637
-
EK1TEP #37 "Új wrc jázék készülőben!" -
#36 mindent oda szoktam írni topic nyitásnál de még nincs címe ! -
#35 oda írtam, hogy cím még nincsen csak bejelentés! mégis mit írjak oda ? -
Akey #34 Amúgy, hogy a játékról is ejtsünk néhány szót, valószínüleg a 2009-10-es liszenszt vehették meg, aminek az eszmei értéke kb. a Superstars V8 körül mozoghat. Azért gondolom, hogy 2008 nem lesz benne, mert az még a Sonyé és Gran Turismo exclusive. Szóval lesz benne egy Ford és egy Citroen WRC és bolgár, lengyel, jordán rallik többek között. Ha meg csak egy évre liszenszelik, akkor kapunk még ezek mellé legfeljebb 4-et a legendás rallyk közül, de Monte Carlót mindenképpen el kell felejtenünk. Bár tudjuk, hogy egy jó rallys gammához nem kellenek mindenféle jogdíjak, de biztosak lehetünk, hogy ezt a produktumot a nevével próbálják meg majd eladni. Szóval Isten (minden vallásnak a sajátja) irgalmazzon nekünk. -
#33 jogosan írja! mindenhol bevett szokás.sokkal jobb 1 oldalon megtudni a játékról dolgokat és fórumozni róla, mint minden 1es játéknak utánnanézni máshol. -
#32 az rbr volt nekem a csúcs :) kormánnyal + 1 kis gyakorlással hatalmas élmény volt!!! főleg ff-el :) -
#31 -
#30 Jó kizs wrc jázék lesz ez. -
#29 ja mer aztán a race az izig vérig szimulátor:D nekem félig nevetséges is volt, a gtr2 még jovolt
másik meg, hogy az rbr-t megkell tanulni kezelni, addig nemis fogod élvezni, de nemtudom mit hittél, hogy a valo életben is elsőre megy minden? Te biztos Schumacher rokona vagy h neked megy minden és megállapitod h szar az RBR:D a játékot amugy várom remélem franko lesz -
Akey #28 Azért a pályaversenyzést és a rallyt nem lehet egykönnyen összehasonlítani. Ez olyan, mintha egy 2.VH-s FPS-t összehasonlítanál egy hasonló témájú RTS-sel. Mind a kettőben lőnek. -
#27 szerinted. -
gyepesjoint #26 bocsi,de nagyon sok szimulátornak tekinthető gémmel játszottam már segitségek nélkül(összes Race,GTR1-2,GTL stb...),de az rbr nagyon szarra sikeredett... -
#25 zerintem iz jó jázék lez ez -
#24 várjuk+fAV -
#23 fölösleges egy játékot "kiakasztónak" írni, csak azért, mert nem értesz hozzá. -
gyepesjoint #22 jah,aki idegösszeroppanást szeretne szenvedni egy játék miatt,annak ott az RBR...mondom ezt úgy,hogy kormánnyal tolok minden autós gémet(nem az nfs-ekre értem,mert azok szarok),de az rbr nagyon kiakasztott...remélem jó kis gém lesz :) -
#21 dejó
-
#20 Ennyi -
Akey #19 Ha valaki komolyan gondolja a rallyzást PC-n, annak ott az RBR. Aki meg nem, az vegyen konzolt. -
#18 végre rallys játék xboxra:D -
karajjj #17 úristen baszki, ne legyél már ilyen idióta, ez már neked égés -
#16 -
#15 sehol nem írtad, hogy mit jelent a 'kiguglizni', én meg nem értem. most mit tegyek? -
#14 A FIFA topicban is követeled, hogy mondják el mi az a FIFA?:D
És az F1 topicban?:D -
#13 -
#12 Na ez jó hír kell is ilyen game mert nem sok van pc-n! -
#11 se a topik címében se #1ben nincs hogy mi a tököm az a WRC. nem fogom kiguglizni, a te feladatod lenne elmondani. -
#10 Az a játék kimerítette a szar fogalmát, minden elemében és porcikájában egy szemét. -
#9 Annak a superstar v8 racingnek elég érdekes irányítása volt, de az előző játékaik is valahogy olyan lomhák voltak, másképp nehéz megfogalmazni, de ilyen volt az evolution gt is pl, meg a squadra corse alfa romeo is. De legalább lesz megint valami rally játék pc-re is. -
#8 jázék :D. -
#7 komoly jázék lesz -
#6 +fav -
#5 Az SSV8R jo lett volna, legalabbis fun-ra ("jo fizikai engine", jo grafika, latvany stb.), de annyira funra sikerult, hogy se belsonezet, se kormanykezeles:D -
#4 Gratulalok a topic-cimhez, igenyes lett... -
#3 Ha a Black Bean csinálja akkor valszeg átmenet lesz szimulátor és árkád stílus között. Ez sokaknak biztos nem tetszik,de részemről /fav
Egyébként nem lepődnék meg ha mondjuk az olasz rally, vagy más kevésbé ismert bajnokság lenne a játék témája. Előző túraautós játékuk (SuperStars V8 Racing) sem a wtcc-t hanem egy alsóbbrendű sorozatot dolgozott fel. -
SL #2 na végre már ideje volt. -
#1 Új játék születőben, méghozzá a Black Bean Studios háza táján: rally-s vizekre evezve, egy világkörüli rally versenybe csöppenthetünk majd játékosként, ami több, mint kecsegtető.
Egyelőre munkacíme sincsen még a fejlesztésnek, s a WRC jogok sem tisztázottak igazán a Sony háza táján, ennek ellenére bizakodó kijelentések szerint a jövő évben számíthatunk a megjelenésre, azzal együtt, hogy szinte semmilyen bővebb info nem áll rendelkezésre még.
A szimuláció PS3-ra, Xbox360-ra, és PC-re is megjelenik majd.
info: Gamestar
cím még nincs!