Zombie Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Company of Heroes
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A tegnapi steam akció keretében megvettem a játékot,de az sajnos nem tartalmazza a magyar nyelvi fájlokat.Esetleg nincs meg valakinek?
Kiír nekem valami "ogre expetion"-t a játék mikor elindítom
állítólag ez a gixer megoldás: Rendszer gazdaként kell futtatni a gémet hogy megkreállhassa a fájlt.
de hogy tudom ezt rendszergazda ként futtatni? ezt nem értem hisz saját a laptop
elõre is kösz a helpet
Itt a link: http://maximumgames.atw.hu/interju.php?subaction=showfull&id=1268849769&archive=&start_from=&ucat=5&
Még te mondod, hogy igénytelen banda?
LOL
Soha nem játszom flash játékokkal, de megnéztem azt a szart. Gagyi, primitív, idegesítõ, igénytelen. Ennél azért a Zombie Driver sokkal jobb, csak azt meg a borzalmas kamerakezelése miatt uninstalláltam egy óra után. Pedig hangulatos kis game, egyre nehezedõ küldikkel. De negyed óra után már fáj tõle az ember feje :S Nem is tudom, hogy gondolták ezt...
Te meg Avpfan ! ha ennyire szarsz a játékra húzzál innen és menyél játsz a flash játékaiddal!<#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1><#duhos2>#duhos2><#beka2>#beka2>
parancsoljatok: zombi taxi és még fizetni sem kell érte. Ugyanaz...
igénytelen banda.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
am google
am vga drivert frissítsd
Next PC upgrade: 2022
. : Z E L L E R : .
A viccet félre téve nekem valamit módosít a játék, gondoltam tudja valaki, hogy mit.
. : Z E L L E R : .
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Még nem tudom mitõl, de nekem jótékonyan hat ez a játék a gépem teljesítményére.
Van egy laptopom windows 7- el, eddig akadt rajta a starship troopers meg még jó néhány játék az újabbak közül. Na de feltelepítettem a zombi driver-t, majd mikor kijátszottam magam vele, mondom beteszem a starship troopers-t. Na ekkor ért a meglepetés a játékból egyáltalán eltûnt a rejtélyes akadás lassulás, minden maxon és kiválóan fut. Ez igen agyaltam, hogy mitõl lehet. Ezután rengeteg játékot kipróbáltam amik eddig akadtak, de mind megy akadás nélkül, vagy felbontást tudtam emelni rajta, vagy finomításokat tudtam bekapcsolni.
Majd 2 nap múlva újra elõveszem és azonnal indítom a starship trooperst és... akad újra akad, nem tudom mi lehet, de eszembe jutott, hogy azóta csak a zombi driver-t telepítettem fel. Elindítom azombi driver-t és félperc játék után kilépek és indítom a starship trooperst és íme megint nincs akadás, és ugyanúgy jobban fut minden.
Számomra ez a szellem a gépben feladta a leckét, nem tudom mit csinál a zombi driver, de nekem jótékonyan hatott a gépemre.
Ha valakinek van valami ötlete szívesen megnézném.
mit tegyek? :(

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
OpenAl nemkell mert a játék telepítéskor dob ki egy ablakot azt majd onnan rakod fel.
Töltsd le ezt ez Steam:
http://storefront.steampowered.com/download/SteamInstall.msi
.Telepítsd nemkell profilt létrehozni csak ragd fel mikor kéri a nevet jelszó stb én nem töltöttem ki hanem kiléptem.
Zombie.Driver-SKIDROW
Kicsomagolod.
Képfájlt beolvasod.
Feltelepíted kidob egy ablakon az openalt azt is telepítsd,fent már írtam.
Mikor vége elindúl a játék, így ha ezt végigcsinállod nem lesz hiba indításkor.Nekem megoldotta.
Játsz:))
Már újratelepítettem, de semmi. Van telepítve friss directX, PhysX is. Próbáltam a kompatibilitással is variálni, így sem jó.
Valami?
-fav
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nem kell sok ész a játékhoz :D
Ki kell menteni tûlélöket közben széthentelni mindenkit!
Next PC upgrade: 2022