Új Prince of Persia játék készül

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Félreértés ne essék, a POP sorozat máig nagy kedvencem, mindegyik eredeti kiadásban ott figyel a polcomon. Azért hasonlítgattam mert típusra ugyan az. De a God Of War valami eszméletlen nagy hangulat és játékélmény, Prince meg tiszta keleti hangulat... Mindkettõ király na. 😊
*talán.
amúgy, ennyi erõvel a Settlers-t is alázza nem? 😄

telán mert az a sorozat teljesen másról szól?

Nekem az Sands Of Time-al kezdõdõ trilógia nagyon tetszett végig. Ez az új inkább csak grafikailag jön be. Inkább egy csoda folytán jöjjön inkább pc-re is ki a God Of War, most kezdtem el az elsõ részét, és félkézzel alázza szegény herceget...
Az elõzõ részhez még nem volt szerencsém, mert sajnos nincs elég jó videokártyám hozzá, de az "Idõhomok trilógiát" végigjátszottam és nekem a The Two Thrones marad az abszolút kedvenc. 😊
Rage47
Nekem az újak közül egyedül a második nem tetszett a nehézsége, és a zenék miatt.
Az elõzõ rész fénygömbszedegetõs megoldása nálam se aratott osztatlan sikert. Remélem ez a rész változatosabb lesz.
<#eljen>
Szerintem meg nem volt rossz az elõzõ rész. Nekem az újak közül a Sands Of Time tetszett legjobban, a másik kettõ totál nem. Nekem a herceg sosem lesz egy vérben derékig gázoló hentes, ennyi.
NEOreg3
de mivel az elõzõ rész folytatása készül, így kizárólag abból tudunk csak kiindulni, ami valljuk be, harmatgyenge volt

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Atkamon
Jó hagyjuk a sírást az elõzõ részrõl, már unalmas picit.

Sound
Remélem a következõ rész is jól kinézõ packman lesz. "Mert azt az legutobbi részben is úúúúúgy élveztem."

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148