Visszatérhet az elmúlt évek legviccesebb sorozata

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Angliában,illetve sok BBC-s sorozat véget ér 2-3 évad után (IT Crowd, The Office, Extras, Little Britain és még ki tudja mennyi). Álltalában nem a sikerességén múlik. Azt olvastam valahol, hogy ez inkább annak köszönhetõ, hogy nem akarják, hogy kifáradjon a sorozat és ameddig még sikeres, leveszik a mûsorról és helyet adnak új sorozatoknak. Gondolom a költségeik is megnõnek és inkább újakkal szakítanak. Ha tényleg ûber jó a sorozat, akkor majd elõveszik megint évekkel késõbb.

Nem tudom ebbõl mi igaz, de lehet az The Office-t inkább nézném az eredeti angol stábbal, bár így sem rossz az amcsi sem.
Én hiába értem a szöveg nagyrészét, de amikor Cox vagy Eliot ledarál 20 oldalt 3 másodpercben akkor már nekem is megfájdul a fejem.
én nem villogok, de értem, viszont a nagyobb baj, hogy a szöveg felét általában ki kell végni a beszédtempó miatt, így finomságok kimaradnak.
narumon
Én néztem pár részt angolul de a srubs szerintem szinkronnal az igazi. Nagyon jók a hangok, ráadásul annyira gyorsan beszélnek és olyan monológokat hogy olvasni nagyon nehézkes és hát angolul meg nagyon kell villogni ahhoz hogy értse az ember amit mondanak.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Lehet hogy nézhetõ, de így lemaradnak a nézõk a Scrubs legzseniálisabb figurájáról.
a jelek szerint nem teszi nézhetetlenné.
Scrubs szinkronnal? Van néhány jó hangválasztás, de a Janitor szinkronja egyszerûen minden idõk legrosszabba. Nézhetetlenné teszi annyira rossz.

Amúgy én a Flight of the Conchordsra asszociáltam a cím hallatán, annak lenne is oka visszajönnie, és hát az "elmúlt évek legviccesebb sorozata" jelzõt is megérdemli.
ja, hogy! értem.
Megtalálta valaki ezt a hírt máshol, nem 2008-as dátummal?
Azért mondom ûj évadok magyarul xD
?? a scrubs-nak nem kell visszatérnie, még el sem ment😊
Amikor a cimet olvastam nekem rögtön az ugrott be hogy a Scrubsról fog szólni a cikk 😄 de nem sajna 😞
Jó is lenne!
Remek színészek, jó alapsztori, és az IT Crowd mellett a másik kiemelkedõ brit sorozat!