101
Hazugságok, amik megtéveszthetik a figyelmetlen netezőt
-
#101 UP!
Tudtok még valamit említeni a gömbön kívül? -
Vlala #100 Értelmezési hiba. Próbálja újra. -
#99 Wmikit nevezni fair? -
Vlala #98 Áhh, nem értesz Te ezekhez a spiritisztulásos dolgokhoz. Oda, abbva az URL-be van enchantolva a Gömb, abból a környezetből tud gyógyító erőt meríteni, ott érzi otthon magát. Ha kiszakítod ebből a környezetből, szomorú lesz, ráadásul nem is tud erőforrásokat mozgósítani, mert a tápcsatornái a semmibe vezetnek.
Igaz, ez kb. akkora marhaság, mint Ferike, akit megszállt az ö9rdög, de mostanában trendyk ezek a spiritológiai tudományos eljárások... -
Neoncsoves #97 Hé! Ez egy internetes hazugság volt! -
Daza500 #96 #95 -
Daza500 #95 -
Vlala #94 Ha kiszakítod a születési köernyezetéből, akkor bánatos lesz, és már nem működik tovább. -
#93 de nem az ő oldalán, jajj nem értesz te ehhez... -
Daza500 #92 Most nem azért, de ez a szerencsétlen nem gondol arra, hogy ha lekapom azt a szaros gif-et, azt felrakom a Proxnet-re, akkor mivan ? Ott is a NETEN van és bármikor meg lehet nézni. -
Vlala #91 Mivel nincs törlési jogom ebben a topicban, kérem a pénzt. Most. -
Vlala #90 Volt kollégám egyszer végigüvöltötte a folyosót, hogy "Ötösöm vana lottón! Ötösöm van a lottón!
Nem kummantott, tényleg ötöse volt. A skandinávon, nyert vele kemény háromezret... de akkor is, olyan jó kimondani. :) -
#89 "Amennyiben törli ezt a levelet, a pénz elveszik és odaadjuk másnak." Na ezt honnan tudják meg? XD
SötétBarom:És rákattintott?:D -
#88 Amúgy erről az egész témáról eszembe jut, amikor kb 6-7 éve szöszi osztálytársam gimiben infoórán elkezdett sipákolni, hogy: "TANÁÁÁÁRÚÚRRRkérem ÉN NYEEEEEEEERRRTEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!"
-.- -
Neoncsoves #87 Fontos! Ez nem tréfa! Ön, X Y nyert 5milliárd forintot, amit átvehet az OTP Bank-nál. Amennyiben törli ezt a levelet, a pénz elveszik és odaadjuk másnak. -
Vlala #86 Ez inkább erángután. -
boomsly #85 Gerilla marketing. -
Vlala #84 Ennek is szaga van. -
#83 mért? aztán fizetni kell érte? -
#82 Ne veszekedjetek már... Hiszen "Most 2 hónapon át (február 17-ig) INGYENES a Gömb használata!" -
Aspyrin #81 -
#80 pedig a providenten kívül mindegyik pénzintézetben kint a tábla :
-
Vlala #79 Nézzük el a biztonságiaknak, vegyifegyver ellen nincsenek kiképezve. -
#78 pedig az csak figyelmeztető lövés lehetett ... -
#77 nem igaz, multkor akkorát fingott egy csaj az OTP-ben, hogy menekültek a biztonságiak is XXD -
#76 Ez igaz -
#75 " a nők sosem finganak ..." -
#74 szerintem ez carbon lesz :) -
#73 "Küld el mindenkinek, aki Internet-t használ" -
Vlala #72 Most már késő, de köszi, hátha lesz még ilyen. -
#71 Ez nekem elintézte. -
Rundstedt17 #70 ámen -
#69 ezen már én is elgondolkodtam jópárszor. pl automatikus permban és kiküldött nemi erőszakra hajlamos homokos bantu néger annak akinek beírja egy bizonyos roppantul idegesítő webes játéknak az URL-jét... még ha vissza is jön, azt hiszem komolyan meg fogja fontolni hogy ezután hova és mit linkel -
#68 Próbáld meg Malwarebytes antimalwarel leírtani. Egy másik variánsát ennek a hulladéknak tökéletesen lepucolta az egyik ügyfelünk gépéről. -
#67 igen ilyen nekem is volt régen, asszem énis csak újratelepítéssel tudtam helyrehozni :S
spyware írtót azért eressz rá hátha -
#66 A vicc az egészben, hogy ötletem sincs, honnan származik :| -
#65 te is amikor ezt írod? XD -
#64 Mindenki hazudik. -
#63 Nem aggódom, holnap viszem a gépet az IT gurumhoz, tesz bele új vinyót, windóz hetet, meg formatál :DD -
Vlala #62 Personal Antivirus Deluxe? Főnököm gépén volt, én is szívtam vele - újratelepítés lett a vége.
Más: Kattints ide gyorsan!
(nyugi, no para, ez csak egy hozzászólás linkje, ettől még nem nyersz iphone-t.)