Szekeres Viktor

Nem érdemes várni a Simpsons család 2-re

Ahhoz képest, hogy mekkora siker volt a Simpson család kalandjaiból készített mozifilm, az első részt nem követte azonnal a folytatás, ami nem is meglepő, hiszen az első rész is a tervezett 2 helyett 4 év alatt került a tervezőasztalról a filmszínházakba, s a készítőknek még mindig a tévésorozat a prioritásuk.

Bár sokak szerint a Simpsons-mozi csak a tévésorozatból kimaradó poénokra épült és halvány másolata volt az eredetinek, a siker vitathatatlan (527 millió dollár bevétel világszerte), ami azt is jelzi, hogy rengeteg olyan néző is megtekintette a filmet, aki egyébként nem követi figyelemmel a sorozatot.

A Simpson család készítője Matt Groening és fő írója, Al Jean elmondta, hogy a siker ellenére sem tervezik a The Simpsons: The Movie 2. részét, bár lehet, hogy egy nap annak is eljön az ideje, de valószínűleg csak azután, hogy a tévésorozat befejeződik. Azonban erre még minden bizonnyal pár évet várni kell, hiszen a 21. évadjában járó széria jelenleg is a legnézettebbek között van és a készítők sem tervezik egyhamar befejezni önszántukból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WilliamMcKinley #20
    Family Guy is jó, igazából nem helyettesítik egymást. FG-vel az a bajom hogy már szinte másról sem szól csak buzulásról meg fajtalankodásról 1-2 ilyen jellegű poén elférne de ennyi már nem. No meg szegény Meg-et is már annyira szivatják, hogy nem poén. Nem értem mire akarnak kilyukadni vele. A Simpsons meg mára már csak elmegy de az 5-6-7-8-9 évadok a legjobbak szerintem.
  • Etinger #19
    Magyar példa nem jó példa. A lényeg hogy aki a Family Guyt szereti, az tényleg szereti. DVD-n is fogy mint a cukor.
  • 1Obi1 #18
    A SP tőlem megkapta a cancelt a 11-12. évad körül, olyan mélyre süllyedt le az egész néha hogy azt "öröm" volt nézni. De az első négy évad frenetikus volt.

    "persze, hogy a family guy a jobb. a tömeg is arra szavaz (ld. nézettség)."
    És hogyan jutottál erre az egyetemes kijelentésre? Nyilván itthon a legjobb leadott sorozat akkor a Barátok Közt, nemdebár?
  • Tomy84 #17
    A kedvenc a pókmalac:D
  • macseke #16
    az összeset nézem az általatok felsoroltak közül, a sorrend nekem a következő, legjobbtól legkevésbé jó felé:

    Family guy
    American dad - elsősorban Roger miatt, nagyon eltalált karakter :)
    South Park
    The Simpsons

    A filmek közül pedig a Family guy-é nem tetszett, a South park-é a legfaszább, és a Simpson-osat is már vagy 10x megnéztem, hatalmas lett szerintem, a sorozat szintjét az én megítélésem szerint messze túlszárnyalja! Remélem a második rész is lesz ilyen jó (egyszer, soká.. :P )

    "Éjjel-nappal halálosztagok járőrözzenek a búra körül! Tízezer kemény legény menjen oda, és tízezer puhány, hogy a kemények még keményebbnek tűnjenek! Így álljanak fel: Kemény, kemény, puhány, kemény, puhány, ..."

    Nameg: "Fuss! Fuss! Fuss! Ugorj! Ugorj! Landolj! Landolj! ... Pihenj! Pihenj!"

    :D
  • winnie #15
    ezzel sokan így vannak más sorozatoknál is, sokat számít, hogy ki mivel kezd. meg hát ízlések és pofonok:)
  • AZTA #14
    A South parkal az a bajom hogy ha nem jo egy résznek a témája vagy inkább szar akkor már szinte nézhetetlenné válik az a 20perc, pl az a high school musicales rész is hihetetlen szar volt..Simsponba is szokott ilyen lenni de ott legalább a gyenge részbe is visznek egy kis poént főleg ugye Homer karakterével :D
  • WoodrowWilson #13
    "egyedül a south park a ciki. vagyis inkább csak túl kommersz. de az első 2 évad valóban jó volt"

    Nekem inkább az első évadok tűnnek cikinek, bár ennek talán az is az oka, hogy csak később kapcsolódtam be.
  • Narxis #12
    Szerintem jobb a Simpsons mint a Family Guy, végig néztem mindkettő sorozatot, de Family Guy-ban úgy voltam, a poénokkal, hogy vagy sírva röhögtem annyira jó volt vagy pedig mosolyogni se tudtam rajta. Sajnos előbbiből volt kevesebb. Az meg egyáltalán nem tetszett amit Stewie-val csináltak az 5. évadtól kezdve, egy gonosz csecsemőből csináltak egy homokost és így már a szerepeltetése erőltetett volt, főleg azok a részek amelyekben Brian-el útra keltek..
  • Loverman #11
    family guy? roflmfao