Serj Tankian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KoЯn
Regards,
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
KoЯn
Regards,
KoЯn
KoЯn
Remélem, hogy az elõzõnél jobb lesz.
Ha tényleg rockosabb hangvételûnek ígérkezik, akkor mindenképpen. Azzal is kibékülnék, ha ugyanaz a stílusa lenne, mint az Elect the Dead-nek.
KoЯn
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Remélem nyáron látthatom öket elöben. Soad lesz az osztrákoknál
Yang: Skandi- senior shao wari
KoЯn
KoЯn
Tartalma:
Poszter
Póló
DVD (+a stáblistánál feltûnik a Charades c. szám stúdió felvétele)
CD
+
Egy kis füzetecske ahol a szimfonikus zenekar tagjait sorolják fel
Egyébként meghallgattam, szerintem marha jó lett, de DVD-n, normális minõségben lesz az igazi 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"