29
-
Dobronski #29 Hehe -
Laci82 #28 Na még egy 5-6 év és számítógépház belül nem lesz más mint egy nagy magtár
A CPU magokon meg lehet majd nevelgetni Pixel-Shaderes csibéket -
Oláh Herkules #27 nembáj csák á segíly gyüjjön! -
Ahoy #26 Közben: VGAspeedes cikk
Azért nem annyira egyértelmű a helyzet. Viszont magas FPS-nél infokolt lehet, régi gémeknél, de az újaknál nagy felbontásban megszivathat. Szvsz nemtudom mennyit lehetne rajta spórolni fanspeedet, meg áramot. -
Ahoy #25 Amúgy nem tudjátok véletlenül, hogy bekapcsolt v-sync mennyit számít a fogyasztásban kb? Mondjuk nekem elég a 60 FPS is, minek zúzza a VGA-t mondjuk 200-on. Gondolom akkor kevesebb terhelést kap minden, ergo halkabb lesz, kevesebbet zabál. Vagy hülyeség? -
Ahoy #24 Ja ja egyetértek :D én még mindig vallom hogy 25-30 FPS már bőven folyamatos mozgás ahogy a moziban ülve is. Bár ott a vetítő pilléje miatt többnek érzi az ember, a TV-t is 50 félképben látjuk. Tehát az ideális 25-50 FPS közötti érték.
Aki ennél többet akar, az Vérnéni fogantta Blood Steven :) -
readswift #23 végelesz a shattered horizon bétának mire lesz egy épkézláb vidkártyám -
JL666 #22 innen nyúl az AMD -
#21 ezé kell megnézni, a vásárlás előtt hogy kihalytyae! -
wednes #20 Ha egyeseknek attól vannak álmatlan éjszakái mert 1024*768-ba LOW grafikán 600FPS-nél már nem növekszik a sebesség a CPU limit miatt, akkor azok gyorsan rohanjanak Corei7-et venni, sőőt az gyenge nem jó, kéne már 8 magos proci(főleg játékra :)) ) 7-9Ghz-en hajtva, csak az a probléma, hogy 3620FPS-nél is elő fog jönni a CPU limit . A CPU limittől nem lehet szabadulni ilyen téren... -
nkmedve #19 Azt összehozni nem túl könnyű, de az biztos, hogy úgy kapod a legmagasabb FPS-t.:) -
hol9672 #18 Ha nincs verseny, árverseny sincs. Hajrá AMD.
-
FoodLFG #17 -
#16 -
#15 Nade KIHAJTYAE? -
WoodrowWilson #14 Ja 800×600-on, 1920×1080 környékén nagyon messze vagyunk a cpu limittől. -
readswift #13 jelentem vettem két evga gts 250-et 42é. -
readswift #12 reálisan egyelőre csak pisix limit van -
#11 Vegyeslimit:) -
nkmedve #10 Játék alatt valamelyik csak kell legyen.;) -
Nonix #9 se cpu se vga limit nincs, ilyen hulyeseget.. -
Ahoy #8 Nem inkább CPU limit kezd lenni az új 58xx hála? Legalábbis közeledünk affelé... Főleg ha GyForce Feri mégerősebb lesz DX9 alatt -
petere16 #7 Úgytűnik AMD most belehúzott mindkét fronton. -
#6 Végre valami sebességet is pridukálhatna már az AMD.
Bár VGA limit van szal még nem annyira gáz hogy nem veri intelt! -
Sir Ny #5 gyorsabban jönnek? nem hamarabb jönnek? -
#4 Ha ez kijön remélem a 4 magosok olcsóbbak lesznek,mert akkor veszek 1-et:) -
Yv@n #3 Egyelőre nálam ez a tuti befutó, amennyit az intel faszkodik a raklapnyi új foglalatával... -
readswift #2 -
Segal #1 remélem a 8xx-es chipkészletbe az USB 3.0 támogatása is belekerül akkor ritka jó választás lesz egy X4 es procival
Tehát hajrá AMD én veled vagyok.