12
-
janivankenobi #12 Félreértés ne essék, a POP sorozat máig nagy kedvencem, mindegyik eredeti kiadásban ott figyel a polcomon. Azért hasonlítgattam mert típusra ugyan az. De a God Of War valami eszméletlen nagy hangulat és játékélmény, Prince meg tiszta keleti hangulat... Mindkettő király na. :) -
Loverman #11 *talán.
amúgy, ennyi erővel a Settlers-t is alázza nem? :D -
Loverman #10 telán mert az a sorozat teljesen másról szól? -
janivankenobi #9 Nekem az Sands Of Time-al kezdődő trilógia nagyon tetszett végig. Ez az új inkább csak grafikailag jön be. Inkább egy csoda folytán jöjjön inkább pc-re is ki a God Of War, most kezdtem el az első részét, és félkézzel alázza szegény herceget... -
Novell #8 Az előző részhez még nem volt szerencsém, mert sajnos nincs elég jó videokártyám hozzá, de az "Időhomok trilógiát" végigjátszottam és nekem a The Two Thrones marad az abszolút kedvenc. :) -
#7 Nekem az újak közül egyedül a második nem tetszett a nehézsége, és a zenék miatt. -
Evoluti0N #6 Az előző rész fénygömbszedegetős megoldása nálam se aratott osztatlan sikert. Remélem ez a rész változatosabb lesz. -
Evoluti0N #5 -
Quent1n #4 Szerintem meg nem volt rossz az előző rész. Nekem az újak közül a Sands Of Time tetszett legjobban, a másik kettő totál nem. Nekem a herceg sosem lesz egy vérben derékig gázoló hentes, ennyi. -
#3 de mivel az előző rész folytatása készül, így kizárólag abból tudunk csak kiindulni, ami valljuk be, harmatgyenge volt -
#2 Jó hagyjuk a sírást az előző részről, már unalmas picit. -
#1 Remélem a következő rész is jól kinéző packman lesz. "Mert azt az legutobbi részben is úúúúúgy élveztem."