Internetes Hazugságok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
kattanj rá és megtudod
am reklám

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

fsgh
engem mindig az érdekelt hogy hova vezetnek azok a linkek amik azt írják hogy Te vagy a 999,999.-ik látogató😄 vírus van mögötte vagy mi?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

n3whous3
xdd

púúúúú

MR ME
REFERRAL ID: 91352589

Ez legyen mindenképp!!! Másképp, nem müködik!!!

<#banplz>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

n3whous3
írnék ide be erre

lol

púúúúú

Joker Brand
w77d
dedós szint kötekedni ilyeneken 😉

n3whous3
na valami újat már, ezt már szétveséztétek 😄

púúúúú

Narxis
A pozitív energiákat. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
Ez az egész webgömb oldal egy poén, ti komolyan ezen gondolkodtok hogy mit fejleszt egy gifen?😄

Heffi: És te nem unod még az SG-zést? Kár. 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

FZoleee
I Love Kaspersky

Kaspersky
Internet Security 2010
HOZZÁFÉRÉS MEGTAGADVA
A kért URL (webcím) nem jeleníthetõ meg

Az URL feldolgozása közben:

http://mylazysundays.com/

Az alábbi fenyegetés lépett fel:

A kért elem a következõ vírusokkal FERTÕZÖTT: not-virus:BadJoke.HTML.Agent.b
Létrehozva
2009.10.11. 22:00:10
Kaspersky Internet Security 2010
kifli
"- A fejlesztés jelenlegi szakaszában csak egy fõ. Tervezem, hogy a GYWG 2.0-s verziójában már két fõ is nézhesse, ám ez még odébb van. "
ez nagyon durva 😄, egy gifen mit tud fejleszteni?
mila69en
😄SA😄SA😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

tenkenorman
ezen ne múljon már. xxxxxxxxxD

http://www.tenke.hu

Narxis
lol

Piloss
én XXXXXXXD nem XXXXXXXD unom XXXXXXXD

jaés:XXXXXXXD

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Heffi
Igen én nagyon unom, elég dedós szint 😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

mila69en
ne hazudj itt az interneten tuti hogy unod XDDDD<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

w77d
nem. Te igen?? akkor jó!

jah majd elfelejtettem: XXXXXXXD

csgery
Egész pro lehet a tag, ha egy szimpla gif-fel gyógyít<#eljen> xDDD
werkfilm
bármi/bárki ami pénzt ígér hazudik az interneten

Piloss
de õ másik gépen van,szóval nézheti😄D

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Piloss
jó akkor nézzed most😄

plas
egyszerre ne nézzétek mert úgy nincs hatása<#guluszem1>

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Shep
A pozitív gondolat gyógyító hatásáról hallottatok-e már. Na ez valami ilyesmi, ha hiszel benne segíthet, nektek nyilván nem mert eleve hülyeségnek tartjátok ,de aki elhiszi annak segíthet, nyilván nem fogja a szívproblémáját megoldani ,de ha a közérzete javul akkor már megérte. Én ezt a dolgot nem nevezném átverésnek. Átverés az a sok retkes sms szar amit mindenhol reklámoznak na az átverés.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Heffi
Nem unod még minden mondatod végén ezt a XXXXD-t?

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

w77d
de nekem viszont elkezdett.... ne gyszerre nézzük baszod XXXXXXDD

"webgyógyító programozó"<#worship>

Piloss
áááááááááááááááááááááá<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

mûködik,már nem fáj a bal herém

mila69en
ez mekkora volt már anno😄 gyógyító web gömb érted<#idiota>

plas
De ez a gömb itt a topikban kérem szépen LINKELVE van, ergo nem veszítette el az energetizáló képességét, mivel "nincs letöltve" 😄<#banplz>

Falcon87
Azt hittem, már megint egy kocsisgabor topik.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

na igen de azért ez vicc 😄
ha letöltöd és ugy nézed akkor nem fog energiát átadni?:S pfff
és megvan a megoldás miért nemnézheti 2 ember 😄 mert szemben kell vele ülni és pont a közepére középen kell nézni igy csak 1 ember nézheti :S

Tervezem, hogy a GYWG 2.0-s verziójában már két fõ is nézhesse, ám ez még odébb van.

megvan a megoldás,de erre,hogy nem jött rá?????
két link.
egyik arra mutat ami most van
másikon meg elkell helyezni két gif-t egyiket balra zárja ki másikat jobbra! ergo 2en tudják nézni
w77d
ez az ember nagggggyon beteg XXXXXD

"...azt nem tudom elfogadni, hogy bûncselekményt elkövetve hozzáférjenek a jelszavamhoz és gusztustalan ocsmányságra cseréljék a Gömböt!" <#zavart2>

w77d
"Ismeretlen tettesek 2005. december 13-án késõ este feltörték a weboldalamat és ocsmány képre módosították a Gyógyító Web Gömböt! "

nnnna erre kíváncsi lettem volna. egy jó csöcsös kép valszeg több gyógyító energiát tartalmaz XXXD

Sztem ez a Gömb még a rákot is gyógyítja 😄DD

MR ME
Azzal, hogy feltörték és lebénították az oldalt, nem nekem, hanem a gyógyulni vágyó embertársaiknak ártottak a Gonosz Erõk. <#idiota>

Tyler1
"A GYWG-t ugyan le lehet tölteni, ám akkor elveszíti energetizáló képességét. Ezért fontos, hogy mindig errõl a weboldalról gyógyítsuk magunkat a gömbbel."

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kakaoskalacs
aztak ránéztem és ujra látok o_O

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

MR ME
Letölthetem-e, lementhetem-e a Gyógyító Web Gömböt?
- A GYWG-t ugyan le lehet tölteni, ám akkor elveszíti energetizáló képességét. Ezért fontos, hogy mindig errõl a weboldalról gyógyítsuk magunkat a gömbbel.

MR ME
ez nagyon jó, szét röhögtem magam 😄DDD

Tyler1
ilyen h "ha rákattintasz a linkre akk 3 szõke csaj fogja jövõhéten a farkad szopni"??? 😄 semmi ilyen hülyeséget nem nyitok meg, kattintok rá, olvasok el 😄 meg aztán aki még be is dõl ezeknek az tényleg olvasgassa csak az ilyeneket és fizessen!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kuci06
Az interneten nincsenek nõk.
Akik mégis azt állítják magukról, hogy nõk... azok valóban 45 éves szõrõs férfiak.

gondoltam szólok <#pardon1>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Narxis
- Egy idõben, egy számítógéprõl hány ember nézheti a gömböt úgy, hogy annak gyógyító ereje ne csökkenjen?
- A fejlesztés jelenlegi szakaszában csak egy fõ. Tervezem, hogy a GYWG 2.0-s verziójában már két fõ is nézhesse, ám ez még odébb van.

áááááááááááááááááááááááááá<#idiota><#banplz>

ThisZip
A felesleges hozzászólásokat kéretik mellõzni!

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

MR ME
hazucc

plas

Heffi
Pl az a megtévesztés most, hogy a topikot fórumnak hívtad

ThisZip
Sziasztok!

Azért nyitottam ezt a fórumot, mert kíváncsi vagyok, hogy ki milyen félrevezetéssel találkozott eddig internetes "karrierje" során!(pl. spam, félrevezetõ link, esetleg utólag bizonyított urban legend)
Ha valaki tud mondani valamilyen más fajta dolgot, azt is szívesen preferálom!

A topik elhatárolódik a politikától és a vallástól!

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)