1452
-
cutiessa #1452 Sziasztok!
Nem tudom, játszik-e még vele valaki, de ha igen, légyszi segítsetek...:)
A Forgotten sands most került hozzám, eredeti, díszdobozos! formában (xbox 360)
Az Observatorium-ba értem, ahol is az első két vízrúdon átugrom, a falon mászva el is jutok a következő helyre, ahol egy aranyrúdra ugorva a következőnek kellene történnie (kínomban megnéztem már a végigjátszást is, ott látom): az aranyrudat lehúzva a szomszédban fel kellene jönnie egy karnak, amivel aztán a középen lévő monstrumot tudnám mozgatni.
Na én hiába ugrálok fel és húzom le az aranyrudat, nem jön elő a kar...:(
Már mindent próbáltam, mindig ugyanerre az aranyrudas helyre dob vissza, ahol aztán nem történik semmi.
Megérteném, hogy bug-os, ha nem eredeti lenne, de az.
Vagy legalább az előző pályára vissza tudnék menni, de nem tudom, hogy lehet-e ilyet...
Ha valaki veszi a fáradtságot és válaszol, azt nagyon megköszönöm...:)
-
#1451 Teljesen jól működik. Magyar az egész! Köszi a linket -
#1450 Ennyi használati útmutatót találtam hozzá :
Telepíted a játék főmappájába, megvárod míg eltűnik a fekete ablak, a gamesettings-ben átálítod a nyelvet magyarra, elindítód a játékot, bekapcsolod a feliratokat. -
#1449 Letültöttem = Letöltöttem (este van már nekem...) -
#1448 The Forgotten Sands Magyar nyelvi fájlok
Letültöttem ,de nem próbáltam ki. Ha működik akkor kérek róla egy klassz visszajelzést. -
#1447 Sziasztok.
Most megszereztem a játékot ingyé és úgy látom, hogy itthon Magyarítva adták ki.
Ha megvan valakinek el tudná küldeni a Magyar nyelvi fájlokat?
Innen szereztem amúgy : http://www.gamestar.de/keys/prince-of-persia-vergessene-zeit/
köszi -
morzsi555 #1446 "[Update #3] Climax Studios has informed us that the screenshots come from a prototype developed last year during exploratory discussions with Ubisoft. According to Climax, the project never went any further."
Meh. -
morzsi555 #1445 A Climax Studios egy új Prince of Persia játékot készít?
Hát nagyon annak tűnik.
-
ccona #1444 Sziasztok!
Lenne 1 kis problémám az irányítással.A víz fagyasztásakor van olyan billentyű kombó amivel tudnék oldalazni ill megfordulni,hogy ne olvadjon el a víz?
Köszi -
#1443 -
#1442 Nem tudom valaki játszik-e még ezzel a játékkal, de azért kérdezek.
Ott tartok, hogy a dzsinn lány beleköltözött a kardba és most mennénk fel valami magas toronyba, ahol elvileg megküzdhetek Ratash-shal. A torony aljában vagyok, megnyomok egy gombot és két vízesés meg néhány vízsugár elindul. Vízeséseket megfagyasztom, ugrálok egyikről a másikra, majd a megfelelő magasságban megpróbálom elérni a vízsugarat. Persze mindezt úgy kéne, hogy a fagyasztást elengedem, majd amint átértem a második vízesésen rögtön újra meg is nyomom, hogy a vízsugár megfagyjon és a herceg megkapaszkodjon. De ez a szerencsétlen nem hajlandó megfogni, pedig már 50x megpróbáltam.
Van valami trükk erre? -
dezsolti78 #1441 Köszi, megpróbálom. -
#1440 talán space+e
-
dezsolti78 #1439 Hi all!
Srácok a nagy ugrás, melyik gombkombináció? Újra elővettem a gémet , mennék is a mentésemtől tovább, de van egy ellenség aki tüzes golyókat dobál a pofámba a vizes résznél. Emlékszem volt egy kombó amivel egyből nekiugrottam távolról is és levágtam, de sajna régen volt és rohadtul nem emlékszem rá.
A segítséget előre is köszi... -
fekinho #1438 Sziasztok!..
Hogyan telepítem a skidrowos gamet?nem boldogulok vele sehogy :S
Segitenétek? -
Janoooo #1437 Sikerült végigvinnem!
Pont jó volt a játék hossza.
Nekem sokkal jobban tetszett mint a 2008as Prince Of Persia.
Elég nehezen álltam neki, féltem hogy sokat szívok az ugrálgatással, de nem, sőt még tetszett is, csak a végén a vizfalas résznél lévő ugrálás volt elég szivatós.
Jó játék volt! :) -
Bokros Sándor #1436 kérhetnék egy kis segítséget mert feltelepíttetem a gépre és amikor bekapcsolom elfeketedik a képernyő és csak tőlt de 1 órán keresztűl tölt és nem kapcsol be kérem a segítségeteket előre is köszönöm -
dgabro #1435 Sziasztok!
PS3-on nekem is sikerült ide jutnom:
http://www.youtube.com/watch?v=VSr1aLrZ6fk
Ez egy elég érdekes rész, hiszem egyszer csak ide dobott a játék a King's Tower fejezetnél, egy félre sikerült ugrás után.
