637

• Solt
    Ámokfutás? Leírtam a véleményem, és emiatt már a sokadik hsz-ben kell nekem azért védekeznem, mert másnak nem tetszik az egyenes beszéd! Ez a véleményem a videó alapján akkor is, ha valakinek ez lesz az év játéka!

Egy pozitívum van benne, a belső nézet... az még oké, a többi saláta! ( a videón )
  • maffioso
    nem is vártam mást csak makacs, tipikus hozzáállást...grat
  • Nyers
    "Three weeks ago when the first developer video of Black Bean’s World Rally championship title was released, many of you noticed that no steering wheels could be seen in the offices of developer Milestone and all driving was done with a gamepad.

The company has reacted to that with a blog posting, explaining that the lack of steering wheels was due to the fact that the footage mainly featured game designers and 3D artists doing mostly non-physics related work." - WRC - Steering Wheel Info

Nem fűzök hozzá nagy reményeket, de nem is kell ámokfutást rendezni itt a kommentekben. Mindenki kipróbálja és eldönti érdemes-e vele komolyabban foglalkozni. A szimuláció szerelmeseinek 99%, hogy marad az RBR, én se fogok váltani valószínűleg.
  • Solt
    Megengeded, hogy legyen saját véleményünk? Ha te ezek után még optimistán állsz hozzá, hajrá. A lényeg majd kiderül, ha megjelenik...

( nálam már ott elásták magukat, amikor az irányítást nem kormánnyal tesztelgették )
  • maffioso
    a korábbi videok valoban borzalmasak voltak de ebben annyi kivetni való nincs amennyit ti kritizáljátok...valakinek nem tetszika kkor már egyből senkinek sem fog mert az divatos, meg az a vélemény amit követni kell...ez az első tréler amire azt mondom h elfogadhato, most 10 másfél másodperces belsős videorol ne mondjátok már meg milyen lesz az irányitása bazki...mert ez alapján semmi baj nincs még vele...nem tudhatjátok h ütnifog-e ha kijön v sem...mindenképp kifogom probálni már csak a ralli miatt is
  • norbi2fraktal
    Új képek
  • Solt
    Szerintem láttunk már éppen elég videót az évek folyamán, hogy ránézésre el lehessen dönteni mi az ami jónak ígérkezik, és mi az ami nem... ez harmatgyenge a videó alapján!
  • ajem kisa
    De legalább rallyszaga van, nemugy mint a dirt-éknek!
    Kikell próbálni, mert már megint próba elött kritizáljátok!
    Lehethogy arcade, lehet, hogy kula lesz, de ennyi videóbol okosnak lenni...
  • bertino
    ja ez telleg az, pedig en remenykedtem benne.

sebaj, az rbr-t senki nem veheti el tolunk, ez a lenyeg.
  • Solt
    B-rally? Az mi a szösz? :)

Nekem ez a videó kb CMR2005 szinten van, kicsit jobb belső nézettel... borzalmas szerintem... az a mozgás... ahogy azt a táblát elüti.. szánalom! :)
  • 007 Zolee 007
    Jézusom, ez mi a gyász!? Ezt tényleg komolyan gondolják? Amúgy ez a játék csak telefonra fog megjelenni, mert arra kiváló lenne.
  • Muttley
    Nem gyenge, csak Arcade :)
    A sebesség kezelése, ahogy elnézem még a B-rally becsületére is válhatna..
  • Solt
    Ez nagyon gyenge...
  • Nyers
    WRC trailer
  • ajem kisa
    A 2. videoban 1:40-től az a háló igen jólenne nekem az istállóba a malacokhoz, mert állandóan kiszöknek, már mióta keresek egy ilyen masszív hálót!:D
  • RYO21
    dasdsadasdsaadasdasda
  • Bogdogege
    Szupcsy
  • bulba
    Szerintem úgy pozicionálják mint a V8 Superstars-t a saját kategóriában. Az NFS és Gridféléknél összetettebb, de a nagy szimeknél primitívebb és billel is irányítható. pont az aranyközépút. És pont ez miatt nem lett sikeres, az "ödönkék" nem bírták megszokni a hosszú fékutat és a lassú kanyarokat, a komoly szimulátorosoknak meg nagyobbak az igényeik.
  • Solt
    Ezért mondom, hogy lehessen butítani... akkor úgy állítják be maguknak ahogy akarják... Egy vicc, hogy a hivatalos WRC játék fejlesztői billentyűzeten, meg azon a konzolos birizgán tesztelik a játékukat...

Egyszerűen nem hiszem el, hogy a mai gépekre nem lehet egy komplex játékot írni, amit mindenki a saját szintjére beállíthat... :((
  • Muttley
    Sok millió Ödönke nem venné meg,
    mert képtelen lenne vele menni akár 1 km-t is törés nélkül.
  • Solt
    Nem kicsit arcade illata van... amikor megláttam, hogy olyan xbox bigyóval, meg billentyűzettel tesztelik az irányítást... komolyan mondom fájt... Miért nem lehet megírni egy normális fizikát, aztán mindenki oda butíthatná ahová akarja...
  • Muttley
    Hiányzik az RBR túlszárnyalására való utalás.

Bár, ha nem ez a cél, akkor nem csoda, ha nincs ilyen rész.
    Arcade illata van dolognak :)
  • Solt
    Mi az ami nem tetszik?
  • Máté94
    Nem győzött meg......
  • bulba
    E3 képek és egy közel 10 perces interjú félkész ingame jelenetekkel.
  • ajem kisa
    Gondolom még korai, de érdekes, hogy itt karácsonyt írnak, ami ugye nem ősz!:)
    Az ára elég korrekt!
    Majd meglátjuk mit mutatnak addig belőle!
  • bulba
    Hivatalos bejelentés, némi info, megjelenési dátum.
  • maffioso
    azért rengeteg dologtol függ ez itt mind, csak egy rajz az egész nem kell falnak menni tőle
    lehet mixed pálya is akár meg bármi, ennyiből megitélni a játékot....
  • báttyó02
    idézek

"Holy crap. Is this even a screenshot? And tarmac wheels on gravel and with gravel suspension… whoever made this picture has NO IDEA about rallying."
  • maffioso

• báttyó02
    láttál már rallyt? nézd meg jól a kerekeket,és mondd el mit a bibi
  • maffioso
    nem nagyon értem mi pontosan a bajotok ezzel a képpel
  • báttyó02
    hátőőő..remélem ez vmi nagyon kezdetleges kép
    a kerék az meg egyenesen vicc LOL
  • Máté94
    Jó szar........:(
  • RYO21
  • Nyers
    hírek
    - évenként megjelenő sorozatot terveznek (3 évre megvan a licence)
    - 2010 szeptember megjelenés
    - Dirt2, mint követendő irány
  • reaper4
    bocs, de ha még se címe se semmi, akkor minek neki topic? beszélgetünk a semmiről.
  • Bence94
    tudom azt elírtam de hát van ez így.
    Akey: nincs semmi info, hogy mi a neve!
  • maffioso
    de nem tudni h azlesz-e
  • Akey
    Például azt, hogy Official WRC Game 2010.