Gyorsabban jöhetnek az AMD hatmagosai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe <#hehe>
Na még egy 5-6 év és számítógépház belül nem lesz más mint egy nagy magtár<#wow1><#nyes>
A CPU magokon meg lehet majd nevelgetni Pixel-Shaderes csibéket<#nyes>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

nembáj csák á segíly gyüjjön!

Közben: VGAspeedes cikk

Azért nem annyira egyértelmû a helyzet. Viszont magas FPS-nél infokolt lehet, régi gémeknél, de az újaknál nagy felbontásban megszivathat. Szvsz nemtudom mennyit lehetne rajta spórolni fanspeedet, meg áramot.
Amúgy nem tudjátok véletlenül, hogy bekapcsolt v-sync mennyit számít a fogyasztásban kb? Mondjuk nekem elég a 60 FPS is, minek zúzza a VGA-t mondjuk 200-on. Gondolom akkor kevesebb terhelést kap minden, ergo halkabb lesz, kevesebbet zabál. Vagy hülyeség?
Ja ja egyetértek 😄 én még mindig vallom hogy 25-30 FPS már bõven folyamatos mozgás ahogy a moziban ülve is. Bár ott a vetítõ pilléje miatt többnek érzi az ember, a TV-t is 50 félképben látjuk. Tehát az ideális 25-50 FPS közötti érték.

Aki ennél többet akar, az Vérnéni fogantta Blood Steven 😊
végelesz a shattered horizon bétának mire lesz egy épkézláb vidkártyám <#rinya>

Sanyix
ezé kell megnézni, a vásárlás elõtt hogy kihalytyae!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ha egyeseknek attól vannak álmatlan éjszakái mert 1024*768-ba LOW grafikán 600FPS-nél már nem növekszik a sebesség a CPU limit miatt, akkor azok gyorsan rohanjanak Corei7-et venni, sõõt az gyenge nem jó, kéne már 8 magos proci(fõleg játékra 😊) ) 7-9Ghz-en hajtva, csak az a probléma, hogy 3620FPS-nél is elõ fog jönni a CPU limit <#rinya>. A CPU limittõl nem lehet szabadulni ilyen téren...<#guluszem1>

Azt összehozni nem túl könnyû, de az biztos, hogy úgy kapod a legmagasabb FPS-t.😊

Ha nincs verseny, árverseny sincs. Hajrá AMD. <#vigyor1>

http://althir.org

<#hehe>

https://twitter.com/foodlfg

bakvarnyu
<#hehe>

Sanyix
Nade KIHAJTYAE?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ja 800×600-on, 1920×1080 környékén nagyon messze vagyunk a cpu limittõl.

jelentem vettem két evga gts 250-et 42é.

reálisan egyelõre csak pisix limit van<#zavart1>

Motoroj
Vegyeslimit😊

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Játék alatt valamelyik csak kell legyen.😉

se cpu se vga limit nincs, ilyen hulyeseget..
Nem inkább CPU limit kezd lenni az új 58xx hála? Legalábbis közeledünk affelé... Fõleg ha GyForce Feri mégerõsebb lesz DX9 alatt
Úgytûnik AMD most belehúzott mindkét fronton.
grebber
Végre valami sebességet is pridukálhatna már az AMD.
Bár VGA limit van szal még nem annyira gáz hogy nem veri intelt!

Next PC upgrade: 2022

gyorsabban jönnek? nem hamarabb jönnek?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Törölt felhasználó
Ha ez kijön remélem a 4 magosok olcsóbbak lesznek,mert akkor veszek 1-et😊
Egyelõre nálam ez a tuti befutó, amennyit az intel faszkodik a raklapnyi új foglalatával...

remélem a 8xx-es chipkészletbe az USB 3.0 támogatása is belekerül akkor ritka jó választás lesz egy X4 es procival<#nyes>
Tehát hajrá AMD én veled vagyok.