121
System of a Down,Serj Tankian
  • 5c0rp330n
    ormeny
  • gyepesjoint
    ez valami indiai bevándorló?
  • Butterbean47
    Cigaro :D
  • 5c0rp330n
    a hang itt nagyon el van csuszva ami elbassza az egeszet. amugy tenyleg nagyon jo klip, sztem talan a legjobb az egesz albumrol.
  • Lullaby
    Szeressük, de bandában jobb volt, főleg a Mezmerize és Hypnotize előtt....
  • Deleter14
    Azis lehetne. :D
  • BB7
    Teszt topik? XD
  • Deleter14
  • gyuri12
    Na jól van, én is elrontom.:D
    Sry.
  • gyuri12
    Úgy kell,hogy:

Tetszik érteni.
  • Deleter14
    Annyira sajnálom,hogy itt nincs komment szerkesztés.
  • Deleter14
    [flash]www.youtube.com/v/P-6FLQliz84&hl=en&fs=1&rel=0[/F]
  • Daza500
    Flash szóban, na...
  • Daza500
    Ezt az üzenetet ki lehet úgy cselezni, hogy az utolsó slash szóban nagy F-et írsz, akkor engedni fogja.
  • Atikah
    elégjó zenéi vannak
  • Deleter14
    Jaj de kedves vagy. Kösz.
  • gyuri12
  • Deleter14
    "Duplikált üzenet nem küldhető el!" pedig most mindent jól csináltam. D:
  • Marki
    a végére [ /flash ] kell.
  • Deleter14
    [flash]http://www.youtube.com/v/Mst3nCYNV-8&hl=en&fs=1&[flash]
  • Marki
    Csak a /v/-s rész kell: http://www.youtube.com/v/Mst3nCYNV-8&hl=en&fs=1&
  • Deleter14
    Hát gratulálok magamnak.
  • Deleter14
    [flash]<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Mst3nCYNV-8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Mst3nCYNV-8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>[flash]
    [flash]<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Mst3nCYNV-8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Mst3nCYNV-8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>[flash]
  • FL Zoli
    Én azért Beyonce-t, vagy Christina A-gerillát se szagolgatnám egy órás koncert után
    .
    .
    na jó mégis:D:D
  • Marki
    Az Embed részt kell kimásolni, abból is a /v/-s linket, és a [ flash ] tagek közé be kell illeszteni.

Akkor meg is ragadnám az alkalmat, hogy az egyik kedvenc számát beszúrjam, mégpedig azt a számot, amelyiknek hivatalosan még most sem jelent meg a klipje.

• Deleter14
    Megmondanátok,hogy hogy kell youtube videót beágyazni,mert akkor énis mutaték pár számot.
  • Emmegki
    Szerintem a szólólemeze magasan veri az összes Soad albumot. Várom a folytatást.
  • MeoH #14
    Soad nagyn jo kis egyuttes, jo kis albumokkal. De a solo probalkazasok nekem nem jottek be tulzottan, 1-2szam csak. Egyutt jobbak...
  • nan76
    Ez se mai
  • nan76
    +fav
    én három kedvencemet raknám be tőle:

és még rengeteg van!!!!
    jó topik!Gratula!!
  • BB7
    Fav

• Daza500
    Serj Tankian (örményül: Սերժ Թանգյան) Bejrútban született 1967. augusztus 21-én. Örmény származású amerikai énekes és dalszövegíró,dalszerző,zenei producer,társadalmi és politikai aktivista.
    A System of a Down zenekar vezető énekese, billentyűse és alkalmi gitárosa.

Serj öt éves volt, amikor a szüleivel Los Angeles-be költöztek. A gimnázium elvégzése után marketinget tanult. Négy éven át vett énekórákat és gyermekkorában gitározni is tanult. 1993-ban Daron Malakian-nal megalapította a Soil együttest (nem összetévesztendő a chicagói SOiL zenekarral), amit később felváltott a System of a Down. A zenekarban betöltött szerepe mellett, Tankian egy saját kiadót üzemeltet Serjical Strike Records néven. Emellett néha más zenekarokban is elvállalja az énekesi szerepet. Például ő énekel a Dog Fashion Disco Mushroom Cult című számában, de az ő háttér vokálja hallható a Deftones Mein című dalában is. Producerként közreműködött a Buckethead "Enter The Chicken" albumán, és ő énekelte fel a Buckethead We are One című számát. Kiadójával igyekszik olyan előadókat felkarolni, akiket a zenekiadás főárama méltánytalanul hanyagol és próbálja őket szélesebb közönséghez eljuttatni. A kiadó első megjelent kiadványa a Serart volt, ez egy közös lemez egy örmény barátjával, Arto Tunçboyaçiyan-nal. Tankian nagy lendülettel veszi ki a részét a politikából is. Tom Morello-val, az Audioslave és a Rage Against the Machine zenekarok gitárosával közösen alapították meg az Igazság tengelyét (Axis of Justice). Tankian gyakran felhasználja nyilvános szerepléseit arra, hogy fellépjen az erőszak ellen.

