121
System of a Down,Serj Tankian
-
#121 -
#120 Hát jah, SOAD lemez kéne a népnek már, az az igazi :) -
#119 Az előző albumnál mindenképpen jobb, talán az elsőnél is. Ha Daron is vendégszerepelne, kiadhatnák SoaD lemezként is. -
#118 Nekem kedvencem még nincs de így néhány hallgatás után az összes aránylag kurvajónak tűnik :) -
#117 -
#116 A Cornucopia, és az Uneducated Democracy a két legjobb nóta; összességében jó album lett. -
#115 Az másik topic :) -
#114 Tankajan pls -
Occupied tears -
#112 Kijött az új album! -
#111 -
#110 Új album Serj Tankiantól, a System of a Down énekesétől
Remélem, hogy az előzőnél jobb lesz.
Ha tényleg rockosabb hangvételűnek ígérkezik, akkor mindenképpen. Azzal is kibékülnék, ha ugyanaz a stílusa lenne, mint az Elect the Dead-nek. -
#109 -
Szid #108 basszus, ez nagyont ott van.
Remélem nyáron látthatom öket elöben. Soad lesz az osztrákoknál -
Deleter14 #107 Egyet értek. -
#106 Pont ez a hangzás hiányzik az albumról :) -
#105 -
#104 album out (torrent) -
#103 állat -
#102 én most erre a számra vagyok nagyon rákattanva:
-
Deleter14 #101 Új szám:Left of Center -
Deleter14 #100 Tetszetős! (Y) -
#99 Új nóta!
-
Tothenkopf #98 jó sok cucc van benne... -
Deleter14 #97 Csak most volt időm ezt ide beírni,ha esetleg nézi valaki és érdekli. A korábbi észrevételem a pénzlehúzással még most se derült ki.VISZONT megjött a DVD gond nélkül. Ha akarjátok akkor képeket is teszek fel róla.
Tartalma:
Poszter
Póló
DVD (+a stáblistánál feltűnik a Charades c. szám stúdió felvétele)
CD
+
Egy kis füzetecske ahol a szimfonikus zenekar tagjait sorolják fel -
#96 Nekem is nagyon tetszik. -
#95 az nagyon furcsa, miért húznák le többször? Kiváncsi leszek, mi történik a csomagoddal, esetleg írj a supportnak, hogy mit tudnak a sztoriról.
Egyébként meghallgattam, szerintem marha jó lett, de DVD-n, normális minőségben lesz az igazi :) -
Deleter14 #94 Én megredeltem hivatalos oldalról,de még nem jött meg. És lehet,hogy nem is fog. Ugyanis többször is le akartak húznia kártyáról pénzt. Csak ugye nem sikerült mert épphogy a rendelésre volt pénz rajta.Szóval miután megrendeltem jött az sms-hogy lehúzta a Warner Bros. az összeget aztán jött még 5 ilyen.(de persze utána az is jött,.hogy sikertelen volt) -
#93 -
#92 úgy tudom, csak DVD+CD lesz kapható. Amúgy mp3-ban már beszerezhető itt-ott, annak aki türelmetlen :) -
#91 Hy, a koncertalbum csak dvd-n fog kijönni? vagy blu ray-n is? -
Deleter14 #90 Én is. Már majdnem előrendeltem hivatalos oldalról. :) -
#89 Már alig várom!! -
Deleter14 #88 -
#87 Köszi! -
Deleter14 #86 Az Aucklandi szimfónikus zenekarral felvett koncert album jövő Márciusban jön ki. Serj tette közzé Twitteren. -
Deleter14 #85 Minden nap körülnézek,de semmi.Csak pletykákat hallok pl. 2010 február. -
#84 Nincs hír a koncertalbumról? -
Deleter14 #83 Hupsz. Az is igaz. :D -
#82 Nem hiszem hogy Serj komázza a törököket:D