7
-
Loverman #7 csináltak, csak Japánban.
amúgy ha úgy vesszük elég sok a hasonlóság játéktechnikai szempontból a Mass Effect és a Jade Empire között, csak előbbiben lövöldözni kell. -
Kindred Blades #6 Ja, Greg-ék is hasonló elven gondolkodnak, és milyen jól megélnek belőle :) -
opeca #5 Nem volt rossz az első rész, bár ilyen típusú játékokat már kurva régen csinálni kellett volna.
Ha kicsit idősebb lennék és pénzem lett volna már 7-8 évvel ezelőtt csak ilyen játékokat csináltam volna mára meg milliárdos lennék. -
#4 Én nagyon imádtam az első részt, de nem tudom, hogy lehetne történet szempontból folytatni ezt. Olyan jól lezárták az első részt, pont egy tök jó kerek sztori volt. -
Novell #3 Nekem is bejönne egy folytatás, de most leginkább a Dragon Age: Origins-t várom. -
Eriongtk #2 De még mennyire! Nekem legalábbis nagyon bejött, megérte az árát. Kár h nem volt hozzá coop mod, vagy legalább valami hasonló. 1-2 helyen azért szerintem a készítők szülei csuklottak... -
5i #1 Szégyen, de az első rész kimaradt nekem. A folytatásig bepótolom. Jó volt egyébként?