Internetes Hazugságok

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThisZip
UP!

Tudtok még valamit említeni a gömbön kívül? <#zavart1>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Értelmezési hiba. Próbálja újra.

efti
Wmikit nevezni fair?

WWFSMD?

Áhh, nem értesz Te ezekhez a spiritisztulásos dolgokhoz. Oda, abbva az URL-be van enchantolva a Gömb, abból a környezetbõl tud gyógyító erõt meríteni, ott érzi otthon magát. Ha kiszakítod ebbõl a környezetbõl, szomorú lesz, ráadásul nem is tud erõforrásokat mozgósítani, mert a tápcsatornái a semmibe vezetnek.
Igaz, ez kb. akkora marhaság, mint Ferike, akit megszállt az ö9rdög, de mostanában trendyk ezek a spiritológiai tudományos eljárások...

Hé! Ez egy internetes hazugság volt!<#alien>

<#szomoru1>

Ha kiszakítod a születési köernyezetébõl, akkor bánatos lesz, és már nem mûködik tovább.

MR ME
de nem az õ oldalán, jajj nem értesz te ehhez...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Most nem azért, de ez a szerencsétlen nem gondol arra, hogy ha lekapom azt a szaros gif-et, azt felrakom a Proxnet-re, akkor mivan ? Ott is a NETEN van és bármikor meg lehet nézni.

Mivel nincs törlési jogom ebben a topicban, kérem a pénzt. Most.

Volt kollégám egyszer végigüvöltötte a folyosót, hogy "Ötösöm vana lottón! Ötösöm van a lottón!
Nem kummantott, tényleg ötöse volt. A skandinávon, nyert vele kemény háromezret... de akkor is, olyan jó kimondani. :)

gergely1991
"Amennyiben törli ezt a levelet, a pénz elveszik és odaadjuk másnak." Na ezt honnan tudják meg? XD

SötétBarom:És rákattintott?:D

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SötétBarom
Amúgy errõl az egész témáról eszembe jut, amikor kb 6-7 éve szöszi osztálytársam gimiben infoórán elkezdett sipákolni, hogy: "TANÁÁÁÁRÚÚRRRkérem ÉN NYEEEEEEEERRRTEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!"

-.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Fontos! Ez nem tréfa! Ön, X Y nyert 5milliárd forintot, amit átvehet az OTP Bank-nál. Amennyiben törli ezt a levelet, a pénz elveszik és odaadjuk másnak.

Ez inkább erángután.

Gerilla marketing.
Butterbean47
mért? aztán fizetni kell érte? <#idiota>

Death only needs to knock once.

MerlinW
Ne veszekedjetek már... Hiszen "Most 2 hónapon át (február 17-ig) INGYENES a Gömb használata!"

[merlinw.org]

<#idiota><#banplz>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

schrank
pedig a providenten kívül mindegyik pénzintézetben kint a tábla :

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nézzük el a biztonságiaknak, vegyifegyver ellen nincsenek kiképezve.

schrank
pedig az csak figyelmeztetõ lövés lehetett ...

w77d
nem igaz, multkor akkorát fingott egy csaj az OTP-ben, hogy menekültek a biztonságiak is XXD

Heffi
Ez igaz

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

schrank
" a nõk sosem finganak ..."

Joker Brand
szerintem ez carbon lesz :)

pxxl
"Küld el mindenkinek, aki Internet-t használ" <#idiota><#idiota><#hehe>

All hail the double x!

Most már késõ, de köszi, hátha lesz még ilyen.

Fresh Duke
Ez nekem elintézte.

A heavy cost. I pay it gladly.

ámen

Calver
ezen már én is elgondolkodtam jópárszor. pl automatikus permban és kiküldött nemi erõszakra hajlamos homokos bantu néger annak akinek beírja egy bizonyos roppantul idegesítõ webes játéknak az URL-jét... még ha vissza is jön, azt hiszem komolyan meg fogja fontolni hogy ezután hova és mit linkel <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

[HUN]FaTaL
Próbáld meg Malwarebytes antimalwarel leírtani. Egy másik variánsát ennek a hulladéknak tökéletesen lepucolta az egyik ügyfelünk gépérõl.

