Ötvös Tibor

Új Prince of Persia játék készül

A Prince of Persia az új évezred egyik legnagyobb visszatérője. A már szinte elfeledett stílusteremtő alkotás 2003-ban robbant vissza a köztudatba a The Sands of Time alcímű epizóddal.

Attól kezdve még további két rész követte két év alatt, majd tavaly ismét megújult a franchise és a Herceg helyét átvette egy egyszerű tolvaj, aki végül szintén sikerrel mutatkozott be. A játékból végül két millió példány felett értékesítettek és ezzel zöld utat kapott a folytatás is. Aki végigvitte a játékot, az nem csodálkozhat ezen.



A mai napon maga az ötletgazda, Jordan Mechner jegyeztette be a Prince of Persia: The Forgotten Sands címet, ám sajnos tettét nem volt hajlandó kommentálni. Mindenesetre az szinte biztos, hogy egy újabb játék készül, csak az nem, hogy mely géptípusokra és melyik sztorivonalat és látványvilágot viszi tovább.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • janivankenobi #12
    Félreértés ne essék, a POP sorozat máig nagy kedvencem, mindegyik eredeti kiadásban ott figyel a polcomon. Azért hasonlítgattam mert típusra ugyan az. De a God Of War valami eszméletlen nagy hangulat és játékélmény, Prince meg tiszta keleti hangulat... Mindkettő király na. :)
  • Loverman #11
    *talán.
    amúgy, ennyi erővel a Settlers-t is alázza nem? :D
  • Loverman #10
    telán mert az a sorozat teljesen másról szól?
  • janivankenobi #9
    Nekem az Sands Of Time-al kezdődő trilógia nagyon tetszett végig. Ez az új inkább csak grafikailag jön be. Inkább egy csoda folytán jöjjön inkább pc-re is ki a God Of War, most kezdtem el az első részét, és félkézzel alázza szegény herceget...
  • Novell #8
    Az előző részhez még nem volt szerencsém, mert sajnos nincs elég jó videokártyám hozzá, de az "Időhomok trilógiát" végigjátszottam és nekem a The Two Thrones marad az abszolút kedvenc. :)
  • Rage47 #7
    Nekem az újak közül egyedül a második nem tetszett a nehézsége, és a zenék miatt.
  • Evoluti0N #6
    Az előző rész fénygömbszedegetős megoldása nálam se aratott osztatlan sikert. Remélem ez a rész változatosabb lesz.
  • Evoluti0N #5
  • Quent1n #4
    Szerintem meg nem volt rossz az előző rész. Nekem az újak közül a Sands Of Time tetszett legjobban, a másik kettő totál nem. Nekem a herceg sosem lesz egy vérben derékig gázoló hentes, ennyi.
  • NEOreg3 #3
    de mivel az előző rész folytatása készül, így kizárólag abból tudunk csak kiindulni, ami valljuk be, harmatgyenge volt