Ballmer bevezette a Windows 7 kampányt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Möci
Van aki fikázik, van aki nem, de elõbb utóbb úgyis mindannyian le fogjuk cserélni, vagy van közöttünk olyan, aki még mindig win95-öt, vagy 2000-et használ?!
Lehet árral szemben fikázni, de elõbb-utóbb észrevétlenül beleunsz.

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!

Killgore
"globálic cionista bagázs" Ez nagyon tetszik neked igaz? MS-el kapcsolatos cikkekben szinte mindíg leírod...

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Csákó! Emlékezzetek, ugyan ez volt az XP-nél, de ezt hagyjuk mert ezt már mindenki leírta. Azt viszont nem értem, hogy miért ne lenne érdemes váltani, és most ne a marketinget nézzük! Nem jobb egy sokkal frissebb oprendszeren dolgozni, aminek sokkal jobb a támogatottsága?
Nem akarok összehasonlításokba bocsátkozni, de mint minden másban is az életben mindenki lecseréli az elhasznált vackait. Minden területen.
Akkor, miért maradnánk az XP-nél? A végére jó lett kiforrott ennyi engedjük el. Vagy aki ragaszkodik hozzá az használja ameddig van támogatottsága. De ne szóljuk le az újat azért mert nekünk jó a megszokott elhasznált akármi! Nem is értem. Különben is a legtöbben úgy is ingyen szerzik meg, úgy hogy egy szót se szólnék. Az MS eközben meg mekkora szellemi meg pénzbeni erõforrást öl bele, hogy "nekünk jobb legyen", nyilván a haszonról is szól!
Az, hogy meg megfigyelik vele az embereket szerintem csak összeesküvés elmélet. Természetesen alap infókat minden oprendszer ad. Kit érdekel? Megy statisztikára ennyi.
Sokkal több spyvare-t kap egy mezei user, és onna figyelik, mint amit az oprendszer elküld alapból.
Ezen mekkorát röhögtem 😄 (meg az elsõn is)

Viszont ennek ellenére, szerintem qrvajó a Win7, sõt nekem már a Vista is jobban tetszett az XP-nél. Ami meg a linuxot illeti, nem régóta használom de szinte kizárólag negatív tapasztalattal... (Knoppixot és az Ubuntut is) Ja és Maccel is csak negatív tapasztalatom van, mielõtt még a "harmadik oldal" beszólna. 😛

Azt gondolom, hogy Ballmer szavai és megfogalmazásai lehetnek itt afféle olaj a tûzre. Én is nagyokat mosolyogtam olvasás közben, holott béta kora óta használom a Vista-t és most a hetest is; mindkettõt elégedetten és szívesen. Nem divatból vagy ellen-divatból, hanem tapasztalás útján, saját döntésem eredményeként. Annyira meg nem érzem magam fontos embernek, hogy feltételezzem, hogy engem valaki megfigyel...
Flang3r
"azt szeretnék elérni, hogy minél több felhasználó, illetve vállalat váltson a Windows XP-rõl az új operációs rendszerre"

ezen egy percig se csodálkozom, hiszen nekik a globálic cionista bagázs miatt megrendelésük van minél több ember megfigyelésére, aminek eszköze a viszta alapú oprendszer.

amíg õk kampányolnak, addig én ellenkampányolok.

Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]

B0nFire
Ejnye, de rosszmájú vagy! <#eplus2>

Egyébként nem értem a sok kockát; eddig orrba-szájba mindenki a W7 bétáról zengte az ódákat, sõt, sokan odáig merészkedtek, hogy õk már vissza sem váltanak XP-re, mert már a béta, illetve az RC jobb. Most meg szidják orrba-szájba.

Hogy is van ez, kérem szépen?

Még meg sem jelent hivatalosan a bótba...

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Omega
Nem véletlen, hogy nálunk dobálták meg tojással Steve Balmert, itt van legtöbb ellensége. MS kapd'be <#levele>

Ezt én sem értem, itt mindig divat szidni az MS-t. Nem szentek az tuti, de most végre valami tényleg jót próbálnak meg összerakni.

(ha valakit érdekel egy link a témában: Windowsfuture.hu )
Hegi90
konkrétan mi bajotok a windows 7-el, vagy az MS-el?
Annyi fikázást látok, de valódi indokot nem 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

"A Windows 7 sikerességében meghatározó szerepe lesz a globális PC-piac további fejlõdésének."
fordítás:
A Windows 7 használatához a gépek jelentõs részét fejleszteni kell, vagy újat venni.

"Vannak olyan jelzések, hogy az ügyfeleink most gyorsan váltanának az új operációs rendszerre."
fordítás:
Sok cég jelezte, hogy szeretnének már valami használható rendszert látni tõlünk, ami többre képes mint az XP és nem olyan katasztrofális mint a Vista.

"mem szívesen bocsátkozom becslésre a várható forgalomra"
fordítás:
Amennyire beégtünk a Vistával, már nem merek semmit ígérni a részvényeseknek.

😄

Minden jog fenntartva!

gothmog
<#kuss>

NEXUS6

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

"de várom már, hogy fellendítse a gazdagságot. ez a BitlockerToGo ez valami olyasmi, mint a

| gpg -c -o /home/blablabla.gpg?"

Igen, csak a BitlockerToGo-val 320 milliárd dollárt lehet keresni <#hehe>
"Én szeretem a Windows 7-est, de ettõl még az üzlet az üzlet, ezért"
a saját gépemen természetesen én is Ubuntu Linuxot használok. - nevetés és szórványos taps a közönség soraiból - De ez jó lenne, ha csak köztünk maradna, köszönöm.
És folytatódik tovább az elõadás, aminek végeztével minden diktafonról törlik a könnyelmû kijelentést, ezzel demonstrálva a Win7 beépített DJ Pad funkcióját, amely a mára már elavult Windows 3.1 óta jelen levõ Sound Recorder-t hivatott leváltani. <#banplz>

Muszáj ugyanazt szajkóznom mindig, az ujjam is elkopik már, minek tanul az olyan nyelvet, aki a sajátjához is szamár?

Sanyix
Kírrremszíppen teccikérteni legyetek már szívesek elmondani hogy mi a büdös faszról beszéltek? 😄

Mert látásra ez egy kimenet titkosítása és mentése leenugzon egy fájlba. Jól-e gondolom-e?

UI: ahaaa az m$ megint kakilt egy adag spanyolviaszt!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Egyébként a gazdaságot fel fogja lendíteni, amikor megjelenik, hiszen sokan fizetnek érte boldogan majd több tízezreket. Szegény Ballmer ne csak a 320SI mellett álljon már 😞 Ûljön is bele!

na körülbelül így voltam vele énis. legközelebb elmondom mi akar lenni az ntbackup.exe ha nagy lesz.

ja, az elõzõnél az alábbinak kell futnia a csomik telepgetése után:

eval $(gpg-agent --daemon)

😄 Köszi!

de várom már, hogy fellendítse a gazdagságot. ez a BitlockerToGo ez valami olyasmi, mint a

| gpg -c -o /home/blablabla.gpg?

õrület, hogy ez mostmár elérhetõ a kispénzú átlagember számára is.