Internetes Hazugságok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am reklám
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ez legyen mindenképp!!! Másképp, nem müködik!!!
<#banplz>#banplz>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Heffi: És te nem unod még az SG-zést? Kár. 😞
http://goo.gl/gd6Zi5
Kaspersky
Internet Security 2010
HOZZÁFÉRÉS MEGTAGADVA
A kért URL (webcím) nem jeleníthetõ meg
Az URL feldolgozása közben:
http://mylazysundays.com/
Az alábbi fenyegetés lépett fel:
A kért elem a következõ vírusokkal FERTÕZÖTT: not-virus:BadJoke.HTML.Agent.b
Létrehozva
2009.10.11. 22:00:10
Kaspersky Internet Security 2010
ez nagyon durva 😄, egy gifen mit tud fejleszteni?
jaés:XXXXXXXD
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
mûködik,már nem fáj a bal herém
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
ha letöltöd és ugy nézed akkor nem fog energiát átadni?:S pfff
és megvan a megoldás miért nemnézheti 2 ember 😄 mert szemben kell vele ülni és pont a közepére középen kell nézni igy csak 1 ember nézheti :S
Tervezem, hogy a GYWG 2.0-s verziójában már két fõ is nézhesse, ám ez még odébb van.
megvan a megoldás,de erre,hogy nem jött rá?????
két link.
egyik arra mutat ami most van
másikon meg elkell helyezni két gif-t egyiket balra zárja ki másikat jobbra! ergo 2en tudják nézni
nnnna erre kíváncsi lettem volna. egy jó csöcsös kép valszeg több gyógyító energiát tartalmaz XXXD
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
- A GYWG-t ugyan le lehet tölteni, ám akkor elveszíti energetizáló képességét. Ezért fontos, hogy mindig errõl a weboldalról gyógyítsuk magunkat a gömbbel.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Akik mégis azt állítják magukról, hogy nõk... azok valóban 45 éves szõrõs férfiak.
gondoltam szólok <#pardon1>#pardon1>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
- A fejlesztés jelenlegi szakaszában csak egy fõ. Tervezem, hogy a GYWG 2.0-s verziójában már két fõ is nézhesse, ám ez még odébb van.
áááááááááááááááááááááááááá<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Azért nyitottam ezt a fórumot, mert kíváncsi vagyok, hogy ki milyen félrevezetéssel találkozott eddig internetes "karrierje" során!(pl. spam, félrevezetõ link, esetleg utólag bizonyított urban legend)
Ha valaki tud mondani valamilyen más fajta dolgot, azt is szívesen preferálom!
A topik elhatárolódik a politikától és a vallástól!
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)