637
-
Csokis #197 Jaja, én se találok sehol és a honlapján sincs semmi! Lehet, hogy eltolták a demó megjelenését?! -
#196 Ha ez is olyan lesz, mint az F1 2010 (márpedig olyan lesz) , akkor legyen szőrős a talpa az autók fizikájáért felelős összes programozónak. ;) -
barcames #195 demó sehol:S -
barcames #194 holnap demó:D -
Stockbauer33 #193 WRC 2010 demo -
Solt #192 EZ az sg-s topik, itt a bannerban megvan a hivatalos oldal linkje is. A fórumban megtalálod a letöltést... ha esetleg nem, akkor feltöltöm neked valahova, bár az még 1-2 hét minimum, addigra lesz rendes netem... -
#191 esetleg ha linket kaphatnék vagy fórumot ahol megtaláom -
Solt #190 Kipróbálni ki tudod... van belőle működő verzió! Szerintem nagyon jó, és szoktam még csapatni vele...
Úgy tudom Brutal-ék kint vannak Angliában dolgozni... hogy folytatják-e vagy sem, passz... Lenne pénzem biztos megvenném az engine-t, mert a fizika és az ffb nagyon jó benne! ( szerintem ) -
#189 te nem tudod mi a helyzet a Pannonia Rally-val?
azt a játékot szívesen kipróbálnám -
Solt #188 Pedig igaza van... ( sajnos )
A videóból meg elég sok minden kiderül... ( szintén sajnos ) -
#187 ez hülyeség ilyet sose mondtam pont hogy példaként raktam be a Pannoniát
ki mondta, hogy számítson, de had mondjam már el anélkül, hogy valaki leugatna
vagy ki van írva, hogy a játékot csak dicsérni lehet?
ne nyalj már ennyire ! -
#186 Teljesen mindegy neked!
Ha nem rbr akkor alap, hogy "árkád/széles/fizika/jutubos hsz-ek...."!
Nekem tökmindegy, hogy mennyire lesz árkád, vagy széles az út, vagy pontozzák majd 3-as alá a 10-ből, sőt akkorsem érdekelne ha te magad próbálnád ki legelőször és mondanál véleményt, mert SAJÁT MAGAM véleménye fog számítani, és sem a te, sem a más véleménye addig nem számít amíg kinem próbáltam én is!
Persze vannak olyanok, akiknek elég aztmondani, hogy ez rossz, mert ez piros, az jó,mert az kék...
Ezzel befejezem a válaszokat és a hsz-eimet, mert nemide tartozik, és a pc demóig próba után talán mondok saját véleményt! -
#185 Dirt 2-nél is ezt csináltad ottse fogadtad el a dolgokat előre tudom, hogy hogy fogod védeni, de el kéne fogadnod azt is ha valaki esetleg másként látja -
Zoliwrc #184 Köszönöm KISA hogy legalább Te valamennyire mellém állsz, kapsz 5 másodperc előnyt ha időre megyünk
Én is találtam benne számos negatívumot de amíg nem győződök meg róla személyesen, nem mondok semmit... -
#183 ennyire lefikázni ?????????? lol
hoooooooooool? :-)
semmi ilyesmit nem írtam
annyit írtam, hogy túl széles az út meg beraktam videót, hogy milyen az eredeti szakasz, ennyit had tegyek már meg anélkül beszólna nekem
ezek tények és a videóbol is látszanak
egyébként másik fórumon ahol a kutyát sem érdekli szerinte nagyon jól leírta most a srác
nonszensz ez a hülyeség,, hogy addig nem lehet csak jó véleményt írni
és nemis volt róla szó ki hogy vezet
-
#182 Jólvan találkozzatok, és beszéljétek meg személyesen!
Szerintem is megkellene várni amíg kipróbáljátok a demót kormánnyal!
Nekem biztos ittlesz a polcomon mert 20-25€-t nekem megér!
Szerintem sem kellene ennyire lefikázni, mivel csak aztlátod, hogy milyen bénán vezetik a videoban! Lehet, hogy csak 1 ember jókor volt jóhelyen, mexerezte a játékot, vagy mindegy, de az nfs-en kivül más autóst nemjátszott vagy tökmindegy, xart sem tudunk, hogy kiaz aki vezette, lehet, hogy azért fosch ennyire!
Lehethogy mindegyik videon nfs-es emberek vagy bénábbak vezetnek, Solberg sem hiszem, hogy ezzel fog gyakorolni, nemhiszem, hogy ezzel töltötte a szabadidőt, ez csak marketing! Attól mert rally vb-n vezet, lehet még béna a játékokon!
Szerintem is legyen vége a kritikának legalább addig amíg nemfogtátok kézbe! -
#181 a véleményemet mondom ami sokaknak megegyezik
én meg azt unom, hogy te előre eldöntötted, hogy márpedig ez jó és ha valaki vmi rosszat mer írni azt személyes sértésnek veszed
énis szeretnék egy újabb jó rally-t de te vészesen elfogult vagy
és ha én normális hangnemben szólok akkor válaszolj már úgy rendben?
Nem tudom mit szóltak volna itt a fifa vagy a pes topikokba mikor a videók jöttek ha én ilyet írtam volna, hogy nem szabad rosszat írni róla irgumburgum
-
Zoliwrc #180 Lehet hogy erős volt a kifejezés, csak nagyon unom hogy itt is és a ph-n is csak a negatívot nyomja folyamatosan a játékről, xaros videókból ítélkezve!!! Kopizva innen-oda. Nem kell, minek?!
Ki kell majd próbálni a játékot aztán vagy tetszik vagy nem.
