50
Ennyire megbízható lenn az NFC, hogy már fizetni is lehet vele?
-
Jimboo23 #10 igen, ilyen technológia van az Aquaworldben is. csak ott kis gumiórába van építve a chip.tök jól használható, nem kellett az apróval vacakolnom sehol, csak az órát odatartottam a leolvasóhoz és vígan elvoltam a csúszdákon meg a medencékben :D
BaliBoy:
nem csak mobilokba lehet építeni. de ez lesz a jövő :) -
berreg #9 sztem ha nem lenne biztonságos, akkor nem vezetnék be. egy banknak sem érdeke, h ügyfeleit kirabolják és így megbízhatatlannak minősüljenek. ezek a bankok nagyon figyelnek a hírükre, a válság közepén senkinek nem tenne jót egy botrány.
külföldön már tuti működik egy ideje, ha rossz lenne, nem hoznák be Mo-ra.. -
#8 Köszi.
Ez alapján remélem nem fog elterjedni. Elhagyod a telót és akkor igen nagy gázban leszel ha minden azon lesz. -
#7 Link.
De ezt a topic nyitónak illene ám belinkelni első hsz-be... -
Endru37 #6 nagy az esélye, hogy le tudják lopni az ügyfél adatait a kártyáról? -
kapitanybob #5 A minap olvastam énis róla, engem is érdekelne, hogy ez mennyire biztonságos. Valamint van itt olyan akinek már van és használta bárhol? Mennyire gyors volt ez a fajta fizetési mód? -
#4 Nem, ha nem tudod mi az, akkor nem is tudsz felelni a kérdésére. -
morfologus59 #3 Near Field Communication, de am a google megmondja;), az RFID egy tovább fejlesztett biztonságosabb verziója. -
#2 Kezdjük ott, hogy mi az az NFC? -
morfologus59 #1 A minap láttam, hogy már több helyen fizetni is lehet NFC-s bankkártyával. Az egyik nagy bankunk hozta forgalomba, vajon mekkora jövője lehet ennek, vagy mennyire megbízható ez a technológia(mennyi ideig tart majd kijátszani)?
Tekintve, hogy 3000Ft a limit rajta, szerintem még a készítői sem bíznak annyira benne!