Nem tudom mennyire ismerős ez a probléma, de van erre megoldás, vagy gyakorlatilag végig játszhatatlan akkor a játék? :S
Vagy hogyan lehet esetleg ki keveredni erről a részről, tud valaki segíteni ebben, lehet folytatni a játékot még innen, vagy kész ezt benyaltam? :S
-
juhaszne betty #1434 Kisebb bűvészkedés után sikerült rendbe hozni,de így sem az igazi, 5 eredeti közül kettő mindig rossz és két három nap mire sikerül letöltésekkel elindítani.A kapikat nem tudom kinyitni a karok forgatása nem jön össze van a ki megírja mejik forgatás melyik kar ? Biztos egyszerű de már bele fáradtam a sok kombínálásba és órák ota kínlódóm vele. Köszi. -
#1433 Akkor szarni rá, azt gondoltam egyedi probléma, de akkor kapják be.
Mindig az eredeti játékosok szopnak mostanában... -
juhaszne betty #1432 Nekem sincs sőt nem tudom fejleszteni a karaktert mert nem ad a harcokért pontot. szerintem nem stimmel a játékkal valami, pedig eredeti. -
juhaszne betty #1431 sziasztok !
Kérdés a magyar nyelvű felirat csak a segédletekre vonatkozik ? A játék szövegére nem ? Már regisztráltam és visszajelzést is kaptam. Valaki világosítson fel, mert így ez nem jó. -
#1430 Bocs, sikerült megoldani a javított "okossággal". -
#1429 amaronn: Na ebbe a problémába most én is belefutottam, ugyanott akadtam el.
Konkrétan a "The Palace" rész elején van ez.
Én lent vagyok, meg három megidéző fentebb. A két fali gombbal aktiválom azt a "rudat" (amit a cirkuszokban trapéznak szokás nevezni), átvetődöm a megidézőkhöz, megölök mindenkit, de a folytatást jelentő ajtó nem nyílik ki. -
#1428 Fogalmam nincs, én nem játszottam vele pc-n. Csak a Skidrow crackfix-ről tudok. -
#1427 köszi, de skidrow-os crack-et találok csak és az ugyebár nem jó. Megmondanád h hol találok vagy mi a neve a másik fix-nek? -
#1426 A te bugod = crack. Már százszor meg lett beszélve. Használj crackfix-et vagy vedd meg, vagy kér utániról egy mentést. -
#1425 Sziasztok!
A Prison pályarész végénél egy kapcsolora állok akkor egy ajtónak kéne kinyilnia ami elött nyilak záporoznak a falból. Viszont nem nyílik ki. Elég nagy bug lehet, vmi megoldást tudtok mondani??
http://www.youtube.com/watch?v=GEmO-WdgHRY
10. percnél van. az adott történet ez lenne. -
YoShoA #1424 Üdv mindenkinek!
Az lenne a problémám, hogy ennél a videónál (link alul)én 2:10-nél meghaltam és nem az utolsó checkpoint-nál hanem egy sokkal korábbi mentésnél éledtem újra, ahol a továbbjutáshoz az ajtó zárva volt. Nem PC-n hanem Xbox360-on játszom. Öteteket várok, előre is köszönöm
Link: http://www.youtube.com/watch?v=vWbxl_1toqU&p=F1189145C9A22A43&index=34&feature=BF -
shakes #1423 nekem csak egy egyszerű és béna kérdésem lenne!
hova kell bemasolni a mentést amit még vmeik kommentelő linkelt?
sehol sem talalom a mappajat... :) -
duka10 #1422 http://thepiratebay.org/torrent/5654907/Prince.of.Persia.The.Forgotten.Sands.Crackfix-SKIDROW
Ezt szedd le és jó lesz :D -
amaronn #1421 Valaki tudna segíteni a játék vége fele nem nyíilik egy ajtó :S
Ahol 3 idéző van egymás kezét fogják vagy mi. Hiába ölök meg mindenki meg lógók a rudon hogy kinyiljon nem nyilik....
Van valami megoldás rá???
ÉS aki belém kötne igen nem eredeti a játék :) -
#1420 Köszi, gyakorlok szorgalmasan. -
#1419 Vagy arra fordulsz a hátaddal, amerre ugrani akarsz, vagy érdemesebb begyakorolni még most, hogy bárhogy is fogod a vízoszlopot, amerre ugrani akarsz, arra nyomod a nyilakat és ugrasz. Nem vársz arra, hogy a herceged elkezdjen mászni, csak nyilak és ugrás. -
#1418 Ez a fagyasztás egy kicsit idegesítő, hogy a francba kell a függőleges jégcsapról egyenesen tovább ugrani? -
#1417 Köszi, ez lejött nekem is, de amint megmozdulok vagy ugrok akkor rögtön elolvad a víz. Ez nem akar sikerülni. (amúgy a fagyasztás képesség megszerzése után az első plafonról csurgó vizes résznél nem boldogulok) -
#1416 Esetleg a mentés!link -
#1415 Erre kb nem is szabadna válaszolnom... Tudod ha folyamatosan nyomva tartod a gombot akkor fagyasztva marad...nehéz mi?!:) -
#1414 Sikerült megtalálnom az előző mentést és most nem haltam meg :).
A vízfagyasztásnak mi a titka, mert fagyasztás után megmozdulok akkor rögtön olvadásnak indul.
Pls. -
zsotesz #1413 Nem kioktatásnak szántam csak amikor naponta írják be ezt a hibát az már kicsit idegesítő, pár hsz-t meg luxus visszaolvasni (tisztelet a kivételnek) ráadásul ez nem warez topik (esetleg kérdezd meg ott ha még nem sikerült megoldani). Én sem vettem meg a játékot (majd akkor ha olcsóbb lesz).