Azontúl, hogy vegetariánus és szereti a költészetet, a világ nem sokat tud Serj magánéletéről. Kedvenc szerzői között szerepel Shakespeare, T.S. Eliot és Edgar Allan Poe. Emellett talán csak azt lehet megemlíteni, hogy Tankian nem szereti a "sztárság" intézményét, úgy gondolja, hogy ez leginkább időpocsékolás és csak arra jó, hogy a terjedő pletykák tönkretegyék az ember személyes kapcsolatait.

Jelenleg – a System of a Down szünetelése alatt – Tankian a szólókarrierjén dolgozik.
    2007. október 23-án jelent meg Elect the Dead című első saját lemeze.

Írásai:

Understanding Oil
    Két nappal a szeptember 11-i terrortámadás után Serj egy később meglehetősen sokat vitatott esszét tett közzé a zenekar internetes oldalán. Az írást a Sony – a zenekar kiadója – majdnem azonnal eltávolíttatta. A Sony álláspontja szerint az énekes védelmébe vette a terrortámadást és érvei nem voltak kellően megalapozottak. Az írás eredeti nyelven megtalálható az alábbi címen: Understanding Oil

Költészete:

Első verseskötetét, a Cool Gardens-t az MTV kiadó jelentette meg 2002 októberében. A mű Tankian elmélkedéseit foglalja keretbe az elmúlt hét-nyolc évről, és Sako Shahinian illusztrálta. A könyv több elismerő kritikát kapott az amerikai művészvilágban. A hírek szerint Serj jelenleg egy újabb versesköteten dolgozik.

Díjai:

- 2005-ben a System of a Down megnyerte első Grammy-díját a B.Y.O.B.-vel a "legjobb hard rock" előadás kategóriában.
    - 2006-ban megnyerték "MTV Good Woodie Award"-ot a Question-nel.
    - 2007-ben Grammy-díjra jelölték Lonely Day című számukat szintén a "legjobb hard rock" előadás kategóriában.

Hangszerei:

- Fender Stratocaster
    - Különböző Marshall erősítők
    - Roland VS-1680
    - BOSS DR-202 Dr. Groove
    - BOSS GT-5 Guitar Effects Processor
    - BOSS DS-1 Distortion
    - BOSS CH-1 Super Chorus
    - Korg Triton
  • bujcsik555
    Nagy zenész a maga stílusában. A szólóalbuma nem rossz, de nem igazán ugyanazt a közönséget célozza szerintem mint a SoaD. Sokkal művészibb zene amit egyedül csinált. A Sytemben inkább a tombolósabb énje mutatkozik meg. Nagyon jó a hangja, de Daronnal együtt az igazi. Bár a Feed Us és az The Unthinking Majority számaiban még felhedezhető a SoaD-os stílus. Nekem ez a két szám a kedvencem tőle.

A SoaD-os számok közül mindet szeretem, zseniális zene. De gondolom aki Serj szóló lemezét ismeri, az a SoaD-ot is:D

Daron bandáját is tudom ajánlani, az sem rossz zene, de az sincs olyan jó mint a SoaD. Sokszor mintha a szövegek és Daron hangja nem illene össze, de nem rossz.

• daemonervosa
    mondjuk ugy ,hogy voltam hozza eleg kozel /sajnos/
  • 5c0rp330n
    regi szep idok.. remelem osszeallnak meg ujra.
    egyebkent nekem qrvara bejott Serj szoloprojektje meg a Scars on Broadway is Daron-tol/John-tol, de azert egyutt a legjobbak.
  • FL Zoli
    Amúgy sok szám tetszett az albumról, csak kellene mellé vmi beteg gitáros, egy kopasz szakállas basszeros, meg egy komoly ábrázatú dobos..s elég ütős kis együttes lenne:)
  • gyuri12
    És akkor miért koszos,büdös?:)
  • daemonervosa
    serj tankian egy koszos , büdös örmény akinek van egy pár kurvajó száma, ennyit tudok róla.
  • Deleter14
    Serj tankian and Apo teaser
    Serj Tankian hivatalos weboldala
  • Lord Nomak
    Háj, és hajrá. Két dolog, ez SOAD topicba nem fért volna el/meg ? Másik, hogy kicsit bővebb infót írhatnál vagy linkelhetnél róla.. én pl inkább elektronikus felé húzok így pl nekem semmit se mond a neve meg amit írtál.