Jeff Dunham
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
sztem se gáz,hiszen én se néztem már ,kicsit uncsi volt :S
lehet ha egy részben cask 1 karakterrel találkoztunk volna akkor más lett volna a helyzet,de így ...
azért dvd-ket szívesen néznék :)
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
csak jó lenne ha készítenének feliratot hozzá :S
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
[merlinw.org]
Remélem idén is jön egy dvd-vel!
Jeff.Dunham-Spark.of.Insanity.(2007)
Jeff.Dunham's Very Special Christmas Special.(2008)
[merlinw.org]
sztem nem is tudja mit jelent az hogy hasbeszélõ :)
igaza van télleg szar ez a jeff :S képes többféle figurákat létrehozni saját maga és még ezt jól is adja elõ :S valóban szar :DDDDDD
na ilyet se hallottam még :)
Magyarországon gondolom nem lehet ezeket a dévédéket megvenni :S<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
vagy igen?<#wow1>#wow1>
a címeket megtudod mondani? Mert akkor én lehet egy dvdrõl levagyok maradva :D
attól,hogy vmi õsrégi (ez mondjuk nem az) attól miértne lehet szerethetõ és jó?
Hofit is sokan szeretik pedig már az is lejárt nem is most :)))
ugy látom ez az egyén ilyen divat*** akar lenni és csak azt nézi ami most megy :D meglát ma egy mûsort nevet rajta ,de holnap már nem nézi meg mert lejárt xD
#19 és #20 megmondta a frankót.
All hail the double x!
[merlinw.org]
ez magyarország, 2009ben...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
All hail the double x!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
tv show
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Jeff Dunham.a04/10_Az õrület szikrája
ezen a részen szétröhögtem magam.
nálam bábuk közül Walter rulz és utána Achmed a nyerõ, õt is megkedveltem. de nálam Walter visz mindent :D.
és az a bombás poénja, ááá! :D
Életrajzi adatok
Születési név Jeffrey Dunham
Mûvésznév Jeff Dunham & Walter
Született 1962. április 18. (47 éves)
Egyesült Államok USA, Texas, Dallas
Házastárs Paige Dunham (1990 óta), 3 gyermek
Pályafutása
Aktív évek 1990-es évek eleje–napjaink
Honlap Honlap
Jeff Dunham (szül.: Dallas, 1962. április 18.) egy amerikai hasbeszélõ és humorista. 1998-ban megnyerte a legviccesebb standup humorista kategóriában az American Comedy Awardot. 1962-ben született a Texas állam beli Dallasban. A Baylor Universityn végzett, utána rengeteg fellépése volt, beleértve a 2003-as Comedy Central beli szereplését is. Szokásos bábjai között megtaláljuk Peanutot (magyarul Mogyiként emlegetik), a veterán katonát és megfáradt öregembert megformáló Waltert, Jose Jalapeñot, aki egy paprika fejû mexikói pálcára tûzve, valamint ott van még Achmed, a halott terroista és Melvin, a nem mindennapi szuperhõs. Az elsõ DVD-je Vita önmagammal (Arguing with myself) címmel 2006 áprilisában jelent meg. Ezen az elõadáson Melvint és Achmedet két másik báb váltja: Sweet Daddy D és Bubba J. 2007-ben jelent meg az Az õrület szikrája (Spark of Insanity), melyet a washingtoni Warner Theaterben vettek fel.
A bábok
* Peanut (magyarul gyakran Mogyiként emlegetik), egy „woozle” (a Micimackóban szereplõ kitalált lény, a magyar fordításban menyét
* Walter, a mindig morgó vietnami veterán elnökjelölt
* José Jalapeño (egy pálcikán), egy beszélõ jalapeño (egy pálcikán)
* Bubba J., a sör és NASCAR rajongó
* Achmed, a halott terrorista
* Melvin, a szuperhõs srác
* Sweet Daddy D, Dunham „menedzsere”
Filmjei
Eddig Három saját filmje jelent meg:
* Jeff Dunham: Arguing with Myself (Vita önmagammal) – 2006
* Jeff Dunham: Spark of Insanity (Az õrület szikrája) – 2007
* Jeff Dunham:Very Special Christmas Special – 2008
Ezek hanganyaga CD-n is megjelent. Továbbá házigazdája volt a Comedy Central Presents 2003. július 18-as adásának (7. évad 22. rész), miután közremûködött Joey Kolánál mint író az elõzõ részben. Többször vendégszerepelt televíziós sorozatokban, és feltûnt a Delta Farce címû filmben.
Magánélete
1990-ben vette el feleségül Paige-t, akitõl három lánya született: Bree, Ashlyn és Kena. A Dunham családnak van három kutyája is: Bill – Golden Retriever, Jake, Darby valamint kettejük kölyke Rusty – csivava. Dunham-ék és kutyáik jelenleg Los Angeles térségében élnek.