20
-
WilliamMcKinley #20 Family Guy is jó, igazából nem helyettesítik egymást. FG-vel az a bajom hogy már szinte másról sem szól csak buzulásról meg fajtalankodásról 1-2 ilyen jellegű poén elférne de ennyi már nem. No meg szegény Meg-et is már annyira szivatják, hogy nem poén. Nem értem mire akarnak kilyukadni vele. A Simpsons meg mára már csak elmegy de az 5-6-7-8-9 évadok a legjobbak szerintem. -
Etinger #19 Magyar példa nem jó példa. A lényeg hogy aki a Family Guyt szereti, az tényleg szereti. DVD-n is fogy mint a cukor. -
1Obi1 #18 A SP tőlem megkapta a cancelt a 11-12. évad körül, olyan mélyre süllyedt le az egész néha hogy azt "öröm" volt nézni. De az első négy évad frenetikus volt.
"persze, hogy a family guy a jobb. a tömeg is arra szavaz (ld. nézettség)."
És hogyan jutottál erre az egyetemes kijelentésre? Nyilván itthon a legjobb leadott sorozat akkor a Barátok Közt, nemdebár? -
Tomy84 #17 A kedvenc a pókmalac:D -
macseke #16 az összeset nézem az általatok felsoroltak közül, a sorrend nekem a következő, legjobbtól legkevésbé jó felé:
Family guy
American dad - elsősorban Roger miatt, nagyon eltalált karakter :)
South Park
The Simpsons
A filmek közül pedig a Family guy-é nem tetszett, a South park-é a legfaszább, és a Simpson-osat is már vagy 10x megnéztem, hatalmas lett szerintem, a sorozat szintjét az én megítélésem szerint messze túlszárnyalja! Remélem a második rész is lesz ilyen jó (egyszer, soká.. :P )
"Éjjel-nappal halálosztagok járőrözzenek a búra körül! Tízezer kemény legény menjen oda, és tízezer puhány, hogy a kemények még keményebbnek tűnjenek! Így álljanak fel: Kemény, kemény, puhány, kemény, puhány, ..."
Nameg: "Fuss! Fuss! Fuss! Ugorj! Ugorj! Landolj! Landolj! ... Pihenj! Pihenj!"
:D -
winnie #15 ezzel sokan így vannak más sorozatoknál is, sokat számít, hogy ki mivel kezd. meg hát ízlések és pofonok:) -
AZTA #14 A South parkal az a bajom hogy ha nem jo egy résznek a témája vagy inkább szar akkor már szinte nézhetetlenné válik az a 20perc, pl az a high school musicales rész is hihetetlen szar volt..Simsponba is szokott ilyen lenni de ott legalább a gyenge részbe is visznek egy kis poént főleg ugye Homer karakterével :D -
WoodrowWilson #13 "egyedül a south park a ciki. vagyis inkább csak túl kommersz. de az első 2 évad valóban jó volt"
Nekem inkább az első évadok tűnnek cikinek, bár ennek talán az is az oka, hogy csak később kapcsolódtam be. -
#12 Szerintem jobb a Simpsons mint a Family Guy, végig néztem mindkettő sorozatot, de Family Guy-ban úgy voltam, a poénokkal, hogy vagy sírva röhögtem annyira jó volt vagy pedig mosolyogni se tudtam rajta. Sajnos előbbiből volt kevesebb. Az meg egyáltalán nem tetszett amit Stewie-val csináltak az 5. évadtól kezdve, egy gonosz csecsemőből csináltak egy homokost és így már a szerepeltetése erőltetett volt, főleg azok a részek amelyekben Brian-el útra keltek.. -
Loverman #11 family guy? roflmfao -
lac14 #10 szerintem mind2 jó a maga nemében, de nekem az American dad sokkal jobban bejön -
kukacS3K #9 azt kihagytam hogy a filmet viszont láttam és tetszett:D -
kukacS3K #8 pl én soha nem néztem mert egyszerűen ha elkezdtem akkor is borzalmasnak tartottam - ellenben a family guy-t imádom, ott inkább részenként van mélyrepülés néha -
winnie #7 " Igazából nem lehet összehasonlítani a kettőt... "
hát, basszus (pardon my french), mit lehet akkor összehaosnlítani, ha nem ezt a kettőt??
persze, hogy a family guy a jobb. a tömeg is arra szavaz (ld. nézettség), de ha valakinek más tetszik, akkor más tetszik. nyilván van, aki az american dad mellett van. aki hardcore,, az meg adult swimes alapvetéseket néz.
egyedül a south park a ciki. vagyis inkább csak túl kommersz. de az első 2 évad valóban jó volt. -
Novell #6 Nálam a Family Guy viszi a pálmát, de a Simpsons sem rossz... :)
A South Park pedig szerintem a 11 évad óta mélyrepülésben van... Szerintem... -
Etinger #5 Háááááát... Nem egy south park egyik sem, maradjunk annyiban. Nekem a FG egyszerűbb poénja például sokkal jobban ütnek :) -
Etinger #4 Igazából azért írtam csak nagy gonoszan ezt ide, mert a készítők is folyton "hasonlítgatják" ám :D (mind2 oldalon) Megy a rivalizálás :) -
1Obi1 #3 A random poénokat én se hasonlítanám össze a Simpsons kicsit intellektuálisabb témáival. -
QwErTy89 #2 Számodra... Igazából nem lehet összehasonlítani a kettőt... Mindkettő jó a maga nemében... -
Etinger #1 Family Guy* Számomra magasan veri a Szimpszonokat :D