Zombie Driver

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
:D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MR ME
egy magyartanár biztos tud

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

helló nekem eszt irjaki amikor inditom:ZombieDriver.exe-Belépési pont nem található segiteni tudna nekem valaki? Az eljárás belépési pontja (alcCaptureOpenDevice)nem található a DLL-ben(OpenAl.32.dll).eszt irja tudd valaki segiteni benne.thx

Company of Heroes

Narxis
Nem fordították le, nincs magyar nyelv benne.

mooo
Sziasztok!
A tegnapi steam akció keretében megvettem a játékot,de az sajnos nem tartalmazza a magyar nyelvi fájlokat.Esetleg nincs meg valakinek?
Narxis
Tiszta Carmageddon feeling, oké felülnézetes, de szerintem poén.

Narxis
Jobb klikk az ikonjára és futtatás rendszergazdaként.

Sziasztok!

Kiír nekem valami "ogre expetion"-t a játék mikor elindítom

állítólag ez a gixer megoldás: Rendszer gazdaként kell futtatni a gémet hogy megkreállhassa a fájlt.

de hogy tudom ezt rendszergazda ként futtatni? ezt nem értem hisz saját a laptop

elõre is kösz a helpet
Tényleg megint elnézést kérek a reklámomért, de elkészült az EXOR Stúdióval ( a zombie driver alkotóival) az interjú. Akit alapból nem izgat az ne nézze meg de akit érdekelnek érdekes infók a zombie driver körül az nyugodtan nézze meg. Elõre is köszönöm akik elolvassák. És mégeygszer bocs a reklámért.

Itt a link: http://maximumgames.atw.hu/interju.php?subaction=showfull&id=1268849769&archive=&start_from=&ucat=5&
Ez tényleg nagyon szar, és még gagyi is! :DD
Még te mondod, hogy igénytelen banda?
LOL

kijött hozzá 1 patch amibe +2 kameranézetet raktak bele (én még nem próbáltam mert nekem még a játék se megy :D de biztos mûködik )
Egy ultragagyi flash játékot reklámozol, és még te beszélsz igénytelenségrõl? :)

Soha nem játszom flash játékokkal, de megnéztem azt a szart. Gagyi, primitív, idegesítõ, igénytelen. Ennél azért a Zombie Driver sokkal jobb, csak azt meg a borzalmas kamerakezelése miatt uninstalláltam egy óra után. Pedig hangulatos kis game, egyre nehezedõ küldikkel. De negyed óra után már fáj tõle az ember feje :S Nem is tudom, hogy gondolták ezt...

leszedtem onnan ,felraktam de még mindig nem <#nemtudom>

Te meg Avpfan ! ha ennyire szarsz a játékra húzzál innen és menyél játsz a flash játékaiddal!<#mf2><#vigyor1><#duhos2><#beka2>
ez egy fos... flash játék jobb grafikával. Aki azért pénzt ad, hogy 20 percen keresztül elüssön 50 zombit (mert utána úgy is megunja) az meg is érdemli.

parancsoljatok: zombi taxi és még fizetni sem kell érte. Ugyanaz...

igénytelen banda.

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ja bocs Ati radeon 9600
MR ME
nemtudom milyen videókártyád van, így nehéz lenne :D
am google

*amit
ok kösz,de tudnál dobni egy linket ? mert emit találtam az szar volt
MR ME
nem vesztettél sokat hidd el
am vga drivert frissítsd

Heló.Én most raktam fel ,de nem mûködik.Rendesen elindul ,de semmit nem lehet látni a pályából.Próbáltam ujratelepíteni is de semmi mit csináljak vele?
www.newmaximumgames.tk
Sziasztok! Bocsi elõre, hogy reklámozok itten, de gondoltam hátha érdekel valakit egy interjú a zombie driver alkotóival az EXOR studio-val.
Vass Gábor
Nem is lett olyan rossz a játék, a pc guru tesztje 75%-os lett.

w77d
semmi gond nem volt

Serpa
ati kártyával volt vmi gond? (fiziksz)

grebber
Steam-en még 19 óráig csak 614ft a game!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Kidül hogy mi is zombik vagyunk és a végén minket is elgázolnak<#banplz>

w77d
most végeztem a játékkal (idõszakosan játszottam). A vége azért tartalmaz egy nem várt fordulatot :)

Zeller01
szerintem, ha ilyen begyorsulások vannak, akkor tedd újra a win-t és onnantól mindig gyorsabb lesz.

