogy nagy megmondóemberként reklámozzátok a hülyeséget. Mert én leszarom, hogy ki mit használ. Sõt, nem is kívánom senkinek Linuxot, tudom hogy szopni kell vele míg megismered. Meg azt is tudom, hogy néhol kiforratlan, és bizonyos területeken a Windows magasan übereli. Én nem azért írom ezt, hogy bárkit térítsek, szerintem még egyet is értünk abban, hogy az átlagembernek a Windows kényelmesebb és egyszerûbb. Ergó nem mondom senkinek hogy a Linux mennyire jó, mert csak én gondolom így, és tudom, hogy az átlagember nem osztaná, de nem azért, mert szar, hanem azért, mert hülye hozzá. Bocs, de ez van. Vannak támogatottságbeli problémák és társai, most nem errõl beszélek. Arról beszélek, hogy magaslóról rondázzátok, ami alapjáraton igaz is, csak hát arra már basztok, hogy 5 perc alatt kényelmesebben szebbet csinálok, mint a Windows.
Mikor lesz egy olyan OS cikk, amihez te nem szólsz hozzá???
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
btw Szia Peti! :)
Only the dead have seen the end of war.
(meg nem kívánok részt venni az nwo-ban sem)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Aztán kijöttél, beleszartál a vázába és most várjuk, hogy mi lesz.<#lookaround>#lookaround>
LZ forever
Olyan tippek már a chrome elsõ megjelenésekor voltak, hogy az apps-al együtt a chrome oprendszer az oprendszerben, ahonnan egy lépés hogy kell köré egy minimál linux, amin alapesetben semmi más nem fut, és kész a csurom google webes felhasználói környezet néhány száz megabájtban. Persze nyilván hozzáférhetsz majd máshoz is, de nagyon is elképzelhetõ, hogy az alap UI a chrome böngészõ lesz.
De mondom, ez még nagyon a jövõ zenéje.
Szóval olyan messzemenõ következtetéseket ebbõl még nem kellene levonni, még neve se biztos, nemhogy a kezelõfelület elemei.
Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]
Armin & Ayu fan