13
-
TeDDyRuSh #13 Angliában,illetve sok BBC-s sorozat véget ér 2-3 évad után (IT Crowd, The Office, Extras, Little Britain és még ki tudja mennyi). Álltalában nem a sikerességén múlik. Azt olvastam valahol, hogy ez inkább annak köszönhető, hogy nem akarják, hogy kifáradjon a sorozat és ameddig még sikeres, leveszik a műsorról és helyet adnak új sorozatoknak. Gondolom a költségeik is megnőnek és inkább újakkal szakítanak. Ha tényleg űber jó a sorozat, akkor majd előveszik megint évekkel később.
Nem tudom ebből mi igaz, de lehet az The Office-t inkább nézném az eredeti angol stábbal, bár így sem rossz az amcsi sem. -
1Obi1 #12 Én hiába értem a szöveg nagyrészét, de amikor Cox vagy Eliot ledarál 20 oldalt 3 másodpercben akkor már nekem is megfájdul a fejem. -
winnie #11 én nem villogok, de értem, viszont a nagyobb baj, hogy a szöveg felét általában ki kell végni a beszédtempó miatt, így finomságok kimaradnak. -
#10 Én néztem pár részt angolul de a srubs szerintem szinkronnal az igazi. Nagyon jók a hangok, ráadásul annyira gyorsan beszélnek és olyan monológokat hogy olvasni nagyon nehézkes és hát angolul meg nagyon kell villogni ahhoz hogy értse az ember amit mondanak. -
1Obi1 #9 Lehet hogy nézhető, de így lemaradnak a nézők a Scrubs legzseniálisabb figurájáról. -
winnie #8 a jelek szerint nem teszi nézhetetlenné. -
1Obi1 #7 Scrubs szinkronnal? Van néhány jó hangválasztás, de a Janitor szinkronja egyszerűen minden idők legrosszabba. Nézhetetlenné teszi annyira rossz.
Amúgy én a Flight of the Conchordsra asszociáltam a cím hallatán, annak lenne is oka visszajönnie, és hát az "elmúlt évek legviccesebb sorozata" jelzőt is megérdemli. -
winnie #6 ja, hogy! értem. -
PT #5 Megtalálta valaki ezt a hírt máshol, nem 2008-as dátummal? -
bladesoft #4 Azért mondom űj évadok magyarul xD -
winnie #3 ?? a scrubs-nak nem kell visszatérnie, még el sem ment:) -
bladesoft #2 Amikor a cimet olvastam nekem rögtön az ugrott be hogy a Scrubsról fog szólni a cikk :D de nem sajna :( -
proof18 #1 Jó is lenne!
Remek színészek, jó alapsztori, és az IT Crowd mellett a másik kiemelkedő brit sorozat!