. : Z E L L E R : .

Zeller01
<#taps><#pias><#eljen><#buck>

Mielõtt, magasröptûen hozzászólnál tanulj meg írni.
MR ME
a tudatállapotoat maximum

Ha, ha, ha.
A viccet félre téve nekem valamit módosít a játék, gondoltam tudja valaki, hogy mit.
Zeller01
Nekem is jótékonyan hat a játék! Amióta feltelepítettem dõl a pénz. Nem is értettem elõször. Majd pár napra rá fogyni kezdett a pénzem. Elindítom és újra pénz állt a házhoz! Ez nagyon durva pár perc játék és találok pénzt a házban. Mindenkinek ajánlom! <#vigyor2>

Loál János
Hát ez egy driver-program. <#idiota>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Szevasztok.
Még nem tudom mitõl, de nekem jótékonyan hat ez a játék a gépem teljesítményére.
Van egy laptopom windows 7- el, eddig akadt rajta a starship troopers meg még jó néhány játék az újabbak közül. Na de feltelepítettem a zombi driver-t, majd mikor kijátszottam magam vele, mondom beteszem a starship troopers-t. Na ekkor ért a meglepetés a játékból egyáltalán eltûnt a rejtélyes akadás lassulás, minden maxon és kiválóan fut. Ez igen agyaltam, hogy mitõl lehet. Ezután rengeteg játékot kipróbáltam amik eddig akadtak, de mind megy akadás nélkül, vagy felbontást tudtam emelni rajta, vagy finomításokat tudtam bekapcsolni.
Majd 2 nap múlva újra elõveszem és azonnal indítom a starship trooperst és... akad újra akad, nem tudom mi lehet, de eszembe jutott, hogy azóta csak a zombi driver-t telepítettem fel. Elindítom azombi driver-t és félperc játék után kilépek és indítom a starship trooperst és íme megint nincs akadás, és ugyanúgy jobban fut minden.
Számomra ez a szellem a gépben feladta a leckét, nem tudom mit csinál a zombi driver, de nekem jótékonyan hatott a gépemre.
Ha valakinek van valami ötlete szívesen megnézném.
MerlinW
Játssz mással, nem vesztesz semmit:)

[merlinw.org]

Krisztiam
sziasztok nekem ezt a hibát írja ki
mit tegyek? :(

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

w77d
meg feelinges :D

MR ME
me ócsó

grebber
Steam-en a legtöbbet eladott Top10-be beküzdötte magát!

w77d
azé tud kegyetlen nehéz lenni ez a game....

Magnumrolcsi
Még mindig ua a hiba. :)

w77d
gyerekek nagyon komoly ez a játék XD

igazi unalomûzõ.. megérte a 8 ojrót a steamen...

Mielött telepíted a játékot az www.Nvidia.com-ról leszeded a legfrisseb drivert PhysX_9.09.0814_SystemSoftware.feltelepíted.
OpenAl nemkell mert a játék telepítéskor dob ki egy ablakot azt majd onnan rakod fel.
Töltsd le ezt ez Steam:
http://storefront.steampowered.com/download/SteamInstall.msi

.Telepítsd nemkell profilt létrehozni csak ragd fel mikor kéri a nevet jelszó stb én nem töltöttem ki hanem kiléptem.

Zombie.Driver-SKIDROW

Kicsomagolod.
Képfájlt beolvasod.
Feltelepíted kidob egy ablakon az openalt azt is telepítsd,fent már írtam.
Mikor vége elindúl a játék, így ha ezt végigcsinállod nem lesz hiba indításkor.Nekem megoldotta.
Játsz:))
Magnumrolcsi
Nálam azt írja, hogy ZombieDriver.exe-t nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
Már újratelepítettem, de semmi. Van telepítve friss directX, PhysX is. Próbáltam a kompatibilitással is variálni, így sem jó.
Valami?

miközben az iszonyat hulladék kamerakezelés miatt gyk folyamatosan pörög a kamera, legalább az uninstall gyorsvót :)
-fav

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Gyorsan toltam 3 mission-t!
Nem kell sok ész a játékhoz :D
Ki kell menteni tûlélöket közben széthentelni mindenkit!

CalebJoe
Eddig jutottam, loading után kilép Win7 Ultimate-en nálam.

Oldal 1 / 2Következő →