60
Minden az egyetemről
  • Lacee86
    Műszaki menedzser, az aztán a szak! A "diploma" még a s*gged kitörlésére sem jó, mert túl kemény a papír.
  • tobias88
    Az a mondás járja amúgy egyetemen, hogy ha valakinek nem megy az infó, átmegy közlekre, ha már a közlek se megy neki, akkor irány a Műszaki menedzser szak ingyen diplomáért
  • Yulcsa
    Jó ötlet volt a topiknyitás szerintem! Én közgázt tanulok, most vagyok 2. éves. Hát-hát... Nem könnyű!
  • tobias88
    Bizony, szétk..... mindent, meg se találtam a bejáratot először! Reni van amúgy még mindig, de nem is vaj, hiszen fiatal, így ért mindenhez! Amúgy c++ nincs, mivel sziray szerint java sokkal objektum orientáltabb (igaz), de nem sokkal jobb ugye... Sima C-t amúgy első félévben oktatnak, de ott is inkább windowsos felületen már
  • tobias88
    Nem valami nagy szám az sajna , főleg hogy prog 3ra épült, ami sima java, de annyira sima, hogy while meg do while ciklust magyaráz ez Sziraj a könyvében!
  • jhetedikj
    Jaja meg a hidat is végre elkezdték csinálni, kocsival egyszerűbb lesz Révfaluba jutni nem kell megkerülni az egész várost.

Nekem unokatesóm járt ide jogra 1 évig,de az neki nem jött be és inkább felment Pestre. Pár haverom van még mérnökinfón meg a közlekedésmérnökin, de őket szívatják rendesen azt mondják.:D

Amúgy ez miért az általánosba lett nyitva?
  • bosco05 #14
    igen még a Reni van :) , legalábbis mikor tavalyelőtt eljöttem még ő volt :P . Amúgy azóta már normálisabb az infó. Van Visual C, C++, Java, meg minden szar.
  • N1ggA
    az Ybl Miklós az jó építészeknek?
  • SrAta
    feltúrták a parkolót és elfalazták a főbejáratot:)
    Bent szép:)
    Bár én csak fogok egyetemre járni
    Jelenleg:(Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai... Győr)
  • DopeBob
    én 2 éve végeztem infon, akkor még pascalt oktattak meg turbócét mindenki vonja le a megfelelő következtetéseket a szinvonalrol :) A TOs néni tényleg nagyon aranyos, ha még mindig Reni van :)
  • werkfilm
    jah kaptunk crysis 2 beta kulcsokat, nem rossz game
  • Beni521
    engem az infó szak meg ez a crytek hungary-s játékkészítés dolog érdekelne... jár valaki oda?
  • flashpointer
    inkabb kétszer mint egyszerse ;D
  • Sadist
    Persze hogy értjük, egyszerűen megbuktál, és csúszol pár évet :)
  • tobias88
    Én jelenlegi vagyok, az egyetem már azt szeretné ha volt lennék, sőt elvileg már végzett volt lennék, de jelenleg is jelenlegi vagyok, ugye értitek?

Jah, ez természetesen az infós Sliderképzőre vonatkozik!
  • bosco05 #5
    Az emberek normálisak, infón szopatnak mint állat, de a TO-s néni rendes :)
  • cmsworld
    Igen, a győri egyetemre gondoltam.
  • JohnnyNapalm
    a győri?
    az engem is érdekelne
  • Lacee86
    Attól függ, milyen szakon akarsz tanulni. Én építészmérnökin vagyok, hát az magyar viszonylatban nem rossz (sztem BME után a 2.). Szivatják az embert eléggé, de hát ez minden komolyabb szakon így van.
  • cmsworld
    Itt szeretnék tanulni, ezért várom ide volt/jelenlegi hallgatók véleményét az egyetemről.