Péntektől lehet fújolni ha nem jó..videó soha nem adja vissza a játékélményt
-
#179 Hol köpködött? Idézd már... -
#178 Sztem teljesen igaza van! -
#177 holis köpködtem én itt?
ne legyél már ennyire elfogult, teljesen normális módon írtam -
Zoliwrc #176 Szerintem nyugodtan befejezheted a köpködést, nem veszed észre a másikon se, hogy a kutyát nem érdekli miket írkálsz?
-
#175 Köszi!
Ellened nincs esélyem úgysem! -
#174 ja látom, hogy igen
Érdemes megnézni ezt a pályát eredetiben
-
Zoliwrc #173 Gyakorolj Kisa, pénteken már időre megyünk pc-n -
#172 2 gyors van, van 1 finn ami a videoban van, meg van egy jordan!
A jordan-ban vannak hajtűk jah, ott azért keskenyebb a szakasz!
A finn amugy is széles volt a cmrae sorozatokban is!:)
Amúgy érdemes az úton maradni, mert az útszélén ha rámész a fűre, nagyon megfog!
-
#171 a demoban is ilyen széles hajtűkanyar nélküli utak vannak? -
#170 Kipróbáltam a demót boxon én is (köszi "bullit", nemis tudtam róla, hogy van már konzolra!:))...
Amíg kormánnyal nemtudom letesztelni, addig inkább nemmondok semmit az irányításról, bár szerintem nemlesz olyan vészes! A dirt 1-2-höz viszonyítva jobb az tény!:D
A grafika pedig még a dirt-höz képest is gagyibb (800x600-ban is szebb a dirt), a törésmodell szintén gáz, de bentről úgysem látni!:D
A károk ütközésnél (erősre állítva) vannak, bár a karral irányítva a sárgát jelző kerékre neméreztem változást, de a hűtőnél már sokkal lomhább a verda (ami jó!):D!
Beállitások elég gyengék, a diffit engedi állítani első/közép/hátsó, váltó hosszt, telókat/magasságot...
Remélem ezis csak fejlődni fog még, mert mondjuk teljes árat nemfizetek majd érte (50€), de a zavvi-ról 22€-t szerintem megér!
Csak remélem, hogy a kormánnyal azért összelehet úgy hozni majd, hogy lehessen is élvezni!
Még megyek kicsit vele, aztán figyelgetem a dolgokat!
Jah az autó viselkedése szerintem nemvészes egyáltalán, a jó diffi setup kell a murvára, és elég élvezhető (majd a kormánnyal kiderül!)! -
#169 Ezt magyarázom a prohardveren, de nem értik meg ez nem egy rally pálya olyan széles mint egy dupla országút és szinte nincs kanyar benne
-
#168 Az új Fifa arcade (ettől még jó, de nem szim), a WRC is árkád lesz látszik a videókról. -
Laci82 #167 Tán játszottál valamelyikkel is ,hogy így tudod?
Az új Fifa hosszú idő után végre ismét jó lett. -
#166 A WRC meg a Fifa aztán nagyon szimulátor :D -
Bullitt #165 Pont ma játszottam unokatesóm Xboxán a demoval és hatalmasat csalódtam ebben a játékban. Ki lehetett próbálni egy Focus és egy C4-et, két pályán: Jordánia és Finnország (nem havas!). A grafika mozgás közben sokkal jobb, mint azt vártam, viszont a fizika és az irányítás nagyon pocsék. Az egész autó nem érződik másnak, csak szappannak, csúszkált a pályán végig, de nem úgy, ahogyan kellett volna. Lehet az Xbox miatt volt ilyen, nem tudom, de az első benyomásom erről nagyon negatív. Még a PC-s demot megnézem, aztán eldöntöm, kap-e még egy esélyt utána is... -
Laci82 #164 Pont mikor jön egy pc-re már szintén évek óta várt játék az F1 2010.
Micsoda nyalánkság a szeptember vége, október eleje WRC,F1 2010,FIFA 11,PES 2011
Jó lesz már a sok vérpistike,kombótömeg játék után egy kis szimulációáradat...mert én így szeretem. -
#163 Annyit azért hozzátennék, hogy nagytempónál azért elég vicces tud lenni a salak/homok/murva!
100km/h felett azért tapasztalataim (saját autóval) viselkedhet kanyarban így az autó!
Igaz nempróbáltam murvagumival rallyautót, nemtudom milyenek egy jó setuppal, de nyilván nemfog akkorsem úgy menni a dzsuván mint az aszfalton!:) -
#162 Hát ez alapján még van min dolgozni , nincs fizika , olyan mintha jégen menne...stb. Pár évig még marad még az RBR . vagy árkádosoknak a Dirt 2 -
#161 nekem az nem tetszik, hogy túl lassúak a kormánymozdulatok, ebből a szempontból, még dirt 2 is jobb ennél, nameg ocsmány az a kormáyn, meg a beltér többi texturája is, mintha alacsony felbontásúak lennének a texturák. -
#160 Nem tetszik?
Nekem az a bajom vele hogy nem jön át a rally feeling!Nem hiszem el hogy nem tudtak megnézni egy rohadt belső kamerás felvételt egy szakaszról!Sokkal brutálabb az egész!Álltalában keskenyebbek az utak ahol mennek (é még csak magyarországi rally-n voltam élőben) sokkal gyorsabban is mennek szerinem a játék így videó alapján nem adja vissza azt a sebességet meg azokat a gyors vékezéseket ahogy ügyeskednek a pilóták!A hangok is elég gyatrák!Semmi jó turbó hang, visszaszívás, kipufogó durrogás!Ez így elég gyenge!Egyedül a grafika az ami eddig videók és képek alapján tetszik meg úgy összesen az egész bejön a felsoroltaktól függetlenül!
Jövő héten demózunk és meglátjuk! :) -
#159 -fav -
Szerintem jó kis játék lesz ez ha nem lesz magas a gépigénye!