132
Star Wars - The Clone Wars - Republic Heroes
  • IMYke2.0.0.0
    Hát elszomorító... többet reméltem, amikor meghallottam/láttam az infót a megjelenésről.
    [Nem tudtam, ezért nem is olvastam, nem is láttam infókat róla.]
  • balee4
    Jó hát ilyen címmel ki találja meg. égre-földre kerestem.
  • vzajcev
    Van már xD
  • balee4
    Na majd délután meglesem.
  • xido
    Igen..ennek a játéknak 2 előnye van..Star Wars...és coop lehetőség..slussz..pedig jópofa lenne a rajzfilm mellett,de valami nem az igazi,hamar uncsi...
  • CalebJoe
    Nem lett valami nagy durranás szar a kamera néha elég nehéz belőni az ugrást, a Lego jobb volt szerintem nem tudom mi ezen az 5giga, a grafika meg eléggé elavult már mindegy majd a Force Unleashed.

• The Protector
    Már kint van a warez.
  • CalebJoe
    jaja a The Force Unleashed-nél nincs jobb a legigényesebb SW játék szerintem
  • offkorzreg
    na igen,azt énis várom.az jó lesz^^
  • balee4
    Sajnos úgy tűnik igen, de egy kis szórakozásnak jó lesz, idén úgyis jön a TFU, az igazi SW játék. :)
  • offkorzreg
    az előbb néztem róla gameplay videót,hát mit mondjak elég nyomi szerintem:c
  • balee4
    A Lucasarts most egy olyan játékot dob a piacra, mely a The Clone Wars széria első olyan része, ami nem csak a Nintendo Wii konzolján lesz játszható. A játék a Star Wars:The Clone Wars televíziós sorozat első és második évadja között játszódik, s Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Mace Windu, Kit Fisto illetve pár klón rohamosztagos bőrébe bújhatunk bele. A Star Wars játékoknál már megszokhattuk, hogy nem marad el a lézerkadozás sem, ahogy az erő használata is a játék részét képezi.

info: GS

PC Guru videoteszt

Nem akarom túlbonyolítani, ma jelent meg PC-re is a játék. Még nem próbáltam ki, de nagyon kíváncsi vagyok rá nagy SW fan létemre. :) Az animációs sorozat nekem bejött.