Az AMD szerint feleslegessé válik a PhysX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ezt nemteljesen értem honnan vetted
(nem vicc)
Szóval én multi GPU párti vagyok, thermál okokból ha úgytetszik <#vigyor3>#vigyor3>
Egyébként ami az nvidiánl CUDA az az ATInál Stream. Csak máshogy mûxik. Mindenesetre én remekül elvagyok a hw videoenkódolással ati kártyán is. Bár a másik gépemben nvidia van és az is jól el van köszöni szépen.
Miért lenne jó csak konzolba? Amúgy mint laikus kérdezem meg tõled, professzor nVidia fõmérnöktõl, mire is ez a nagy titkolózás? Konkrétumokat még nem hallottunk tõled, miért is jobb egy GPGPU manapság! Mi leírtuk szerintünk miért jó, de az neked nem felel meg.."az a konzolbajó, meg larabee, meg hülyevagy"
Ellenben akkor mégis mi a rézf*szú bagolyra jó az a GPGPU? Elvben mégis miben más mint a Larrabee? Tényleg mint laikus kérdezem, mert semmit nem árulsz el róla...
Most szerintem kútba esett valami megegyezés erreföl hirtelen fasza lett az OpenCL meg a garázscéges pisix engine.
Mindenki tudja, hogy ez a jövõ, amit remekül lehet használni ray-tracingre, fizikára, AI-hoz és minden máshoz, ami többé kevésbé párhuzamosítható. Semmi újat nem mondasz.
Az ATi féle videók igencsak merészek, valóságban még az alant emlitett 20% -os vizuálorgiában sem teljesedne ki. GPGPU-val ezzel szemben olyan dolgokat lehet csinálni amelyek alapjaiban rengetik meg és boritják föl a megszokott kliséket.
Mi a mákért vagy te márka rajongó? A függetlenség olcsóbb, jobb, és ritkábban blamálnád magad.
Még mindig nem adtad elõ magad GPGPU témában. látszik, hogy csak a terelés megy...
Amúgy kiderült hogy a kártya amit az nv mutogatott tényleg kamu :( már nem is tagadják, persze konkrétan nem vallják be, mondják hogy "hát mi nem tudtuk hogy az csak mûkártyártya, de van igazi is" háát peerrsze :D
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Az ATi féle hardwaret fújják föl , igazi légvár, +20% nyálcsorgatós teszelátorral megfüszerezve.
Mert fizikumuknál már csak a jellemük gyengébb... :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nvidiának, és ATI-nak is nagyon jó szerintem a HD támogatása... Konvertálás során meg ott a CUDA, de az új szériás ATI Stream is elég pöpec! Csak még programok terén szinte alig van program hozzá sajna.
Egyedül az online stream HD flash videók gyorsítását hiányolom, mert youtube HD-t már nagygép egyáltalán nem bírja, notit meg felkell nyomni 1900 mhz-re hogy vigye. Kíváncsi vagyok nv kártyás notikon hogy megy (szigorúan battery saving opciónál :) Valakinek tapasztalat?
A fenti mondattal foglalhatók össze a Jon Peddie Research várakozásai, amelyek a grafikus kártyák piacának, illetve a Multi-GPU technológiák erõsödését jósolják az elkövetkezõ években.
Az azért stimmel ugye, hogy a ps3 leggyengébb pontja épp az nvidia gpu? :)
"...tudományos felhasználás..."
Jaja azt atin pl. nem lehet, driverbõl tiltva van! Lásd folding@home ...õõ ja izé várj. Mégis? :D
Mondom nyomjál pár kúlsztoribró-t,és simogasd az Nv matricáidat miközben a bukta felé haladnak a túlárazott gagyX-es kacatjaikkal<#buck>#buck>
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Az garantáltan nem :D
Mindenesetre, ha ragaszkodsz az angol kifejezés használatához, akkor a rajongó az 'fan'.
Nem vagyok játék fun. De mindkét részrõl jöhetne már olyan kártya, vagy valami fain ráírt driver, ami végre támogatna bizonyos dolgokat. Lehetne fain 100%os HD film gyorsítás és egyéb ilyen nyalánkságok, MKV konténerek és stb.-k gyorsítása, mert ami most vannak azok egyenlõek a nullával... Lehetne pl olyan alaplapra integrált cucc ami gykorlatilag 100%-ban leveszi a prociról ezt a terhet és egy hulladék procival is lehetne nézni egy fasza 1080-as nagy bitsûrûségû HD-t lesni.
Valami hétköznapibb kellene, nem ez a ki....ott játék i...sza.
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Alig van játék amiehz kell a pysx, és nélküle is jól néz ki a játék. PC-n legalábbis. Nálam csak az számít, mert csak azom van.
Amúgy Amd most ugyan azt mondta mint Nvidia elötte mondott dx11-re, hogy felesleges.
De hát vannak aljas emberek, akik meg szénné hackelték mérgükben az aktuális drivert, ezért az most már GeForce+Radeon, vagy PhysX+Radeon kombinációval is megy.
Amennyiben a kedves, radikális VGA fanatikusok betöltötték a 18 életévüket, hívjuk el õket egy valódi kocsmába! Szemtõl szemben, egy sör mellett, élõben, milyen jó lenne vitatkozni a videókártyákról, nemde? Ha már állandóan a kocsma hangulatot hozzák fel, teljesítsük be az álmukat!
Oda jutottunk, hogy a vita már nemcsak nem észérveken alapul, de még a saját szuverén véleményünket sem írhatjuk le anélkül, hogy ne érjen minket azonnal valamilyen támadás. Kíváncsi volnék élõben, pár sör mellett miként alakulna egy ilyen beszélgetés!
Amennyiben nem jönnének el, úgy álljuk meg, és egyáltalán NE is próbáljunk reagálni ezekre az érvektõl mentes hozzászólásokra! Beszéljünk, vitatkozzunk tovább a témáról, a vita szabályait betartva.
A folding@home-os molekulás "beszólásomért" pedig elnézést kérek,sajnos nem bírtam megállni és lesüllyedtem a szintjükre... (Mellesleg én örülnék a legjobban, ha az nVidia GPGPU erejét mondjuk egy f*szságfüzér-fórum-flame-filter A.I.-re lehetne fordítani <#miaz>#miaz><#mf1>#mf1>