WRC pc

← ElőzőOldal 13 / 13

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Új wrc jázék készülõben!" <#idiota>

Bence94
mindent oda szoktam írni topic nyitásnál de még nincs címe !

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
oda írtam, hogy cím még nincsen csak bejelentés! mégis mit írjak oda ?

Amúgy, hogy a játékról is ejtsünk néhány szót, valószínüleg a 2009-10-es liszenszt vehették meg, aminek az eszmei értéke kb. a Superstars V8 körül mozoghat. Azért gondolom, hogy 2008 nem lesz benne, mert az még a Sonyé és Gran Turismo exclusive. Szóval lesz benne egy Ford és egy Citroen WRC és bolgár, lengyel, jordán rallik többek között. Ha meg csak egy évre liszenszelik, akkor kapunk még ezek mellé legfeljebb 4-et a legendás rallyk közül, de Monte Carlót mindenképpen el kell felejtenünk. Bár tudjuk, hogy egy jó rallys gammához nem kellenek mindenféle jogdíjak, de biztosak lehetünk, hogy ezt a produktumot a nevével próbálják meg majd eladni. Szóval Isten (minden vallásnak a sajátja) irgalmazzon nekünk.
reaper4
jogosan írja! mindenhol bevett szokás.sokkal jobb 1 oldalon megtudni a játékról dolgokat és fórumozni róla, mint minden 1es játéknak utánnanézni máshol.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
az rbr volt nekem a csúcs 😊 kormánnyal + 1 kis gyakorlással hatalmas élmény volt!!! fõleg ff-el 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

bosco05
<#eljen>
Terensz
Jó kizs wrc jázék lesz ez.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

maffioso
ja mer aztán a race az izig vérig szimulátor😄 nekem félig nevetséges is volt, a gtr2 még jovolt
másik meg, hogy az rbr-t megkell tanulni kezelni, addig nemis fogod élvezni, de nemtudom mit hittél, hogy a valo életben is elsõre megy minden? Te biztos Schumacher rokona vagy h neked megy minden és megállapitod h szar az RBR😄 a játékot amugy várom remélem franko lesz

\"If in doubt, flat out!\"

Azért a pályaversenyzést és a rallyt nem lehet egykönnyen összehasonlítani. Ez olyan, mintha egy 2.VH-s FPS-t összehasonlítanál egy hasonló témájú RTS-sel. Mind a kettõben lõnek.
bertino
szerinted.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bocsi,de nagyon sok szimulátornak tekinthetõ gémmel játszottam már segitségek nélkül(összes Race,GTR1-2,GTL stb...),de az rbr nagyon szarra sikeredett...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

naddki asheggem
zerintem iz jó jázék lez ez

kemszi2
várjuk+fAV
bertino
fölösleges egy játékot "kiakasztónak" írni, csak azért, mert nem értesz hozzá.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

jah,aki idegösszeroppanást szeretne szenvedni egy játék miatt,annak ott az RBR...mondom ezt úgy,hogy kormánnyal tolok minden autós gémet(nem az nfs-ekre értem,mert azok szarok),de az rbr nagyon kiakasztott...remélem jó kis gém lesz 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

hungary27
dejó

bardocz
Ennyi<#nevetes1>
Ha valaki komolyan gondolja a rallyzást PC-n, annak ott az RBR. Aki meg nem, az vegyen konzolt.
akyyy
végre rallys játék xboxra😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

úristen baszki, ne legyél már ilyen idióta, ez már neked égés <#wilting>
[HUN]FaTaL
<#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

LoDMaSt
sehol nem írtad, hogy mit jelent a 'kiguglizni', én meg nem értem. most mit tegyek?

@ Hellomarci

[HUN]FaTaL
A FIFA topicban is követeled, hogy mondják el mi az a FIFA?😄

És az F1 topicban?😄

[HUN]FaTaL
<#wilting>

grebber
Na ez jó hír kell is ilyen game mert nem sok van pc-n!

Next PC upgrade: 2022

Kicsikiraly
se a topik címében se #1ben nincs hogy mi a tököm az a WRC. nem fogom kiguglizni, a te feladatod lenne elmondani.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Totti5
Az a játék kimerítette a szar fogalmát, minden elemében és porcikájában egy szemét.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

WiZZaRD
Annak a superstar v8 racingnek elég érdekes irányítása volt, de az elõzõ játékaik is valahogy olyan lomhák voltak, másképp nehéz megfogalmazni, de ilyen volt az evolution gt is pl, meg a squadra corse alfa romeo is. De legalább lesz megint valami rally játék pc-re is.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Legend Killer
jázék 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

MR ME
komoly jázék lesz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[HUN]FaTaL
+fav

Alexease
Az SSV8R jo lett volna, legalabbis fun-ra ("jo fizikai engine", jo grafika, latvany stb.), de annyira funra sikerult, hogy se belsonezet, se kormanykezeles😄
Alexease
Gratulalok a topic-cimhez, igenyes lett...
bulba
Ha a Black Bean csinálja akkor valszeg átmenet lesz szimulátor és árkád stílus között. Ez sokaknak biztos nem tetszik,de részemrõl /fav <#finom>
Egyébként nem lepõdnék meg ha mondjuk az olasz rally, vagy más kevésbé ismert bajnokság lenne a játék témája. Elõzõ túraautós játékuk (SuperStars V8 Racing) sem a wtcc-t hanem egy alsóbbrendû sorozatot dolgozott fel.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

SL
na végre már ideje volt.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Bence94
Új játék születõben, méghozzá a Black Bean Studios háza táján: rally-s vizekre evezve, egy világkörüli rally versenybe csöppenthetünk majd játékosként, ami több, mint kecsegtetõ.
Egyelõre munkacíme sincsen még a fejlesztésnek, s a WRC jogok sem tisztázottak igazán a Sony háza táján, ennek ellenére bizakodó kijelentések szerint a jövõ évben számíthatunk a megjelenésre, azzal együtt, hogy szinte semmilyen bõvebb info nem áll rendelkezésre még.

A szimuláció PS3-ra, Xbox360-ra, és PC-re is megjelenik majd.
info: Gamestar
cím még nincs!

← ElőzőOldal 13 / 13