12
  • janivankenobi
    Félreértés ne essék, a POP sorozat máig nagy kedvencem, mindegyik eredeti kiadásban ott figyel a polcomon. Azért hasonlítgattam mert típusra ugyan az. De a God Of War valami eszméletlen nagy hangulat és játékélmény, Prince meg tiszta keleti hangulat... Mindkettő király na. :)
  • Loverman
    *talán.
    amúgy, ennyi erővel a Settlers-t is alázza nem? :D
  • Loverman
    telán mert az a sorozat teljesen másról szól?
  • janivankenobi
    Nekem az Sands Of Time-al kezdődő trilógia nagyon tetszett végig. Ez az új inkább csak grafikailag jön be. Inkább egy csoda folytán jöjjön inkább pc-re is ki a God Of War, most kezdtem el az első részét, és félkézzel alázza szegény herceget...
  • Novell
    Az előző részhez még nem volt szerencsém, mert sajnos nincs elég jó videokártyám hozzá, de az "Időhomok trilógiát" végigjátszottam és nekem a The Two Thrones marad az abszolút kedvenc. :)
  • Rage47
    Nekem az újak közül egyedül a második nem tetszett a nehézsége, és a zenék miatt.
  • Evoluti0N
    Az előző rész fénygömbszedegetős megoldása nálam se aratott osztatlan sikert. Remélem ez a rész változatosabb lesz.
  • Evoluti0N
  • Quent1n
    Szerintem meg nem volt rossz az előző rész. Nekem az újak közül a Sands Of Time tetszett legjobban, a másik kettő totál nem. Nekem a herceg sosem lesz egy vérben derékig gázoló hentes, ennyi.
  • NEOreg3
    de mivel az előző rész folytatása készül, így kizárólag abból tudunk csak kiindulni, ami valljuk be, harmatgyenge volt
  • Atkamon
    Jó hagyjuk a sírást az előző részről, már unalmas picit.
  • Sound
    Remélem a következő rész is jól kinéző packman lesz. "Mert azt az legutobbi részben is úúúúúgy élveztem."