121
System of a Down,Serj Tankian
-
Deleter14 #81 Serj apja? :) -
Deleter14 #80 Talán törökül? :I -
#79 Milyen nyelven énekelnek?Örményül? -
Deleter14 #78 Jól nyomják. D: -
#77 -
Deleter14 #76 Gratulálok!:D -
#75 váá, Richard Cheese nagy király :) -
#74 király -
#73 beindítottam a topikot.erre büszke lehetek!:D -
#72 Ez az, köszi!
A többi is nagyon jó. -
#71 ..vagy..most ...ezt nekem írtad vagy a Te vididre..de végül is tök mind1:):) -
#70 úú..bocsi akkor átsiklottam felette...pedig végignéztem a topityot direkt..sorry -
#69 de mekkora aljas szemét ez a youtube:( csomó Serj-es videó nem enged nézni:( hülye copyright -
#68 volt már,de ez az egyik legjobb száma:)
-
#67 akkor tessék:)
-
#66 Mondjuk ez már inkább System mintsem Serj.De nem baj ugye? -
#65 akkor nem:(
-
#64 talán ez?:
-
-
#62 Én az akkusztikus átdolgozásokat szeretem, meg amiket hegedűkkel nyomnak el, volt egy system szám, amit 3 csaj játszott el 2 elektromos hegedűvel, meg dobbal, csak sajna nem találom:S -
#61 XD..lol..meg ilyenek..szvsz az eredeti jobb:) -
#60 Akkormár:) -
#59 ma megint meghallgattam.és még mindig tettszik:
-
#58 szvsz folyamatosan nem sok újat lehet írni egy zenekari topicba, max hogy "ma megint meghallgattam, még mindig tetszik" és hasonlók... :) -
#57 Kihalt a topik -
#56 -
Deleter14 #55 Bugyuta intro. Odabaszós folytatás!!!4
-
Deleter14 #54 -
Deleter14 #53 Szerintem nagyon jó lesz. Már alig várom!!És már egy csomó helyen megkérdzetem,de senki se tud pontos dátumot. :( Pedig erre már rég félretettem a pénzem. -
#52 nagyon kiváncsi leszek a mostanában megjelenő koncertalbumára, amit szimfonikus zenekarral vettek fel márciusban - elvileg még idén ki kell jönnie:
-
Deleter14 #51 -
#50 -
Deleter14 #49 -
#48 Pedig szerintem így nagyon poén :D -
Deleter14 #47 Ez az egyik kedvenc számom,de utálom az ilyen összevágott videókat. -
#46 ez is jó:D
-
#45 akkor így
-
#44 [ flash ] /v/uIfnr9yueRE&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> [ flash ] -
#43 ez dejó!!! -
#42 Nem izgat ha törlik is de ő a legjobb! :D A system volt a legjobb zenekar és még a mostani számai is rohadt jók!