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
igen ilyen nekem is volt régen, asszem énis csak újratelepítéssel tudtam helyrehozni :S
spyware írtót azért eressz rá hátha

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SötétBarom
A vicc az egészben, hogy ötletem sincs, honnan származik :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

w77d
te is amikor ezt írod? XD

Sadist
Mindenki hazudik.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SötétBarom
Nem aggódom, holnap viszem a gépet az IT gurumhoz, tesz bele új vinyót, windóz hetet, meg formatál :DD

Personal Antivirus Deluxe? Fõnököm gépén volt, én is szívtam vele - újratelepítés lett a vége.

Más: Kattints ide gyorsan!
(nyugi, no para, ez csak egy hozzászólás linkje, ettõl még nem nyersz iphone-t.)

SötétBarom
Most beszoptam egy ilyet:

Fasz kivan -.-

Nálam már beidegzõdés, hogy ha egy levél úgy kezdõdik, hogy "Fontos! Ez nem tréfa!", akkor egybõl megy a kukába.

n3whous3
jaja azóta rájöttem

felvetült bennem az a naív kérdés, hogy ha ezek szerint van szó filter, akkor... vajon miért nem filtereznek bizonyos egyéb szavakat is?

púúúúú

Szerintem az X-szel kezdõdõ, Pango végû szót akartad beírni. :)

ranGer2
És hamarosan a forgalmat is az irányítása alá veszi.<#nevetes1>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

<#wow3>

Nekem iwiw-en szoktak jönni ehhez hasonló baromságok...
VinylToy
Továbbítás:
> > Fontos info!!!
> > Ez nem tréfa!
> > Ha egy személy - a neve Simon Ashton (
> > [email protected]) küld emailt neked, ne nyisd ki az
> > üzenetet. Töröld ki, mert õ egy Hacker!
> > Mond el mindenkinek, aki az email listádon szerepel, mert
> > ha közülük valamelyik felveszi a listájára, akkor a tiedre
> > is felkerül majd. Ez a Hacker meg tudja
> > találni a a te computer azonositó cimedet és ellenörzés
> alá
> > veheti az emailedet.
> >
> > Ez az információ közvetlenül a Microsoft és Norton-tól
> > származik és mindenkit érint, aki a Yahoo, Hotmail, Aol...
> > internetet használ. Küld el mindenkinek, aki
> > Internet-t használ. Lehet, hogy kapsz egy ártalmatlannak
> > tünõ emailt `Mail Server Report´ , ha kinyitod a következõ
> > üzenet jön fel a képernyõdre :
> >
> > "It´s too late now, your life is no longer beautiful" -
> > "Már túl késõ, az életed többé nem lesz szép..."
> >
> > Folyamatosan elveszitesz mindent, ami a kompjutereden van
> > és az a személy, akitõl ezt az emailt kaptad birtokolni
> > fogja a nevedet, emailedet és jelszavadat.
> > Ez a virus szombat délutan óta van a hálón és az Aol már
> > igazolta a jelenlétét és egyik anti-virus szoftware sem
> > tudja ártalmatlanitani.
> >
> > A virus készitõje "élet ura"-nak nevezi magát.
> >
> > Küld el ezt figyelmeztetést mindenkinek, hogy õk is tovább
> > küldhessék azonnal!.

No comment.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

ranGer2
Az ilyen szépnénis oldalakon is rendszeresen csak a TE városodban van a legtöbb, és legszebb lány, akiket már HOLNAP megkaphatsz.. kac kac.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

w77d
bááászus itt lehagytam az XXXXXXD-t

w77d
reklám, mindig reklám.....

Oldal 1 / 3Következő →