Széchenyi István Egyetem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jármûmérnök jelenlegi/volt MSc-s tudna infót adni a belsõégésû motorok és a jármûrendszer szakirányokról? Csak mert nem tudom melyiket választanám, ha felvesznek. Vagy bármilyen tipp is jól jön.
Kösz!
Valakinek van valami infója a villamosmérnök MSC képzésrõl? Lehet, hogy levelezõre fogok jelentkezni, aki ilyenre jár, tudna írni valamit arról, hogy mennyire tudnak így egy mûszaki képzést átadni?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Szeretnék érdeklõdni hogy a Gyõri Egyetemen mennyire elvégezhetõ a közlekedésmérnöki és a gépész BSC képzés,haverok mondták hogy a BME az nagyon kibírhatatlan, ezért érdeklõdnék hogy Gyõrben mennyire járhatók a dolgok.
A segítséget elõlre is köszönöm.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Bár mostanában nem nagyon volt hozzászólás, remélem lesz aki válaszol majd a kérdésemre. Én most megyek építõmérnök szakra, akinek vannak tapasztalatai, azok legyenek szívesek írják le.
Elõre is kössz.
Van vmilyen jegyzetszerveretek?
Esetleg privátban adhatnál infókat! 😊
Köszi!
Nameg hátul zenés mûsoron számkérésnél:
"Kuczman tanárúrnak kérném a Happy Gangtõl a "Megtalállak még" címû számot 😄"
Ha nem tanulsz szopás.
Rám a 2. illik eddig, szóval szopok😄DD
Esetleg faszán puskázol😛
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
.: mobilize.hu :.
egyébként én mûinfón végeztem, négy és fél év alatt a hároméves fõsulival. néhány volt évfolyamtárs valóban a közlekedésmérnöki meg a mûmenedzser szakokra távozott, de a legtöbben egyszerûen csak elhagyták az egyetemet. amikor én kezdtem 400 embert vettek fel a szakra, és mikor végeztem, 20-25 ember államvizsgázott. tehát nagyjából évi 40-50 ember végezhetett mûszaki informatikusként. de ez még a Bsc elõtt volt, a "hagyományos" fõiskolai szakon, szóval a mai viszonyokról nem sokat tudok.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Nekem unokatesóm járt ide jogra 1 évig,de az neki nem jött be és inkább felment Pestre. Pár haverom van még mérnökinfón meg a közlekedésmérnökin, de õket szívatják rendesen azt mondják.😄
Amúgy ez miért az általánosba lett nyitva?
anno 1987
Bent szép😊
Bár én csak fogok egyetemre járni
Jelenleg😞Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai... Gyõr)
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
..::IBM X32::..