1452
-
hungaryws #252 Prince of Persia The Forgotten Sands trailer - MAGYAR FELIRATTAL!
http://tv.gamestar.hu/video/prince-of-persia-the-forgotten-sands-trailer-magyar-felirattal -
Feature acrobatic trailer -
De hát ő sem tudja jobban hogy milyen lesz mint mi.Egyébként nem az a bajom hogy egy ilyen cikket írtál ide be,hanem hogy ezt minden topicban megteszed:D Elhiszem hogy kell a reklám,de hát akkor is. -
Most oly mindegy hogy ha egy pcguru vagy gamer365 cikket hoztam volna. ez itt egy cikk, kollégánktól.amiben leírja a POP-ot hogy milyen lesz -
Miért írod be az oldalad minden topicba?Ennyire kell a reklám? -
Hungamer előzetes -
zole72 #246 nem fut.!!! -
sziasztok.
találtam egy ilyen verziót: Prince of Persia The forgotten sands XBOX360-STRANGE. Gondolom nem működik de hátha valaki már leszedte, az légyszi írja meg ha netán mégis futna.
Köszi! -
Szabadon lehetett járkálni,ennyit írtam,és azt lehetett is. -
Az új védelem majd csak a Ghost reconnál fog jelentkezni. szal addig van időtök :D -
Szabadon? Volt 1 központi terem. Onnan lehetett tetszés szerinti sorrendben menni. Azért ez nem sandbox. új PoP-tól ne várj opwnworld világot, mert az összes eddigi SoT trilógiás cuccos lineáris volt, oké voltak központi termek, meg a WW-ben választási lehetőség h mechanical tower vagy a kertek, de semmi több... -
Ja és akkor 2 napot várunk:D Én úgy vagyok vele ha jó játék akkor úgyis megveszem,ha pedig szar akkor nem igazán érdekel hogy milyen védelem van rajta,és le tudom-e tölteni ingyen. -
Lehet még tudják valamivel fokozni a védelmet.Majd kiderül! -
amúgy a DRM-et innentől kezdve le lehet szarni. Splinter Cell is kinn volt a megjelenés napján. Itt már csak az szív, aki megveszi... -
Remélem azt a plusz egy hetet GRAFIKAI TUNINGRA fordítják, mert ez így édeskevés.... -
sejtetem valahogy
-
De kár..:) -
tovább késik pc-n -
ezt is a magyar digic követte el, akárcsak az Assassins Creed 2 videót.
nekik sem tetszik a herceg:
"Ne tudd meg, hány kört kellett vele futni, és ahogy ilyenkor szokásos, az első változat még egész jó volt... "
tölthető HD-ban -
Kb. semmit nem tudok róla,a prodigyre alapoztam,amiben szabadon lehetett járkálni. -
Open World?Mit vársz te?MAjd pont ezek fognak open wolrd világot csinálni neked akik tornádót meg firetrappet tesznek bele a játékba.Lófasz lesz a seggünkbe,meg egy szar prince játékunk.Biztos ki fogom próbálni és meg is veszem de csak azért mert minden rész megvan. -
Érzésem szerint nem lesz olyan! -
Egyébként szerintem ez tök hülyeség,hogy PCn nagy a warez ezért kell szaros védelem,konzolon talán még nagyobb...Ha valamit meg akarok venni,azt úgyis megveszem,viszont ha valamit nem akarok megvenni,akkor nem fogom attól megvenni hogy esetlegesen nem lehet letölteni...Egyébként meg túl sok az olyan játék amit érdemes legalább kipróbálni,és azért nem lehet mindet megvenni,és mostanában már demókat sem adnak ki arra hivatkozva hogy drága,pedig lehet csak aki meg akarta volna venni rájönne hogy milyen szar játék.Egyébként ez is olyan open-world szerű lesz mint a prodigy? -
Be is veszed ezt a dumát a DRM miatt?
Előbb meg akarják szedni magukat a konzolos eladásokból!Aztán letölthetjük majd ingyé. -
Megint késik a szaros DRM miatt...(mi másért késne?)Egyébként ez is olyan open-world szerű lesz mint a prodigy? -
Ez csak a játékkezdő videó.Ha jól megnézed ahova a videó végén kerül ott kezdődik az ingame rész. -
mikiking #226 ok,közben rájöttem.. Hát ez a videó nem mond semmit -
Tegnap még ment.Az alatadd levő gépigény linkben benne van a videó is!!! -
mikiking #224 nekem ez a videó nem jön be, azt irja ki,hogy privát videó... Esetleg linket adnál hozzá ? -
GÉPIGÉNY -
nekem meg olyan: ejj de fogyatékos ez az új herceg... -
Jó videó, de valahogy a nézése közben olyan érzésem támadt, hogy "Tudnak ezek még bármi újat is mutatni?:S" -
ez a videó viszont zsír új. -
Faszom új már egy hete kinn van... -.- -
Új fejlesztői napló! -
Igaz. Mennyivel jobb lenne ha az egész játék a szerveren futna és nekünk csak a havidíjat kellene fizetni hozzá, meg kapnánk floppy-n egy 2 megás klienst. Persze utána is be kellene írni a kódunkat, a személyigazolvány számunkat, a taj számot és DNS mintát adunk közvetlen a retinavizsgálat után. Aztán ha szerencsénk van és működik is a szerver akkor játszunk.
Persze lesz egy 10.000 forint egyszer megvásárlási díj, utána meg 3000 forint havonta. Igaz hogy kb 3 óra alatt végigviszed de jönnek a DLC-k amik majd mindig adnak 1 új skin-t, vagy +1 óra játékidőt. És még örüljünk is neki.
Aztán jönnek majd az olyan perek hogy: "Jaj bíróúr, nem direkt törtem be a Pentagon szervereire és játszottam az Atom-táskán pasziaszt, csak az Assassin's Creed 5-el akartam játszani, de rosszul írtam be a linket." és hasonlók. -
Nem tudom, de én már az elejétől fogva azt mondtam, hogy a drm szerver nem fog érni semmit, amíg csak a játék azonosítását bízzák rá, mert azt át lehet hidalni. -
Nem tudom felfogni, hogy miért csinálnak híreket abból, hogy "valaki azt mondta, hogy a Ubinál dolgozik..." Ennyierővel bárki mondhat bármit... -
Ja, emiatt az Assassins Creed 2 óta kerülöm az ilyen ubisoftos casual játékokat, a splinter cellt is kihagytam, ezt is ki fogom. De ahogy látom nem a konzolosok miatt casualosodnak a játékok, mert itt a pcs topicban is a többségnek tetszenek ezek a cuccok... -
Talán most rendesen fog működni a DRM (vagy megint csak addig fog kitartani mint az ac2nél?)