101
Hazugságok, amik megtéveszthetik a figyelmetlen netezőt
  • ThisZip
    UP!

Tudtok még valamit említeni a gömbön kívül?
  • Vlala #100
    Értelmezési hiba. Próbálja újra.
  • efti
    Wmikit nevezni fair?
  • Vlala #98
    Áhh, nem értesz Te ezekhez a spiritisztulásos dolgokhoz. Oda, abbva az URL-be van enchantolva a Gömb, abból a környezetből tud gyógyító erőt meríteni, ott érzi otthon magát. Ha kiszakítod ebből a környezetből, szomorú lesz, ráadásul nem is tud erőforrásokat mozgósítani, mert a tápcsatornái a semmibe vezetnek.
    Igaz, ez kb. akkora marhaság, mint Ferike, akit megszállt az ö9rdög, de mostanában trendyk ezek a spiritológiai tudományos eljárások...
  • Neoncsoves
    Hé! Ez egy internetes hazugság volt!
  • Daza500
  • Daza500
  • Vlala #94
    Ha kiszakítod a születési köernyezetéből, akkor bánatos lesz, és már nem működik tovább.
  • MR ME
    de nem az ő oldalán, jajj nem értesz te ehhez...
  • Daza500
    Most nem azért, de ez a szerencsétlen nem gondol arra, hogy ha lekapom azt a szaros gif-et, azt felrakom a Proxnet-re, akkor mivan ? Ott is a NETEN van és bármikor meg lehet nézni.
  • Vlala #91
    Mivel nincs törlési jogom ebben a topicban, kérem a pénzt. Most.
  • Vlala #90
    Volt kollégám egyszer végigüvöltötte a folyosót, hogy "Ötösöm vana lottón! Ötösöm van a lottón!
    Nem kummantott, tényleg ötöse volt. A skandinávon, nyert vele kemény háromezret... de akkor is, olyan jó kimondani. :)
  • gergely1991
    "Amennyiben törli ezt a levelet, a pénz elveszik és odaadjuk másnak." Na ezt honnan tudják meg? XD

SötétBarom:És rákattintott?:D
  • SötétBarom
    Amúgy erről az egész témáról eszembe jut, amikor kb 6-7 éve szöszi osztálytársam gimiben infoórán elkezdett sipákolni, hogy: "TANÁÁÁÁRÚÚRRRkérem ÉN NYEEEEEEEERRRTEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!"

-.-
  • Neoncsoves
    Fontos! Ez nem tréfa! Ön, X Y nyert 5milliárd forintot, amit átvehet az OTP Bank-nál. Amennyiben törli ezt a levelet, a pénz elveszik és odaadjuk másnak.
  • Vlala #86
    Ez inkább erángután.
  • boomsly
    Gerilla marketing.
  • Vlala #84
    Ennek is szaga van.
  • Butterbean47
    mért? aztán fizetni kell érte?
  • MerlinW
    Ne veszekedjetek már... Hiszen "Most 2 hónapon át (február 17-ig) INGYENES a Gömb használata!"
  • Aspyrin
  • schrank
    pedig a providenten kívül mindegyik pénzintézetben kint a tábla :
  • Vlala #79
    Nézzük el a biztonságiaknak, vegyifegyver ellen nincsenek kiképezve.
  • schrank
    pedig az csak figyelmeztető lövés lehetett ...
  • w77d
    nem igaz, multkor akkorát fingott egy csaj az OTP-ben, hogy menekültek a biztonságiak is XXD
  • Heffi
    Ez igaz
  • schrank
    " a nők sosem finganak ..."
  • Joker Brand
    szerintem ez carbon lesz :)
  • pxxl
    "Küld el mindenkinek, aki Internet-t használ"
  • Vlala #72
    Most már késő, de köszi, hátha lesz még ilyen.
  • Fresh Duke
    Ez nekem elintézte.
  • Rundstedt17
    ámen
  • Calver
    ezen már én is elgondolkodtam jópárszor. pl automatikus permban és kiküldött nemi erőszakra hajlamos homokos bantu néger annak akinek beírja egy bizonyos roppantul idegesítő webes játéknak az URL-jét... még ha vissza is jön, azt hiszem komolyan meg fogja fontolni hogy ezután hova és mit linkel
  • [HUN]FaTaL
    Próbáld meg Malwarebytes antimalwarel leírtani. Egy másik variánsát ennek a hulladéknak tökéletesen lepucolta az egyik ügyfelünk gépéről.
  • MR ME
    igen ilyen nekem is volt régen, asszem énis csak újratelepítéssel tudtam helyrehozni :S
    spyware írtót azért eressz rá hátha
  • SötétBarom
    A vicc az egészben, hogy ötletem sincs, honnan származik :|
  • w77d
    te is amikor ezt írod? XD
  • Sadist
    Mindenki hazudik.
  • SötétBarom
    Nem aggódom, holnap viszem a gépet az IT gurumhoz, tesz bele új vinyót, windóz hetet, meg formatál :DD
  • Vlala #62
    Personal Antivirus Deluxe? Főnököm gépén volt, én is szívtam vele - újratelepítés lett a vége.

Más: Kattints ide gyorsan!
    (nyugi, no para, ez csak egy hozzászólás linkje, ettől még nem nyersz iphone-t.)