50
Ennyire megbízható lenn az NFC, hogy már fizetni is lehet vele?
  • Jimboo23
    igen, ilyen technológia van az Aquaworldben is. csak ott kis gumiórába van építve a chip.tök jól használható, nem kellett az apróval vacakolnom sehol, csak az órát odatartottam a leolvasóhoz és vígan elvoltam a csúszdákon meg a medencékben :D

BaliBoy:
    nem csak mobilokba lehet építeni. de ez lesz a jövő :)
  • berreg
    sztem ha nem lenne biztonságos, akkor nem vezetnék be. egy banknak sem érdeke, h ügyfeleit kirabolják és így megbízhatatlannak minősüljenek. ezek a bankok nagyon figyelnek a hírükre, a válság közepén senkinek nem tenne jót egy botrány.
    külföldön már tuti működik egy ideje, ha rossz lenne, nem hoznák be Mo-ra..
  • BaliBoy
    Köszi.

Ez alapján remélem nem fog elterjedni. Elhagyod a telót és akkor igen nagy gázban leszel ha minden azon lesz.
  • bosco05 #7
    Link.
    De ezt a topic nyitónak illene ám belinkelni első hsz-be...
  • Endru37
    nagy az esélye, hogy le tudják lopni az ügyfél adatait a kártyáról?
  • kapitanybob
    A minap olvastam énis róla, engem is érdekelne, hogy ez mennyire biztonságos. Valamint van itt olyan akinek már van és használta bárhol? Mennyire gyors volt ez a fajta fizetési mód?
  • qtab986
    Nem, ha nem tudod mi az, akkor nem is tudsz felelni a kérdésére.
  • morfologus59
    Near Field Communication, de am a google megmondja;), az RFID egy tovább fejlesztett biztonságosabb verziója.
  • BaliBoy
    Kezdjük ott, hogy mi az az NFC?
  • morfologus59
    A minap láttam, hogy már több helyen fizetni is lehet NFC-s bankkártyával. Az egyik nagy bankunk hozta forgalomba, vajon mekkora jövője lehet ennek, vagy mennyire megbízható ez a technológia(mennyi ideig tart majd kijátszani)?
    Tekintve, hogy 3000Ft a limit rajta, szerintem még a készítői sem bíznak annyira benne!